X

PS Longhin : Va fi Sf. Sinod al Bisericii, au pregatit un Catehism nou, eretic! Se vor discuta lucruri grele. Rugați-vă, rugati-va fierbinte!

„De pe data de 28 (nov. ) până pe 5 (dec.) se va desfășura Sfantul Sinod al Bisericii ortodoxe … Rugați-vă, și rugati-va fierbinte!

Eu vreau să rămân în această credință…

S-a pregătit un Catehism nou! Oare de ce? Nu-i bun cel care a fost până acum?

Este un Catehism eretic!

… Rămânem în credința aceasta ortodoxa! …Se vor discuta lucruri grele.

Să ne lase în pace să credem așa cum am crezut! Ei vor să facă o credință globalistă!

Nu putem niciodată, avem un Adevăr Sfânt!

După ce ne vom întoarce de la Sinod, o să vă spunem, dar cred că deloc vești bune! Voi rămâneți în rugăciune, … mânia lui Dumnezeu este pornită asupra pământului!”

 

PS Longhin

Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

10 comentarii

 1. Din pacate terenul pentru antihrist este pregatit exact de cei care ar trebui sa tina dreapta credinta. Lupta va fi crunta, pe viata si pe moarte si lepadarea va fi totala venind la pachet cu mindria omului modern de a se emancipa si a nega statutul sau de creatura.
  Traim vremurile de pe urma.

 2. Da asta e deocamdată mici altare cu icoane acasa candela și cruce tămâie și multă rugăciune așa ne vom duce zilele ,in orașul unde locuiesc nu am găsit unu măcar sa m-a înțeleg cu el sa i spun de sinodul eretic ce înseamnă asta nici nu te asculta sau te privesc in gluma sau plictisit sau îți spun direct ca știu ei un psiholog/psihiatru bun ; asta e fiecare face cum crede ; Dumnezeu cu mila

  1. Nu, cca70. Vor sa anuleze Sinodiconul, adica tot ce am primit de la Sfintii parinti si sa emita ei legi, ordonante, hotarari, circulare si alte baliverne pentru supunerea preotilor si a mirenilor sub stapanirea satanica a CMB. Aceasta va aduce la pachet si desfiintarea Manastirilor ortodoxe.

 3. Deci longhin care este eretic vorbeste de „sinod al Bisericii” vorbind despre adunarea ereticilor. Prin aceasta confirma pozitia sa de erezie. De ce pomeneste inca pe onufrie si meletie care pomenesc si sunt in comuniune cu kiril hulitorul si inainyeamergatorul antihristului ?!
  Toti s-au abatut. Cum puteti spune sinod al Bisericii cand toti sunt lepadati sau nu mai sunt carpe lepadare ??

  Vedeti unde duce comuniunea cu erezia. La erezie si mai mare. Rusine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.