X

SEMNUL FIAREI e la pachet cu VACCINAREA: Alianța ID 2020

de null

O nouă numerotare a populației după planurile Noii Ordini Mondiale (NOM) va afecta și va avea impact asupra fiecărei ființe umane de pe planetă începând cu ziua în care s-a născut.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ești pregătit să faci parte din Alianța ID 2020? 

Scris de Catherine J. Frompovich

Mai jos este o schemă a planului lor, numit ”Alianța ID 2020”(Identitate Digitală) și este cea mai cuprinzătoare bază de date de supraveghere probabil până în prezent, fiind implementată pe o bază GLOBALĂ, după cum puteți vedea prin organizațiile internaționale implicate, agențiile guvernamentale care alimentează cu date statistice și țările care vor finanța.

Sursa

Dacă vă uitați atent, înțelegeți importanța pe care o vor avea vaccinările în această Alianță și rolul pregnant jucat de Big Pharma în furnizarea unui număr tot mai mare de vaccinuri, care probabil  niciodată nu vor avea testări demonstrate științific pentru siguranța sau eficacitatea acestora.

Celălalt lucru important este relația strânsă dintre GAVI și UNICEF.

Potrivit paginii web “De ce o alianță?”

GAVI – Alianța Globală pentru vaccinuri si imunizare – a fost lansată oficial la Forumul Economic Mondial în anul 2000, într-un moment în care mai multe organizații urmăreau tot felul de soluții pentru imunizarea populației, dar care s-au dovedit a fi ineficiente pe piața vaccinurilor. Partenerii fondatori ai organizației inclusiv UNICEF, Banca Mondială, Fundația Bill & Melinda Gates, guvernele donatoare care sponsorizează, au recunoscut că programele necoordonate și finanțarea imprevizibilă împiedică eforturile de vaccinare a populației și că eficientizarea finanțării a fost un factor esențial într-o abordare coordonată. Ca atare, Alianța nu coordonază doar acțiunea pe teren, ci atinge proporții și are impact, funcționând ca un parteneriat în jurul unei entități de finanțare unice. Alianța creează un fond unic pentru a sprijini eforturile globale de imunizare, apoi canalizează finanțarea programelor de vaccinare în funcție de criteriile stabilite de partenerii acesteia. Rezultatele au fost: programe coordonate, eficientizarea fondurilor și o mare piață  pentru vaccinuri care au dus la reducerea costurilor de vaccinare pentru mai mult de 880 milioane de copii din lumea întreagă.

Cele de mai sus aduc aminte de declarația josnică a lui Bill Gates din februarie 2010 la Conferința Ted Talk, când și-a dat faimoasa ecuație pentru controlul populației globale, în care a inclus și utilizarea vaccinurilor.

https://youtu.be/6WQtRI7A064

,,Lumea de astăzi are 6,8 miliarde de oameni care se îndreaptă spre 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună în ceea ce privește noile vaccinuri, serviciile de sănătate, inclusiv cele reproductive, putem scădea cu 10 sau 15%.”

Alianța ID 2020 este probabil un nou plan al NOM pentru a efectua vaccinări globale obligatorii, astfel încât agenda transumanistă să poată fi urmărită mai ușor, din moment ce multe din componentele neurotoxice din vaccinuri afectează negativ ADN-ul uman. În plus, puteți consulta agendele 21 și 2030, dacă nu ați făcut-o deja.

Iată website-ul de 15 pagini al Alianței ID 2020 on-line (ID2020 Alliance webpage), pe care încurajez să fie studiat de toată lumea, deoarece misiunea ei va deveni parte a viitorului tău, probabil foarte curând. Una din paginile de deschidere susține:

Ne angajăm să îmbunătățim viețile oamenilor prin identitate digitală.

Deci, dacă nu ați realizat încă, digitizarea și evoluția tehnologică pot și pe semne ca vor face viața insuportabilă.

Acceptarea tuturor tehnologiilor pe care toată lumea le consideră a fi atât de grozave, a devenit acum albatrosul din jurul gâtului tuturor: nu vei mai putea fi propria persoană, vei fi proprietatea tehnologiei!

Ce se întâmplă dacă refuzi vaccinurile toxice și altele? Îți amintești ce a făcut CDC (Centrul pentru controlul bolilor) în 2016, despre care s-a și scris?

”Web Spider-ul” factorilor de control din 2016 – Înțelegerea regulilor propuse de CDC privind bolile transmisibile:

https://www.activistpost.com/2016/09/spiders-web-controlling-factors-2016-understanding-cdcs-power-grab-proposed-rule-communicable-diseases.html și :

O perioadă de comentarii  formatoare de opinii privind criza de putere a CDC se termină în 14 octombrie 2016  – Care este poziția d-voastră față de încălcarea legii privind sănătatea?

https://www.activistpost.com/2016/10/an-epic-rulemaking-comment-period-regarding-the-cdcs-power-grab-ends-october-14-2016-what-is-your-position-about-its-infringements-upon-your-health.html

Cu toate acestea, există un aspect foarte interesant pentru multe din cele mai noi vaccinuri create de Big Pharma – aproape 300. Multe din ele nu sunt pentru boli transmisibile, ci pentru diabet, împotriva cancerului, alergii la arahide, etc.

Nu ar trebui Congresul SUA să investigheze caracterul acestor două agenții federale CDC (Centers for Disease Control and Prevention )/ FDA ( The Food and Drug Administration ), care par să-și depășească statutul și competențele privind recomandarea vaccinurilor, din moment ce acestea au fost inițial implementate pentru a ”preveni vaccinurile transmisibile”, iar de fapt contribuie la răspândirea vaccinurilor ce favorizează transmiterea virușilor ?

Există cu siguranță o altă ordine  în ceea ce privește vaccinurile și componentele toxice, mai ales că CDC a indeplinit o agendă federală extrem de anti–constituțională în 2016, când a ordonat ca toată lumea care nu era în legalitate să intre în carantină sau să fie închisă pentru neacceptarea vaccinurilor și a propus chiar amenzi  până la 500.000 USD!

CDC pare să funcționeze ca o agenție incorectă, fără să țină cont de vreo supraveghere, ceea ce nu este nimic nou pentru aceasta, sau mai precis pentru FDA. Iată dovezile publicate în monografia Vaccinuri și Vaccinări: Necesitatea de investigare a Congresului din luna ianuarie 2011. Prezentată la a 112-a întâlnire a Comitetului de supraveghere a Congresului, editată de Laraine Abbey-Katzev și Catherine J. Frompovich.

În alte două cărți bine argumentate și erudite, Global Censorship of Health Information (Controlul Global al informațiilor despre sănătate) and The Rise of Tiranny  (Creșterea tiraniei) – se arată modul în care agențiile federale abuzează de putere și expun la risc viața și libertatea omului, scrise de un avocat constituțional strălucit, Jonathan Emord, si cât de infricoșător de nelegiute au devenit unele agenții de reglementare. Emord ne spune: ”…FDA refuză să onoreze cinci decizii care îi mențin cenzura în mod neconstituțional”.

Un avocat din cadrul biroului adjunctului  FDA, privind un ordin judecătoresc către FDA, a făcut această afirmație șocantă: ”Jonathan, FDA nu va respecta niciodată decizia Pearson”. În ciuda faptului că Jonathan a observat că este o decizie finală și obligatorie – o hotărâre judecătorească – avocatul FDA a declarat: ”Ar putea fi adevărat cum zici, dar îți repet că FDA nu va accepta decizia Curții, niciodată!” Emord ne spune: ”Cuvintele lui au străpuns toată ființa mea. Iată un ofițer legal al agenției care mi-a spus că agenția a fost intenționat creată pentru a nu respecta legea”

1 Emord, JW. Global Censorship of Health Information (Washington, DC: Sentinel Press, 2010) 16.
2 Ibid. 17
3 Ibid. 17
4 Ibid. 17

Pe lângă noile legitimații de călătorie (Travel IDs), cetățenii americani vor fi nevoiți în 2018, pentru Siguranța Internă, să fie identificați într-o bază de date ca ”cetățeni ai Noii Ordini Mondiale”

Referințe:

[1] http://phrma-docs.phrma.org/sites/default/files/pdf/Vaccines_2013.pdf Pp. 10-31 
[2] http://www.thevaccinemom.com/2015/02/vaccine-shedding-should-you-really-be-concerned/ 
[3] http://www.nvic.org/cmstemplates/nvic/pdf/live-virus-vaccines-and-vaccine-shedding.pdf 
[4] https://www.usatoday.com/story/news/2016/01/08/dhs-sets-2018-travel-deadline-real-id/78523112/

Catherine J Frompovich (web-site), este o nutriționistă ieșită la pensie, care a obținut diverse diplome în nutriție și  medicină alternativă, certificare în teoria și practica ortomoleculară, având și studii Paralegal. Lucrările sale au fost publicate în revistele naționale de la începutul anilor 1980. Catherine a scris numeroase cărți privind problemele de sănătate, fiind si co-autoare la monografii ale diferiților medici, asistenți medicali și profesioniști în domeniul sănătății holistice. Ea a fost cercetător în domeniul sănătății consumatorilor mai bine de 35 de ani.

Cea mai recentă carte a lui Catherine, publicată la 4 octombrie, 2013, este Vaccinarea Voodoo, ce nu cunoașteți despre vaccinuri, disponibilă pe Amazon.com.

Cartea ei din 2012, Un răspuns la cancer, gestionarea cancerului la sân prin medicina alternativă, un ghid pentru tratamente eficiente și non-toxice, disponibilă pe Amazon.com sau pe biblioteca electronică Kindle.

Două din cele mai recente cărți ale sale, tot pe Amazon.com: Our Chemical Lives And The Hijacking Of Our DNA, A Probe Into What’s Probably Making Us Sick (2009) and Lord, How Can I Make It Through Grieving My Loss, An Inspirational Guide Through the Grieving Process (2008)

Ultima ei carte: Eat To Beat Disease, Foods Medicinal Qualities ©2016 Catherine J Frompovich

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

 1. In ultima vreme s-a discutat mult despre … plecarea in munti. Si am vazut o multime de pareri. Fiecare isi justifica pozitia din … fata tastaturii.

  Cica sa ai rucsacul pregatit ca sa fugi (unde?). Da, in bordeiul din salbaticie (ce?) pe care l-ai pregatit din timp cu de toate si despre care nu stie nimeni (oare?) ca sa scapi (de cine?). Personal cred ca este o utopie. N-am mai citit de mult povesti pentru copii insa nu vi se pare ca seamana cu una dintre ele?

  Si cand sa fugi? Cand incepe razboiul? Cand vine criza financiara? Cand devin obligatorii documentele electronice? etc. Orice crestin stie ca vor veni multe incercari: “Raspunzand, Iisus le-a zis: Vedeti sa nu va amageasca cineva. Caci multi vor veni in numele Meu, zicand: Eu sunt Hristos, si pe multi ii vor amagi. Si veti auzi de razboaie si de zvonuri de razboaie; luati seama sa nu va speriati, caci trebuie sa fie toate, dar inca nu este sfarsitul. Caci se va ridica neam peste neam si imparatie peste imparatie si va fi foamete si ciuma si cutremure pe alocuri. Dar toate acestea sunt inceputul durerilor.” (Mat.24:4-8). Momentul sfarsitului nu-l va sti insa nimeni “Iar despre ziua aceea si despre ceasul acela nimeni nu stie, nici ingerii din cer, nici Fiul, ci numai Tatal.” (Mar.13:32). Va veni pe neasteptate iar atunci ne va fi de folos in primul rand pregatirea duhovniceasca. Ma tem ca rucsacul nu ne va ajuta prea mult (chiar daca-l vom avea, nu vom sti cand a venit clipa sa-l folosim; Dumnezeu ne cheama Acum sa punem inceput bun pentru ca numai prezentul ne apartine).

  Vremurile din urma vor fi cu adevarat infricosatoare si vor veni atunci cand apostazia va fi generalizata. Chiar Mantuitorul se intreba “Dar Fiul Omului, cand va veni, va gasi, oare, credinta pe pamant?” (Luc.18:8). Ar fi asadar o inaltare a mintii sa credem ca noi vom sta drepti in credinta si ne vom bucura de intampinarea Mantuitorului la A Doua Sa Venire. Puterea si stiinta de a rezista in acele vremuri de mare incercare vor fi numai de la Dumnezeu, Cel care-i va intari pe cei care vor fi cu adevarat aproape de El in dreapta credinta.
  Ceea ce vedem ca se petrece acum sub ochii nostri este fara nicio urma de indoiala Partea Finala a lucrarii Tainei Faradelegii ce se va incheia prin venirea Antihristului. Insa nimeni nu ar putea spune cu certitudine cand va fi aceasta. Este limpede ca societatea se afla in plina dezintegrare si asistam la un proces accelerat de demonizare printr-o rapida inversare a valorilor firesti ca urmare a unui razboi subversiv dus pe toate planurile de catre slujitorii intunericului (este adevarat ca exista cale de intoarcere insa numai Dumnezeu stie cati niniviteni sunt printre noi; sansa ca sa se repete minunea de acum cateva mii de ani este foarte mica – niciun parinte cu viata sfanta nu a facut referire la ea).

  Din punctul meu de vedere, a ramane in mijlocul unei astfel de lumi este o mare nesabuinta pentru ca, indiferent care sunt interesele de moment (servici, scoala, educatia copiilor etc), este greu de crezut ca poti parcurge un proces de apropiere de Dumnezeu in mijlocul unei societati care se indeparteaza cu rapiditate de El. Exclud desigur de aici pe cei care stau atat de bine duhovniceste incat nu-i misca nimic din cele din afara si au in orice moment siguranta mantuirii (la un sondaj, 95% recunosc ca oamenii sunt manipulati insa numai 5% accepta ca aceasta li s-ar putea intampla si lor, asa ca nu este de mirare ca majoritatea se considera imuni la ispitele lumii de astazi si prefera sa stea in mojlocul ei spunand ca … stie Domnul nevoile si neputintele fiecaruia). Eu cred insa ca acesta este un mod pueril de gandire pentru ca atunci cand ti-a luat casa foc iesi macar din ea daca nu si pui mana pe o galeata de apa s-o stingi (cine gaseste un moment de ragaz ca sa-si priveasca cu sinceritate viata va vedea ca, in cel mai bun caz, se adapteaza mai lent la schimbari, insa tot le urmeaza). A spune “stie Domnul” este o ispitire a lui Dumnezeu care ,in atotmilostivirea Sa, ne da mii de semne ca sa ne trezeasca.

  Ceea ce propun acum se adreseaza asadar celor putini care inteleg cat de nociva este vietuirea in lumea dezlantuita de acum si constientizeaza ca singura scapare este o apropiere autentica de Dumnezeu ce are prioritate in fata oricaror alte nevoi “Cautati mai intai imparatia lui Dumnezeu si dreptatea Lui si toate acestea se vor adauga voua.” (Mat.6:33).

  Intr-un astfel de context mutarea la tara poate fi o solutie in sensul in care ispitele lumii sunt mai putine si chiar modul de vietuire (simplu si firesc) este de natura sa-l apropie pe om de Dumnezeu. Fara indoiala ca greutatile vietii sunt mai mari insa chiar infruntarea lor este un bun mijloc de apropiere de Dumnezeu: “Din zilele lui Ioan Botezatorul pana acum imparatia cerurilor se ia prin straduinta si cei ce se silesc pun mana pe ea.” (Mat.11:12). Sa nu uitam nici de faptul ca il putem cunoaste pe Dumnezeu prin Creatia Sa: “Cele nevazute ale Lui se vad de la facerea lumii, intelegandu-se din fapturi, adica vesnica Lui putere si dumnezeire, asa ca ei sa fie fara cuvant de aparare” (Rom.1:20).

  Desigur ca vor fi multi care vor spune ca isi duc copiii in parc sau la zoo. Eu vorbesc insa de un mod de viata in care esti inconjurat 24/24 de o lume fireasca si usor, usor intri in armonie cu cele create, incepi sa le intelegi si prin ele incepi sa-L cunosti si pe Creatorul lor.

  Cine doreste sa polemizeze o poate face comentand pe blog insa cine rezoneaza si simte ca este momentul pentru un pas spre acest mod de vietuire si este dispus la sacrificii (nu cu scopul de a trai mai mult sau mai bine ci de a se apropia de Dumnezeu, “Invatandu-ne pe noi sa lepadam faradelegea si poftele lumesti si, in veacul de acum, sa traim cu intelepciune, cu dreptate si cu cucernicie;” (Tit.2:12), il invit sa-mi trimita un e-mail la [email protected] pentru a vedea in ce masura poate beneficia de oferta de vanzare a unei case ce se afla in vecinatatea mea (eu am cumparat in urma cu 10 ani, m-am mutat acum 7 ani si nu regret nicio secunda). Terenul este generos asa ca, teoretic, ar fi si posibilitatea de colaborare intre 2-3 familii. Astept de la voi cateva randuri prin care sa inteleg ca vreti si sunteti pregatiti sa faceti acest pas iar nu intrebari specifice despre locatie, conditii etc. (va asigur ca locul este de vis intr-o mica localitate de munte; voi discuta concret doar cu cei cu care ma voi intalni fata catre fata). Prima data vedem daca plecam la drum si, cel mai important, cu cine. Multumesc pentru intelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button