X

PATRIARHUL KIRIL iar vorbeste despre SFARSITUL LUMII, dar de fapt chiar el si Vladimir Putin construiesc de zor stalpii pe care se va inalta ANTIHRISTUL: ecumenismul si cu semnul fiarei …

de Saccsiv

Patriarhul Moscovei şi al întregii Rusii, Kiril

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata ce putem citi la Când va veni Sfârşitul Lumii: Ce crede Patriarhul Kiril de pe SPUTNIK:

 

Sfârşitul va veni dacă răul va creşte în amploare şi va reuşi să excludă binele din viaţa oamenilor, consideră Patriarhul Moscovei şi al întregii Rusii, Kiril

CHIŞINĂU, 7 ian — Sputnik. Patriarhul Moscovei şi al întregii Rusii, Kirill, a spus când ar putea veni, în opinia lui, Sfârşitul Lumii, despre care pomeneşte Biblia.

„În ce condiţii ar putea veni şi va veni în general Sfârşitul Lumii? În cazul în care societatea umană nu va mai fi viabilă. Atunci când îşi va epuiza raţiunile de a mai exista. În ce situaţie s-ar putea întâmpla acest lucru? În situaţia în care va veni dominaţia totală a răului”, a declarat Patriarhul într-un interviu acordat jurnalistului Dmitri Kiselev, directorul general al AIP „Rossia Segodnia”, subliniind că „răul nu este viabil”, iar „sistemul în care prevalează răul nu are şanse de existenţă”.

El a subliniat că „dacă răul va căpăta amploare şi va reuşi să înlocuiască binele din viaţa omenească, atunci va veni Sfârşitul Lumii”. Patriarhul Kiril consideră că această „creştere impetuoasă” a răului în societate va începe anume atunci când „punctul de vedere care pune la acelaşi nivel binele şi răul va triumfa la scară globală”.

„Şi din moment ce astăzi noi nu suntem la începutul acestui proces, ci am depăşit deja o anumită perioadă, a fost epuizat un anumit segment istoric, cum ar putea Biserica să rămână impasibilă, să nu tragă un semnal de alarmă, cum să nu avertizeze că am păşit deja pe calea periculoasă a autodistrugerii? Dacă Biserica nu va vorbi despre asta, cine va vorbi atunci”, a mai declarat Patriarhul Rusiei.

 

Iar conform ziarului Adevarul, tot în timpul interviulu, şeful Bisericii Ortodoxe Ruse i-a îndemnat pe ruşi să voteze la alegerile  prezidenţiale din luna martie, cu actualul preşedinte Vladimir Putin care candidează pentru un al  patrulea mandat:

 

“Fac un apel la toţi, inclusiv la credincioşi ortodocşi, să participaţi la viitoarele alegeri prezidenţiale. Este foarte important”

 

Adica a reusit sa vorbeasca despre Sfarsitul Vremurilor fara a spune de fapt nimic. Ce e raul ala? Doar avortul, homosexualitatea, organismele modificate genetic sau trupele rock? Sunt si ele rele, dar doar atat?

Despre antihrist nu ne zice nimic? Despre cei doi stalpi pe care se va ridica acest antihrist, iar nu ne zice nimic? Pai nu ne zice, caci chiar Patriarhul Kiril si presedintele Vladimir Putin construiesc la ei de zor. Vorbim despre ecumenism si semnul fiarei.

ECUMENISM:

Declaratia comuna Papa Francisc si Patriarhul Kiril al Rusiei: “RESTABILIREA UNITATII CRESTINE”

Video. HULA PATRIARHULUI KIRIL: “Crestinii si musulmanii se roaga Unuia si Aceluiasi Dumnezeu”

ECUMENISMUL ANTI HOMOSEXUALITATE: cea mai perfida forma de ecumenism

VIDEO: Patriarhul Kirill al Rusiei isi exprima „dragostea frateasca” fata de ereticul papa. Trimisii lui ii saruta mana …

Patriarhul Kirill cheama la eforturi comune ale creştinilor impotriva fortelor seculare anti crestine si … anti religioase. Insa acest front comun nu face decat sa pregateasca terenul ANTIHRISTULUI

SEMNUL FIAREI:

Video: COSMAR cu CIP in RUSIA …

A CAZUT RUSIA. A declansat razboiul contra banilor cash si cosmarul cu cip

Vladimire, Vladimire … VIDEO: In RUSIA vor CIP in TOATE, de la produse pina la avioane

VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea?

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

17 comentarii

  1. Americanii si evreii slujitori ai satanei ce fac atunci, daca Putin cu patriarthul Chiril sunt cei doi stalpi ai sfarsitului lumii !!!!!!!?????????

    1. Nu a spus nimeni că sunt ei stâlpii, ci ajută la construire lor. Ei împreună cu alții, însă articolul de față este despre ce fac ei…

  2. Ronald Bernard – bancherul olandez de elită care a demascat Oculta Mondială Evreiască! El a ajuns să lucreze direct cu piramida de top a elitei globale.

    Ronald Bernard ne spune să citim „Protocoalele Înțelepților Sionului”, pentru că totul se petrece conform acestor Planuri Evreieşti!

    Ronald Bernard spune adevărul despre Sistemul bancar mondial, Multinaţionale, Servicii secrete, Terorism, Ritualuri satanice cu sacrificarea copiilor, Sacrificarea copiilor pentru organe …

    Partea 1:
    https://www.youtube.com/watch?v=hNCErMz7AAE

    Partea 2:
    https://www.youtube.com/watch?v=gOkjhMtzU4k

    Partea 3:
    https://www.youtube.com/watch?v=9c6s_Je_e6Q

    1. Pai acest bancher stie ca marea majoritate nu da nici un fel de importanta celor descrise de el, poate chiar a testat terenul ca sa stie daca asi va face treaba in liniste

  3. Parintii de la Athos au spus ca am intrat practic intr-o perioada ireversibila, cand pacatul se generalizeaza in intreaga lume. Singurul obiectiv realist este amanarea sfarsitului, desi teoretic situatia se poate redresa.
    Parintele Iustin Parvu, observa ca numai rusii cu tenacitatea lor mai pot intoarce lucrurile.

    TRIST DAR ADEVARAT !

    PS: Urgiile ce vor veni, sunt ingaduite de Dumnezeu, ca singura solutie de restabilire a legii divine in lume.
    CA SI CELE DIN SEC XIII-XX. NICI O FORTA UMANA NU POATE MODIFICA SENSUL ISTORIEI.

    Parintele Mina Dobzeu are o carte, in care explica sensul apocaliptic al istoriei din ultimele 7-8 veacuri.
    Si episcopul verchie Tushaev, in Sarea pamatului observa ca toate eforturile gigantice din ultoimele 3 secole de a schimba sensul istoriei au esuat…

  4. După ce trupa La Familia a fost interzisă în Cluj de un club, unde ar fi trebuit să susțină un concert, Puya a scos o piesă nouă cu trimitere directă la clubul clujean.

    https://youtu.be/oO6MkUPnAOk

    Dumnezeu sa-l aiba in grija Sa. Marturiseste mai mult decat …. of…. cand va marturisii si cei ce zic ca slujesc Domnului ?

  5. Un duhovnic roman despre sensul istoriei:
    Dupa ce fariseii l-au rastingnit pe Mantuitorul, prigona s-a declansat impotriva Bisericii.
    Pt iluzia ca Biserica poate fi distrusa cu desavarsire, au declansat prigoana impotriva ei si a valorilor pe care aceasta le propovaduieste LA NIVEL MONDIAL, CHIAR CU RISCUL DE A ARUNCA OMENIREA IN APOCALIPSA !

    ACEASTA IN ASTA CONSTA ESENTA LUPTEI INTRE BINE SI RAU !

  6. Rusul Kiril spune ce a învățat la școala teologică a KGB-ului. De Crăciunul rusesc îmi imaginez cum Iisus Hristos va naște în mintea lui Kiril gândul creștin de cedare către frații ortoodcși români a Tezaurului furat și a teritoriilor răpite României: Basarabia, Nordul Bucovinei și Ținutul Herței. Și așa Kiril, vorbitor în limba rusă cu Dumnezeu, știe că va veni sfârșitul lumii. Ce să mai facă acum, la sfârșitul lumii, cu furăciunile istoriei? Dacă vine sfârșitul Rusiei, contează doar mântuirea.
    Mi-e teamă că va interveni dumnezeul Rus-Putin care-i va zice: Vezi-ți de treabă Kiril. Ce să facă românii cu asemenea daruri? Ei nu știu să-și administreze nici ceea ce le-am lăsat din bunăvoința mea de tată al mamei Rusia.

  7. Ma indoiesc serios ca Putin si Patriarhul Kiril sunt partasi la taina apostaziei si faradelegii.Aveti dovezi inafara ca s-a intalnit cu papa si a facut niste promisiuni-baliverne pe care stim ca nu le va onora?
    Haideti sa nu improscam cu noroi pe ultima tara in care apostazia si desfaraul inca nu au acaparat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button