X

„RĂCIREA GLOBALĂ”: A nins în deșertul Sahara, pentru al treilea an consecutiv

de null

zapada sahara

A nins pentru al treilea an consecutiv în unul dintre cele mai fiebinți locuri ale planetei: deșertul Sahara.

Un episod rar de frig a adus zăpadă pe dunele de nisip de la marginea nordică a celui mai mare deşert al lumii, într-un sat din Algeria. În unele zone zăpada s-a depus într-un strat destul de gros, duminică dimineață, însă s-a topit după câteva ore, relatează Daily Mail.

Este al treilea an la rând în care ninge în această zonă, după aproape patru decenii în care nu s-au produs astfel de fenomene.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Strange Sounds@Strange_Sounds

Rare  covers the   in  – Second year in a row after 40 years of absence http://strangesounds.org/2018/01/rare-sahara-desert-snow-algeria-pictures.html … via @Strange_Sounds

Twitter Ads info and privacy

Kabir Taneja@KabirTaneja

Quite amazing, Algerian town of Ain Sefra in the Sahara desert received snowfall yesterday.

Twitter Ads info and privacy

Sursa: Pro TV

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vremea
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

  1. Sigur … si apoi scurtarea zilei la 2 ore, zi + noapte, Soarele va rasarii de la apus ca la final prin 2012 sau 2010 sa trecem in dimeniunea a 6+2 marsarier.
    Nu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.