X

PS Longhin : Va fi Sf. Sinod al Bisericii, au pregatit un Catehism nou, eretic! Se vor discuta lucruri grele. Rugați-vă, rugati-va fierbinte!

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„De pe data de 28 (nov. ) până pe 5 (dec.) se va desfășura Sfantul Sinod al Bisericii ortodoxe … Rugați-vă, și rugati-va fierbinte!

Eu vreau să rămân în această credință…

S-a pregătit un Catehism nou! Oare de ce? Nu-i bun cel care a fost până acum?

Este un Catehism eretic!

… Rămânem în credința aceasta ortodoxa! …Se vor discuta lucruri grele.

Să ne lase în pace să credem așa cum am crezut! Ei vor să facă o credință globalistă!

Nu putem niciodată, avem un Adevăr Sfânt!

După ce ne vom întoarce de la Sinod, o să vă spunem, dar cred că deloc vești bune! Voi rămâneți în rugăciune, … mânia lui Dumnezeu este pornită asupra pământului!”

 

PS Longhin

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

 1. Din pacate terenul pentru antihrist este pregatit exact de cei care ar trebui sa tina dreapta credinta. Lupta va fi crunta, pe viata si pe moarte si lepadarea va fi totala venind la pachet cu mindria omului modern de a se emancipa si a nega statutul sau de creatura.
  Traim vremurile de pe urma.

 2. Da asta e deocamdată mici altare cu icoane acasa candela și cruce tămâie și multă rugăciune așa ne vom duce zilele ,in orașul unde locuiesc nu am găsit unu măcar sa m-a înțeleg cu el sa i spun de sinodul eretic ce înseamnă asta nici nu te asculta sau te privesc in gluma sau plictisit sau îți spun direct ca știu ei un psiholog/psihiatru bun ; asta e fiecare face cum crede ; Dumnezeu cu mila

  1. Nu, cca70. Vor sa anuleze Sinodiconul, adica tot ce am primit de la Sfintii parinti si sa emita ei legi, ordonante, hotarari, circulare si alte baliverne pentru supunerea preotilor si a mirenilor sub stapanirea satanica a CMB. Aceasta va aduce la pachet si desfiintarea Manastirilor ortodoxe.

 3. daca bunul Dumnezeu ingaduie toate se vor intampla, noi nu putem decat sa ne rugam febinte cum ne invata ps.f Longhin amin

 4. Deci longhin care este eretic vorbeste de “sinod al Bisericii” vorbind despre adunarea ereticilor. Prin aceasta confirma pozitia sa de erezie. De ce pomeneste inca pe onufrie si meletie care pomenesc si sunt in comuniune cu kiril hulitorul si inainyeamergatorul antihristului ?!
  Toti s-au abatut. Cum puteti spune sinod al Bisericii cand toti sunt lepadati sau nu mai sunt carpe lepadare ??

  Vedeti unde duce comuniunea cu erezia. La erezie si mai mare. Rusine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button