X

„RĂCIREA GLOBALĂ”: A nins în deșertul Sahara, pentru al treilea an consecutiv

zapada sahara

A nins pentru al treilea an consecutiv în unul dintre cele mai fiebinți locuri ale planetei: deșertul Sahara.

Un episod rar de frig a adus zăpadă pe dunele de nisip de la marginea nordică a celui mai mare deşert al lumii, într-un sat din Algeria. În unele zone zăpada s-a depus într-un strat destul de gros, duminică dimineață, însă s-a topit după câteva ore, relatează Daily Mail.

Este al treilea an la rând în care ninge în această zonă, după aproape patru decenii în care nu s-au produs astfel de fenomene.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Strange Sounds@Strange_Sounds

Rare  covers the   in  – Second year in a row after 40 years of absence http://strangesounds.org/2018/01/rare-sahara-desert-snow-algeria-pictures.html … via @Strange_Sounds

Twitter Ads info and privacy

Kabir Taneja@KabirTaneja

Quite amazing, Algerian town of Ain Sefra in the Sahara desert received snowfall yesterday.

Twitter Ads info and privacy

Sursa: Pro TV

Categorii
Vremea
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

6 comentarii

  1. Sigur … si apoi scurtarea zilei la 2 ore, zi + noapte, Soarele va rasarii de la apus ca la final prin 2012 sau 2010 sa trecem in dimeniunea a 6+2 marsarier.
    Nu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!