X

Video. HULA PATRIARHULUI KIRIL: “Crestinii si musulmanii se roaga Unuia si Aceluiasi Dumnezeu”

de null

http://www.youtube.com/watch?v=pqvZ2IUcf4s

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conform cititoarei Corina, Patriarhul Kiril a afirmat in ziua de Paste la un spital de copii „min. 0.31 – de aceea din toata inima rugati-va si cereti lui Dumnezeu ajutor, eu stiu ca aici sunt si crestini si musulmani si fiecare se roaga unuia si aceluiasi Dumnezeu – Creatorul, si drept raspuns noi primim un ajutor dumnezeiesc real”

Iata si o prezentare mai ampla facuta de cititoarea Aliona:

La sărbătoarea Paştelui, 16 aprilie 2017, patr. Chiril a vizitat Spitalul Clinic pentru copii din Moscova. În timpul discursului său, acest şovăielnic a renunţat la Prea Sfânta Treime, când a afirmat că creştinii şi musulmanii se roagă aceluiaşi Dumnezeu.
Salută apoi copii, părinţii şi personalul din spital şi face următoarea afirmaţie (care se repetă pentru a fi înţeleasă ): „de aceea, din toată inima rugaţi-vă, cereţi-i lui Dumnezeu ajutor. Eu ştiu că aici sunt şi creştini şi musulmani; fiecare se adresează unuia şi aceluiaşi Dumnezeu, Creatorul. Şi ca răspuns primim ajutorul Domnului.”
Musulmanii nu cred în Prea Sfânta Treime, cum nici în Hristos, ca Fiul lui Dumnezeu. Ei cred în Allah. Şovăielnicul Chiril a egalat/echivalat pe Allah cu Prea Sfânta Treime şi prin aceasta s-a lepădat de Adevăratul Dumnezeu. El a făcut aceasta public şi deschis, pentru toată lumea, cum este şi discursul lui, plasat pe site-ul oficial al patriarhiei.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Acest Fomn Kiril,care se crede dumnealui că este ,,Patriarh,,nu este PATRIARH!NICI acest Domn CIOBOTEA!ci sunt Pseudo-ecumeniști si amandoi au semnat TRĂDAREA LUI HRISTOS LA ,,SINODUL,,diavolesc din CRETA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button