X

PĂPUȘARII RĂZBOAIELOR

de null

Acesta a fost un personaj important al vremii, Secretary of War, guvernator general in Filipine si secretar de stat.  A devenit apoi si mai cunoscut pentru efortul sau din timpul celui de al doilea razboi mondial, coordonand recrutarea celor 12 milioane de soldati, directionarea celor 30 de procente din industrie spre campurile de lupta, construirea si decizia lansarii bombelor atomice. L-a supervizat direct pe generalul Leslie Groves, seful Manhattan Project. Membru Skull and Bones. A fost influentat decisiv in activitate de Elihu Root, pe care l-a avut ca model. A continuat activitatea aceluia de reorganizare a armatei, Elihu Root fiind membru fondator Council on Foreign Relations si primul ei chairman.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Si ca o paranteza, apropo de Manhattan Project, nu guvernul american a cerut savantilor descoperirea unei super arme, ci savantii au cerut guvernului construirea ei. Savanti evrei …

Astfel, Albert Einstein (1879–1955), evreu german, considerat un geniu si cel mai mare om de stiinta din istoria moderna, il convinge (impreuna cu evreul Leo Szilard) pe presedintele american Franklin Delano Roosevelt de necesitatea fabricarii bombei atomice, iar acesta in august 1939 autorizeaza inceputul cercetarilor (acel Manhattan Project). Dar razboiul a inceput de abia in septembrie 1939 iar atacul de la Pearl Habour tocmai in 7 decembrie 1941. Si mai zic unii ca nu exista PAPUSARII RAZBOAIELOR …

Iar o parte dintre acesti savanti (tot evrei) au cerut dupa razboi crearea CERN:

HIROSHIMA si NAGASAKI – VERSIUNEA NECENZURATA: Cum BOMBA ATOMICA EVREIASCA a spulberat in 9 secunde CATOLICII din Japonia

Revenind la Pearl Habour, intr-un raport al PROJECT FOR THE NEW AMERICAN CENTURY din septembrie 2000, intitulat Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources For a New Century   la pagina 51 se putea gasi:

  

„… procesul de transformari, chiar daca aduce schimbari revolutionare, va fi unul lung, in absenta unor evenimente catastrofice si catalizatoare, precum un  nou Pearl Harbor.

 

Iar membrii fondatori ai acelui PROJECT FOR THE NEW AMERICAN CENTURY au fost numai unu si unu: Elliot AbramsDick CheneyRichard PerleDonald RumsfeldRobert ZoellickVin WeberPaul Wolfowitz.

De ce aveau nevoie de un  nou Pearl Harbor”? Cititi va rog mai multe la:

APROAPE TOTUL DESPRE 9/11: A fost inside job pentru cipuirea omenirii? / Ciudateniile dinaintea, din timpul si de dupa atac / Simboluri si ceremonii illuminati / Detalii despre proprietarul Gemenilor / De ce ATAT DE MULTI EVREI in aceasta afacere?

De ce au avut nevoie papusarii de al doilea razboi mondial? Dar de primul? Dar de al treilea? Caci va fi si un al treilea.

Dupa primele doua au asezat omenirea mai bine pe fagasul edificarii NOII ORDINI MONDIALE.

Dupa al treilea vor instaura GUVERNUL MONDIAL. Nu-i teoria conspiratiei, ne-au avertizat si profetiile Sfintilor Parinti:

 

Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţuidar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. In acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul. În ultimele timpurila sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind

 

Cititi va rog mai multe la:

20 ianuarie: Sfântul Lavrentie de Cernigov. PROFEȚIA sa despre ANTIHRIST

Ca a existat un vechi plan pentru declansarea acestor trei razboaie mondiale o dovedeste si o scriere din secolul 19 al masonului de grad 33 Albert Pike:

Masonul de grad 33 ALBERT PIKE (secolul 19 !!!) despre rolul ISLAMULUI in AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, despre DISTRUGEREA ATEISMULUI si despre cum omenirea va primi “lumina lui LUCIFER” …

Dar si “profetii” ale unor rabini. De exemplu, in urmă cu aproape 100 de ani, un rabin polonez de renume mondial cunoscut ca rabinul Israel Meir Kagan a făcut o predicție din care ar putea rezulta Războiul lui Gog și Magog, precum și descoperirea lui Moshiach (mesia), în 2017.
Rabinul Kagan, popular Chafetz Chaim, după apariția celei mai faimoase cărți a sa, a murit în 1933. Înainte de moartea sa, el a dezvăluit că Războiul lui Gog și Magog va fi purtat în trei etape. Prima etapă a fost Primul Război Mondial, care a început în 1914.
Chafetz Chaim a prezis că a doua etapă a lui Gog și Magog se va produce la 25 de ani după Primul Război Mondial, și a arătat că va fi mult mai brutală decât prima etapă. Conform predicției lui, Al Doilea Război Mondial a început în 1939, exact 25 de ani mai târziu.

Cititi va rog mai multe la:

Surprinzator? ACUM 100 DE ANI, rabinul Chafetz Chaim A PREZIS pentru 2017 AL TREILEA RAZBOI MONDIAL si descoperirea lui MESIA / Tot el a prezis si al doilea razboi mondial …

Desigur, cand vorbim despre astfel de rabini, vorbim de fapt despre “profetii” intre ghilimele. Chiar daca faptele “profetite” chiar se petrec. Ele sunt prezentate maselor ca fiind profetii, pentru ca mentalul norodului sa le accepte mai usor si sa le arate ca fiind ceva ce va aduce un mare bine pe acest Pamant. Dar de fapt nu sunt decat planuri, programe ce se impementeaza pas cu pas pentru marele final: instaurarea ANTIHRISTULUI.

Caci despre antihrist e vorba in povestile cu mesia rabinilor:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

Ca exista un vechi plan pentru declansarea acestor trei razboaie mondiale o dovedesc insa si multe fapte. Chestiuni despre care insa nu veti putea citi pe site-uri precum RFI

De exemplu, iata o mostra din discursul politicianul republican Louis Thomas McFadden (1876-1936) din perioada trimfului nazist din Germania:

 

Dupa primul razboi mondial Germania a cazut in mainile bancherilor internationali care acum o conduc si o aprovizioneaza dar o si imobilizeaza. I-au cumparat industria, i-au luat resursele, ii controleaza industria si utilitatile publice.

Bancherii internationali subventioneaza actualul guvern al Germaniei si de asemenea aprovizioneaza fiecare dolar din banii pe care Adolf Hitler i-a folosit in campania sa risipitoare. Prin intermediul Federal Reserve Board peste 30 de miliarde dolari din banii americanilor au fost pompati spre Germania. Cu totii ati auzit de cheltuielile ce au loc in Germania: locuinte moderniste, marele ei planetarium, salile ei de gimnastica, bazinele de inot, autostrazile ei, fabricile ei perfecte. Toate acestea au fost facute cu banii nostri. Toate acestea au fost daruite Germaniei prin intermediul Federal Reserve Board.

Federal Reserve Board a pompat atat de multe miliarde de dolari spre Germania, incat nici nu indraznesc sa spuna suma totala.”

 

Despre cum a sfarsit acest politician, cititi va rog:

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Detalii despre cum stapanii reali ai Federal Reserve au finantat Germania nazista puteti citi la:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Si au finantat-o pentru ca o Germanie varza nu le era de nici un folos in acel razboi mondial.

Sa ne amintim si de Atlantic Charter. Aceasta adevarata fundatie pentru majoritatea tratatelor si organizatiilor internationale (inclusiv Natiunile Unite si cele financiare) de dupa cel de al doilea razboi mondial a fost schitata cu ocazia Atlantic Conference (nume de cod Riviera) la care au participat presedintele SUA Franklin D. Roosevelt si premierul britanic Winston Churchill (ambii masoni) insotiti de consilierii lor apropriati. Documentul final a fost redactat la 14 august 1941, intr-un moment in care SUA inca nu intrase in razboi. Interesant este ca in cadrul sau se specifica necesitatea unei “noi ordini mondiale”. Oficial se spune ca documentul a fost semnat de cele doua personalitati insa in toate copiile acestuia ce s-au pastrat pana in ziua de azi, semnaturile lor nu figureaza. Oricum, nu conteaza prea mult, conducatorii statelor “democrate” nefiind decat marionete de rang inalt alte ELITELOR.

Sa ne amintim de asemenea si ca in 1940 Alice Bailey a “prevazut” victoria aliatilor (deci intr-o perioada in care multe state inca nu intrasera in razboi iar tabara acestora inca nu se formase oficial) si stabilirea de catre acestia dupa marea conflagratie a unei noi ordini mondiale ce va duce umanitatea la un foarte ridicat nivel de civilizatie. Femeia asta fiind unul dintre stalpii new age ce vorbea cu “maestrii intelepciunii”, adica draci, intemeietoare a Lucifer Publishing Company:

Radio LUCIFER Publishing Company …

Etc. N-o mai lungesc mult cu exemplele caci si asa materialul a devenit lung si poate deja plictisitor pentru cititorii mai noi ai acestui portal.

Inainte de incheiere, totusi, un exemplu despre cum papusarii isi pun marionetele la Casa Alba. Asta ca sa intelegem cum de le ies mereu planurile.

Asadar, vom vorbi despre evreul greu Stephen Samuel Wise. Prieten apropiat al presedintelui mason Franklin Delano Roosevelt, intr-o conferinta in New Jersey din 1911 a spus:

 

Marti presedintele Princeton University va fi ales guvernatorul statului vostru. Nu-si va termina mandatul si va fi ales presedintele SUA. In martie 1917 va fi pentru a doua oara presedinte. Va fi unul din cei mai mari presedinti din istoria Americii

 

Vorbea despre Woodrow Wilson …

Asta seamana cu ceea ce s-a petrecut la noi cu Patriarhul Daniel. Amintiti-va va rog cum a iesit la rampa masonul Frunzaverde pentru a-l desemna castigator pe actualul Preafericit inca inainte de a fi ales …

Cu diferenta ca si Frunzaverde este o marioneta, doar ca de rang ceva mai inalt.

Revenind la Woodrow Wilson, acesta chiar recunostea la un moment dat:

 

Unii dintre cei mai mari oameni din Statele Unite, din domeniul comertului si productiei, se tem de ceva. Ei stiu ca undeva exista o putere atât de organizata, atât de subtila, atât de atenta, atât de completa, de perseverenta încât nu au curajul sa o vorbeasca de rau sau sa o condamne, decât în soapta.“

 

In primavara anului 1941 acel Stephen Samuel Wise a decis un embargo complet al tuturor ajutoarelor catre evreii din tarile ocupate de nazisti. In acest sens a trimis ordine stricte delegatilor Congresului Mondial Evreiesc din Londra si Geneva:

 

Toate operatiunile catre Polonia trebuie sa inceteze imediat. Si in engleza imediat inseamna IMEDIAT, nu in viitor”.

 

Asta se leaga cu ce spuneau unii rabini invitati la o emisiune televizata in care acuzau sionistii ca au refuzat sa-i salveze pe evrei, desi o puteau face. Cititi va rog:

SIONISMUL – propunere de dezbatere pornind de la filmul “Rabini contra sionism”

Sau cu istoria celor 930 de evrei imbarcati in 1939 pe S.S. St. Louis cu destinatia America de Nord, cu speranta ca se vor putea refugia in una din tarile acestui continent. Insa pe rand Cuba si SUA i-a refuzat ! Au fost nevoiti sa se intoarca. Majoritatea celor debarcati pe batranul continent au ajuns in lagarele de exterminare …

Alte detalii despre personaj puteti citi la:

Personalitati si organizatii: Un EVREU greu, rabinul STEPHEN SAMUEL WISE

In concluzie:

ELITELE au finantat o Germanie nazista pentru declansarea unui razboi mondial, pe care stiau insa ca-l vor castiga, razboi necesar pentru inspaimantarea popoarelor intr-atat incat sa accepte edificarea unei etape esentiale ale noii ordini mondiale: ONU, Banca Mondiala, FMI, Consiliul Modial al Religiilor, etc.

Evident insa ca fara participarea SUA, nu mai castigau nimic. De aceea a fost nevoie de Pearl Harbor …

Cum de stabilisera o noua ordine mondiala in care evreii sa aiba un rol important, dar in acelasi timp nu i-au salvat pe evrei de lagare? Pentru ca evreii simpli puteau fi sacrificati pentru cauza cea mare … Pentru ca fara lagare nu mai puteau folosi astazi fantasticul baros numit lupta impotriva anti semitismului. Baros folosit impotriva tuturor celor ce indraznesc a zice ceva despre elitele sioniste. Dar nu numai. Dupa razboi s-a realizat si etapa intai din segmentul Ierusalim – Templu – Instaurarea antihristului. Anume, infiintarea statului Israel in 1948. A doua etapa a acestui segment s-a realizat ieri:

A ÎNCEPUT SFÂRȘITUL: Donald Trump recunoaște Ierusalimul drept capitala a Israelului si a ordonat începerea pregătirilor pentru transferarea ambasadei americane

Care va fi evenimentul catastrofic si catalizator, precum Pearl Harbor si 9/11, care va duce la transformarea unui razboi in cea de a treia conflagratie mondiala? Si unde va incepe acest razboi? Ceva intre Grecia si Turcia? Iata ultima stire despre aceasta zona:

Tensiuni privind GRANIȚELE în ajunul vizitei lui Erdogan în Grecia

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2

2 comentarii

  1. Mai ai de citit. PH nu a fost o lovitura pt americani. Pierderile au fost minore. Cele mai importante nave nu erau in port:

    USS ENTERPRISE was 200 miles west of Hawaii, and heading back to port.

    USS LEXINGTON was 400 miles west of Hawaii, and heading for Midway Island to deliver fighters.

    USS SARATOGA was at San Diego, CA, having completed refitting at Seattle.

    Nu au nevoie de un RM si de multe locale, civille. Au spus si scris toate astea.

    http://www.historyextra.com/article/bbc-history-magazine/12-facts-pearl-harbor-history

    https://en.wikipedia.org/wiki/Pearl_Harbor_advance-knowledge_conspiracy_theory

    https://padresteve.com/2013/11/30/pearl-harbor-the-missing-carriers-uss-enterprise-uss-lexington-and-uss-saratoga/

  2. Nu au nevoie de un RM, CI de multe locale, civille.

    RM vor face daca nu vor reusi sa conduca ei lumea. Au spus si asta sub urmatoarea forma: lumea va fi condusa de noi sau nu va exista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button