X

[VIDEO] Pr. prof. Theodoros Zisis spune că gheron Sava nu a mai fost chemat la ultima sinaxă din Grecia

de null

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Batranul Iulian Prodromitul a avut din primul moment pozitia parintelui Zisis si a fost consecvent in ea. Pentru asta a fost acuzat de catre unii parinti care acum sunt in gruparea pr Sava ca a participat la slujba din Duminica Iertarii, inainte de inceperea Postului Mare 2017 cand toti parintii isi cer iertare unii altora (i s-a reprosat ca ca nu-ti poti cere iertare de la eretici).

    Din pacate aceasta radicalizare dauneaza grav Bisericii si chiar luptei antiecumeniste. Rugamintea mea este ca sa-i pomenim cu dragoste pe TOTI cei care o duc, indiferent de “tabara” de care apartin, ca sa-i lumineze Dumnezeu si sa-i indrume pe calea cea dreapta. Este usor de judecat din afara insa fiti siguri ca in acest adevarat razboi duhovnicesc ispitele sunt pe masura mizei, adica uriase. Numai Dumnezeu ii poate intari ca sa reziste.

    Doamne revarsa mila Ta peste noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button