X

HIROSHIMA si NAGASAKI – VERSIUNEA NECENZURATA: Cum BOMBA ATOMICA EVREIASCA a spulberat in 9 secunde CATOLICII din Japonia

de null
NAGASAKI DESTRUCTION 1945
The Urakami Catholic Cathedral in Nagasaki. Foto: https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2014/08/06/bombardamentele-americane-de-la-hiroshima-si-nagasaki-video-si-galerie-foto-hiroshima-atomic-bomb-drop/

Bombardarea oraşului Nagasaki din 9 august 1945 – versiunea necenzurată

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acum 68 ani, la 11:02 am pe 09 august 1945, un echipaj format doar din creştini de pe un bombardier a aruncat o bombă cu plutoniu asupra oraşului Nagasaki, Japonia. Această bombă a fost a doua și ultima armă atomică, care a avut ca ţintă un oraș civil. Oarecum ironic, aşa cum vom povesti mai târziu în acest eseu, Nagasaki a fost orașul cel mai creștin din Japonia și la nivelul solului bombardat exista cea mai mare catedrală din Orient.

Aceşti oameni ai aerului, botezaţi și confirmaţi, şi-au făcut treaba în mod eficient și şi-au îndeplinit misiunea cu mândrie militară. Nu a existat nicio posibilitate ca echipajul să nu fi ştiut că ei participă la ceea ce se denumeşte a fi crimă de război internaţională (conform principiilor de la Nuremberg care aveau să fie foarte curând folosite pentru a justifica executarea multor naziști germani).

Trecuseră doar 3 zile de când bomba din 6 august, o bombă cu uraniu, decimase Hiroshima. Bomba de la Nagasaki a fost lansată în mijlocul unui considerabil haos și confuzii în Tokyo, unde guvernul militar fascist a căutat timp de luni întregi un mod de a pune capăt în mod onorabil războiului. Singurul obstacol în calea capitulării a fost insistența administraţiei Roosevelt / Truman de predare necondiționată, ceea ce însemna că împăratul Hirohito, pe care japonezii îl considerau o zeitate, ar fi fost scos din poziția sa de marionetă din Japonia – o cerere intolerabilă pentru japonezi, care au prelungit războiul și au împiedicat Japonia să se predea cu câteva luni mai devreme.

Armata rusă a declarat război împotriva Japoniei la 8 august, sperând să recâștige teritoriile pierdute în favoarea Japoniei în dezastruosul războiul ruso-japonez din urmă cu 40 de ani, și armata lui Stalin avansa traversănd Manciuria. Intrarea Rusiei în război a reprezentat un stimulent puternic pentru Japonia de a pune capăt războiului rapid și a preferat mai mult predarea către SUA, mai degrabă decât în faţa Rusiei. Un sfârşit rapid al războiului era important de asemenea pentru SUA. Nu vroia să împartă vreo pradă de război cu Rusia.

Comitetul „Ţintă” din Washington, DC, a făcut o listă a orașelor japoneze relativ nedeteriorate care urmau să fie excluse din campaniile de bombardare cu bombe convenționale (folosind napalm) care au ars din temelii mai mult de 60 din marile orașe japoneze în prima jumătate a anului 1945. Această listă a orașelor protejate au inclus, la un moment sau altul, Hiroshima, Niigata, Kokura, Kyoto și Nagasaki. Aceste oraşe relativ intacte s-au situat în afara limitelor de atentate încendiare teroriste, dar au fost păstrate ca posibile tinte pentru noile arme cu „mecanisme” de distrugere în masă.

Curiozitatea științifică a fost o motivație în alegerea orașe vizate. Militarii şi oamenii de ştiinţă aveau nevoie să ştie ce avea să se întâmple cu clădirile intacte – şi cu locuitorii vii ai acestora – cănd armele atomice urmau să explodeze deasupra lor. În mod ironic, înainte de 6 respectiv 9 august, locuitorii din Hiroshima și Nagasaki s-au considerat norocoşi pentru că nu au fost bombardaţi la fel de mult ca în alte orașe. Puţin ştiau.

Devreme, în dimineața zilei de 9 august 1945, o Superfortareata B-29, care a fost botezata „maşina lui Bock”, a decolat de pe insula Tinian din Pacificul de Sud, împreună cu rugăciunile și binecuvântările preoţilor luterani şi catolici. Bomba cu plutoniu de pe „maşina lui Bock” avea numele de cod „Fat Man” (Grasul), numită astfel după Winston Churchill.
Singurul test în domeniu (al cărui nume de cod a fost, în mod blasfemiator, „Trinity”) al unei arme nucleare a avut loc doar cu câteva luni mai devreme, (16 iulie 1945) la Alamogordo, New Mexico. Lava de rocă topită care a rezultat din căldura exploziei (de două ori temperatura soarelui) poate fi încă găsită şi azi în acel loc. Se numește trinitită.

Realitatea a ceea ce s-a întâmplat la Hiroshima a devenit greu evidentă pentru liderii militari fascişti din Tokyo. A fost nevoie de 2-3 zile după ce Hiroshima a fost arsă înainte ca Consiliul Suprem de Război al Japoniei să fie capabil să înțeleagă chiar și parțial ce s-a întâmplat acolo, pentru a lua decizii raționale și pentru a discuta din nou posibilitatea capitulării.

Dar era deja prea târziu, pentru că în timp ce Consiliul de război se întâlnea în acea dimineaţă la Tokyo, „maşina lui Bock” și restul flotei de B-29 se apropiau deja de Japonia – nedetectate de radar. Lansarea celei de a doua bombe a fost inițial planificată pentru 11 august, dar a fost prognozată vreme rea, iar misiunea a fost mutată în data de 9 august.

Istoria creștinismului din Nagasaki

Nagasaki este celebru în istoria creștinismului japonez. Nu numai că era locul cu cea mai mare biserică catolică din Orient, Catedrala Sf. Maria (finalizată în 1917), dar a avut, de asemenea, cea mai mare concentrare de creștini botezați din toată Japonia. Era o mega biserică a timpului său, cu 12.000 de membri botezați.

Nagasaki a fost locul unde legendarul misionar iezuit, Francis Xavier, a organizat o biserică-misiune în 1549. Comunitatea creștină a supraviețuit și a prosperat timp de mai multe generații. Cu toate acestea, la scurt timp după ce Xavier a înfiinţat biserica din Japonia, a devenit evident pentru conducătorii japonezi că interesele comerciale portugheze și spaniole erau să exploateze Japonia, și nu a durat prea mult timp până ce toți europenii să fie expulzați din țară -, precum și religia lor străină. Toate aspectele legate de creștinism, inclusiv noii convertiți japonezi, au devenit ținta persecuțiilor brutale.

Din 1600, a fi creștin era o crimă capitală în Japonia. Creştinii japonezi care au refuzat să renunțe la noua lor religie au suferit torturi și chiar răstigniri similare cu persecuțiile romane din primele trei secole ale creștinismului. După ce domnia terorii a luat sfârşit, părea că creștinismul japonez a fost distrus.

Cu toate acestea, 250 ani mai târziu, în anii 1850, după ce coercitiva diplomaţie a canonierelor dusă de comandorul Perry a forţat deschiderea unei insule offshore pentru scopurile comerciale americane, s-a descoperit că existau mii de creștini botezați în Nagasaki, trăindu-şi credinţa într-o existență subterană, complet necunoscută guvernului – care ar fi început imediat o altă epurare. Dar din cauza presiunii internaționale, persecuțiile au fost oprite curând, și creştinismul din Nagasaki a ieşit la lumină. Și prin 1917, cu nici un ajutor din partea guvernului, comunitatea creștină japoneză în creștere a construit imensa catedrală Urakami, în cartierul River Urakami din Nagasaki.

Acum s-a dovedit, ca un mister al binelui şi răului, că masiva catedrală a fost unul din cele două repere din Nagasaki cu privire la care bombardierul „masina lui Bock” fusese informat, căci, căutând un loc pentru a lansa bomba de la 9.300 de metri altitudine, el a identificat catedrala printr-o breşă între nori şi a ordonat lansarea.

La 11:02 am, în timpul slujbei de dimineaţă, comunitatea creştină din Nagasaki a fost fiartă, evaporată și carbonizată într-o minge de foc radioactivă arzândă care a explodat la 500 de metri deasupra catedralei. Pe sol se afla persecutatul, vibrantul, supravieţuitorul centru al creştinismului japonez.

Numărul creştinilor morţi din Nagasaki

Deoarece Catedrala a fost epicentrul exploziei, cei mai mulți creștini din Nagasaki nu au supraviețuit. 6000 dintre ei au murit instantaneu, inclusiv toți cei care au fost la slujbă în acea dimineață. Din cei 12.000 de membri ai bisericii, 8.500 au murit ca rezultat direct al bombei. Trei ordine de maici si şcoala fetelor creștine au dispărut transformate în fum negru sau bucăţi de resturi carbonizate. Zeci de mii de japonezi şintoişti sau budişti nevinovați au murit de asemenea instantaneu și sute de mii au fost răniţi mortal, unii ai căror descendenți sunt încă în proces de moarte lentă din cauza unor afecţiuni maligne trans-genetice și deficiențelor sistemului imunitar cauzate de mortalul plutoniu.

Ceea ce guvernul imperial japonez nu a putut face în peste 200 de ani de persecuție, şi anume să distrugă creștinismul japonez, creștinii americani au făcut în 9 secunde. Chiar și astăzi, cei care sunt membri ai bisericilor creștine din Japonia reprezintă o fracțiune de 1% din populație, iar participarea medie la slujbele creștine este de 30. Ceea ce e sigur, e că decimarea oraşului Nagasaki, la sfârșitul războiului, a mutilat ceea ce la un moment dat a fost o biserică înfloritoare.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

De fapt este o versiune seminecenzurata.

In anii 1930 Rockefeller Foundation incepe o masiva aducere a evreilor bine pregatiti sau cadre universitare din Europa. Desi aveau mijloace financiare sa scoata toti evreii, n-au facut-o insa …

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Albert Einstein (1879–1955), evreu german, considerat un geniu si cel mai mare om de stiinta din istoria moderna, il convinge (impreuna cu evreul Leo Szilard) pe presedintele american Franklin Delano Roosevelt de necesitatea fabricarii bombei atomice, iar acesta in AUGUST 1939 autorizeaza inceputul cercetarilor (Manhattan Project). Dar razboiul a inceput in SEPTEMBRIE … Bomba este functionala de abia in 1945 si pe ultima suta de metri a razboiului este lansata asupra civililor din Hiroshima si Nagasaki. Daca mai intarziau putin, nu mai aveau motiv s-o foloseasca …

SUBLINIEM: nu guvernul a cerut savantilor descoperirea unei super arme, ci savantii au cerut guvernului construirea ei. Iar o parte dintre acestia au cerut dupa razboi crearea CERN. Asta este TERIBILA REALITATE.

Acest Albert Einstein, ateu, socialist si un oponent aprig al nationalismului, declara intr-o scrisoare deschisa catre Adunarea Generala a ONU, 1947:

Pentru a atinge scopul final – care este o singura lume, nu doua lumi ostile – un astfel de Guvern Mondial Partial nu trebuie niciodata sa actioneze ca o alianta împotriva restului lumii. Singurul pas adevarat catre un guvern mondial, este Guvernul Mondial însusi.

 

Sa vedem cine au fost ceilalti savanti ce si-au adus aportul la sinistra arma:
J. Robert Oppenheimer (1904–1967), evreu american, director al Manhattan Project, supranumit “tatal bombei atomice“ a depus eforturi deosebite pentru realizarea ei la Los Alamos National Laboratory.
In 1933 invata sanscrita si citeste Bhagavad Gita scrisa in limba de origine. Invatatura aceasta orientala avea sa-i devina filosofia vietii.
Referitor la Trinity test (denumirea primei testari a unei explozii nucleare realizate pe teritoriul SUA pentru studierea grozaviei ce va fi la scurt timp lansata asupra civililor japonezi), Oppenheimer cita din Bhagavad Gita:

Dacă lumina a o mie de sori ar exploda odată pe cer, ar fi ca frumuseţea celui puternic. Acum am devenit Moartea, distrugătorul lumilor

Tot in anii 30 este influentat de idei comuniste.
Niels Bohr (1885–1962), evreu danez, premiul Nobel 1922. Participant principal la Manhattan Project. Cunoscut ca fiind prim consultantul “tatalui bombei atomice“
Isidor Isaac Rabi (1898–1988), evreu din imperiul austro-ungar, laureat Nobel, director asociat din 1940 la Massachusetts Institute of Technology, in cadrul departamentului ce a dezvoltat constructia bombei atomice. Fost student al lui Oppenheimer. Era unul din putinele exceptii caruia i se permiteau intrari – iesiri din ultra secretul Los Alamos.
Victor Frederick Weisskopf (1908-2002), evreu din imperiul austro-ungar, ATEU , a lucrat la Los Alamos, in cadrul Manhattan Project.
David Joseph Bohm (1917–1992), evreu american, contributii majore in fizica, filozofie, neuropsihologie si in Manhattan Project.

Activist Young Communist League si mai apoi legaturi cu organizatii comuniste. Multiple intalniri cu Dalai Lama.

Nicholas Kurti (1908–1998), evreu ungur, fizician, a lucrat la proiectul bombei atomice.

Sir Rudolf Ernst Peierls (1907–1995), evreu german, fizician, rol major in programul nuclear britanic.

Cand Hitler a venit la putere studia cu bursa Rockefeller la Cambridge University. A ramas in Marea Britanie.

In martie 1940 , impreuna cu Otto Frisch descriau teoretic cum se poate produce o bomba atomica pe baza uraniu 235, folosind mai putin de 1 kg. Astfel se alatura Manhattan Project si Los Alamos Laboratory.

Otto Robert Frisch (1904–1979), evreu austriac, impreuna cu Rudolf Peierls descriau teoretic cum se poate produce o bomba atomica pe baza uraniu 235, folosind mai putin de 1 kg. Amandoi au lucrat din partea britanica la Manhattan Project

Iata Frisch-Peierls memorandum scrisa de cei doi in martie 1940 si care dovedeste ca stiau foarte clar efectele macabrei bombe la care lucrau:

 

Strictly Confidential

Memorandum on the properties of a radioactive “super-bomb”

The attached detailed report concerns the possibility of constructing a “super-bomb” which utilizes the energy stored in atomic nuclei as a source of energy. The energy liberated in the explosion of such a super-bomb is about the same as that produced by the explosion of 1000 tons of dynamite. This energy is liberated in a small volume, in which it will, for an instant, produce a temperature comparable to that in the interior of the sun. The blast from such an explosion would destroy life in a wide area. The size of this area is difficult to estimate, but it will probably cover the centre of a big city.

In addition, some part of the energy set free by the bomb goes to produce radioactive substances, and these will emit very powerful and dangerous radiations. The effect of these radiations is greatest immediately after the explosion, but it decays only gradually and even for days after the explosion any person entering the affected area will be killed.

Some of this radioactivity will be carried along with the wind and will spread the contamination; several miles downwind this may kill people.

 

Sir Francis Simon, nascut Franz Eugen Simon (1893-1956), evreu german, fizician, a descoperit metoda separarii isotopului Uranium-235, contributie majora la crearea bombei.

A colaborat cu Nicholas Kurti. Tehnologia a fost transferata la Manhattan Project.

Edward Teller (1908–2003), evreu ungur, “parintele“ bombei cu hidrogen. Membru  Manhattan Project, fondator si director Lawrence Livermore National Laboratory.

A promovat nuclear testing program. De asemenea Strategic Defense Initiative al lui Ronald Reagan.

A fost recrutat de Nelson Aldrich Rockefeller in Special Studies Project (finantat de Rockefeller Brothers ) care il avea ca director pe Henry Kissinger.

Leó Szilárd (1898–1964), evreu ungur, fizician, a lucrat la Manhattan Project.

Dupa aparitia nuvelei sf  The World Set Free scrisa de stangistul, eugenistul si globalistul H. G. Wells a devenit in 1932 primul savant cunoscut ce a dorit cu ardoare crearea unei bombe atomice.

Cititi va rog mai multe la:

BOMBA ATOMICA, o afacere a elitei EVREIESTI?

Adica, savantii evrei au facut bomba atomica iar spulberarea catolicilor din Japonia n-a fost intamplatoare.

Unii vor zice ceva de genul: acei catolici erau eretici.

Asa e, doar ca acum nu discutam daca sa-i consideram si noi ortodocsii Sfinti in cazul in care ar fi canonizati de Vatican si nici cat de orbi ar fi daca au ajuns in Rai. Pe stapanii marionetelor ce au executat ordinul arderii lor de vii nu asta i-a interesat. Asa cum pe aceiasi stapani ai unei alte marionete denumite ISIS nu-i intereseaza cat de ortodocsi sunt miile de decapitati …

In incheiere, evident, sa nu-i uitam nici pe restul japonezilor ucisi de cele doua bombe atomice:

bomba-nagasaki-13
Foto: http://www.dogguie.net/escalofriantes-fotos-de-hiroshima-y-nagasak/

 

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

 1. De ce nu mă miră?!
  Deci, LA BAZĂ, tot războiul religios a fost și este!
  N-am știut despre caracterul creștin al celor de la Nagasaki, despre catedrala lor, etc…

  IAR FAPTUL CĂ LUMEA TACE ȘI IGNORĂ ȘI RABDĂ CA VITA DUSĂ LA ABATOR, mi-arată raportul invers proporțional cu al lor care, spre deosebire de lumea OARBĂ, MUTĂ ȘI PROSTITĂ și CĂLDICICĂ ÎN CREDINȚĂ, ei sunt DETERMINAȚI, se roagă, se milogesc, își vând sufletul puterilor întunericului, ticluind versiuni și planuri de înrobire, prostire, umilire…..

 2. Viu este Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos. Să fim cu El în fiecare moment!

  Faptul că cei mai mulți evrei sunt bandiți-derbedei-atei-sataniști-distrugători, și lucrează contra oamenilor, contra creștinilor, contra Vieții Adevărate, contra lui Iisus, preferându-l pe banditul Baraba, putem vedea și din ceea ce a scris evreul convertit la credința creștină Joseph Lémann în cartea sa “Les Juifs dans la révolution française”, Paris 1889, dar de asemenea, putem vedea din ceea ce fac ei în vremea noastră, influențând și manevrând oamenii spre ateism, spre lipsa bunului-simț, spre batjocorirea lui Dumnezeu, spre desființarea Legii date de Dumnezeu, spre minciuni și furt în formă continuată [să ne amintim de caricaturile de la Charlie Hebdo din anul 2015, din Franța, la adresa lui Dumnezeu; să ne amintim de evreii parlamentari ruși Vishnevsky și Reznik din Sankt Petersburg, care au influențat online peste 100 de mii de oameni și i-au scos la demonstrații pe străzi, în anul 2017, contra restituirii către proprietara de drept, Biserica Ortodoxă Rusă, a Catedralei Sfântului Isaac, Catedrală furată de boșevici și transformată în Muzeul Ateismului; să ne amintim de profesorul evreu Efraim Inbar, care lucrează cu NATO și cu Guvernul Israelului, și care a scris, în anul 2016, că este o greșeală strategică dacă ISIS ar fi desființat; să ne amintim de evreii atei de la Institutul Elie Wiesel care, în anul 2017, vor să desființeze memoria românilor care au suferit în închisori pentru credința creștină românească. Unele aspecte despre aceste situații, încadrate într-o viziune mai largă, le putem vedea și în articolul „NU VA RĂMÂNE AICI PIATRĂ PE PIATRĂ CARE SĂ NU SE RISIPEASCĂ” (2.800 de biserici se vor demola în Franța în anii care urmează!?), la următorul link:
  http://protopopiatavrig.blogspot.ro/2017/07/nu-va-ramane-aici-piatra-pe-piatra-care.html ] !

  Să ne rugăm, și noi, în continuare, Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, pentru ca perfidia evreilor să fie învinsă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button