X

VICTORIA DEZBINATORULUI: Majoritatea blogurilor anti ecumeniste n-au suflat o vorba despre scandalul de la Schit Oraseni

de null

Imagini pentru devil discord

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dintre blogurile anti ecumeniste (sau care isi zic anti ecumeniste) pe care le stiu, acestea sunt cele care n-au suflat o vorba despre scandalul de la Schit Oraseni:

Adica, o mare parte din blogurile anti ecumeniste (sau care isi zic anti ecumeniste) n-au suflat o vorba despre scandalul de la Schit Oraseni.

Unele sunt foste glorii ale luptei anti ecumeniste dar care, dupa ce au hotarat sa ramana in tabara pomenitorilor, usor usor au parasit aproape cu totul acest front.

Altele figureaza a fi in tabara nepomenitorilor si se bat toata ziua cu caramida in piept ca sunt cu acrivia.

Daca toti acestia urasc atat de tare OrtodoxInfo, incat n-au vrut sa preia de pe portal stirile despre scandalul de la Schit Oraseni, de ce nu l-au sunat (caci unii ii stiu numarul) direct pe parintele Ioan Ungureanu sa-l intrebe ce si cum?

Sau daca il urasc si pe dansul, de ce n-au preluat macar stiri din mass-media?

Mass-media despre scandalul de la Schit Oraseni

Caci totusi, a fost un eveniment.

Raspunsul este simplu: dezbinarea si-a produs efectul.

Bucurati-va lucratori ai dezbinarii ca ati ucis miscarea nepomenitorilor.

Au ucis-o prin otravire din interior, in sensul ca ea nu mai exista ca miscare inchegata. Insa n-au reusit si nu vor reusi in veci sa ucida si miscarea real anti ecumenista, din simplul motiv ca portile iadului nu vor putea vreodata birui Biserica. Iar cine este in Biserica, este anti ecumenist.

Noi, portalul OrtodoxInfo, blogurile Apologeticum, Sinodul Talharesc, saccsiv si cred ca si colaboratorii nostri, precum si miile de cititori, ramanem pe pozitia pe care am fost de peste 10 ani (sau doar de cativa ani, in cazul altora): anti ecumenisti, anti cip, profetiile nu le dispretuim, suntem impotriva intregului spectru de piese puzzle ce edifica reala Noua Ordine Mondiala (de la homosexualitate si vaccin si pana la new age si muzica clasica) si suntem constienti ca multa vreme pana la Vremurile din Urma nu mai este. Ne straduim sa tinem linia Sfintilor Parinti si vom continua sa-i trezim pe cat mai multi.

Si pana la urma, pana acum am dovedit cu prisosinta suntem cam singurii care n-am pus otrava in prajiturele. N-am vorbit impotriva masoneriei pentru a promova extraterestrii, n-am scris impotriva avortului pentru a promova ecumenismul, n-am combatut pacatul sodomiei pentru a promova homeopatia, n-am combatut Sinodul din Creta pentru a promova satanica muzica clasica, n-am umplut internetul cu materiale anti vaccin pentru a promova yoga, n-am criticat Hallowen pentru a promova Saptamana Ingerilor. Am dat doar cateva exemple din cele ce le fac majoritatea celorlalti ce-si zic ortodocsi sau anti sistem.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. Fiecare dintre aceste bloguri care se pretind a fi anti-ecumeniste, precum și altele care au fost cândva, demult, în negura vremurilor anti-ecumeniste, are o putere mai mare sau mai mică în mass media, în funcție de numărul de cititori. Prin urmare cei care administrează aceste bloguri au o mare responsabilitate, pentru că pot influența pe cititorii lor în bine, sau în rău, iar la judecata lui Dumnezeu vor da socoteală dacă au înșelat prin articole și știri mincinoase, sau prin absența informării corecte, pe cei care-i citesc. Așadar mare atenție!, deoarece pentru a fi pe placul stăpânirii lumești (a se citi a fi slugi ai celor lumești), să nu ducă spre pieire sufletele multor oameni care iau de bune cele pe care ei le propagă în mediul “on line”, care este cel mai la îndemână în ziua de astăzi în ceea ce privește informarea.

  2. Erata. Miscarea nepomenitorilor n-a fost ucisa. E vie, exista, se bucura, se intristeaza, comunica, este cat se poate de palpabila. Curand se va reuni, si atunci o veti vedea. Evenimentele de la Schit Oraseni stau marturie pentru ce afirm. Nu mai spuneti ca a fost ucisa, ca se bucura diavolul, iar ecumenistii se apuca sa joace tontoroiul.

    1. Pr. Iovita Vasile

      Ca miscare anti ecumenista n-a murit si am specificat extrem de limpede in articol.

      Ca miscare inchegata a murit si faptul ca acele bloguri n-au suflat o vorba dovedeste indubitabil acest lucru. Si moarta va ramane pana nu se debaraseaza de dezbinatorii din randurile sale.

  3. Vânătorul și hăitașii de serviciu au produs dezbinarea, distrugând unitatea, atât a părinților care au întrerupt pomenirea, cât și a credincioșilor care s-au îngrădit de erezie. Cine vrea să înțeleagă adevărul, să plece de la momentul Sinaxei de la Botoșani (care reprezintă apogeul luptei și al unității noastre), și să vadă pașii făcuți pentru dezbinarea noastră. Nu e greu de identificat ,,infractorul” și complicii săi.
    PS 1: Fără îndepărtarea celor vinovați nu cred că putem reveni nici măcar la ceea ce am fost la ,,momentul Botoșani”;
    PS 2: În această luptă nu putem să fim fiecare de capul lui, individualizați în păreri și plini de judecată malițioasă, ci prin ceea ce facem trebuie să zidim Biserica lui Hristos, după puterea fiecăruia;
    PS 3: Nici eu nu cred că adevărata luptă antiecumenistă e moartă, ci doar unitatea dintre noi a fost stricată;

  4. Am crezut ca lucrurile se vor indrepta. Dupa Beius, au ramas slabe sperante, tinzand spre zero. Cer iertare pentru momentul Rm.Valcea, cand am facut 300 de km pentru… Nu vreau sa gresesc cu nimic fraitilor sau sa pricinuiesc vreo suparare. Cine dezbina, sa ramana acasa. Explicati ,,haitasii de serviciu”. Astept cu drag revederea. Doamne, ajuta!

  5. Părinte Vasile,
    Vânătorul este cel cu pregătire teologică, posibil om al sistemului, care folosește perdele de fum pentru a discredita și a distruge. El urmărește apoi din umbră ceea ce hăitașii de serviciu continuă până la îndeplinirea scopului, întărind și mai tare starea de confuzie și tulburare. Eu i-am numit „supercorecți”, după cuvântul părintelui Serafim Rose, dar se pare că sunt mai mult decât atât. Sunt specializați pe dezinformare și reeducare, favorizând ecumenismul prin ridiculizarea publică a „factorilor” de stabilitate. De ce credeți că au pus tunurile pe dl Mihai Silviu Chirilă fără a argumenta (căci nu au, concret, ce să-i reproșeze ) presupusa înșelare? Pentru că a reușit la Botoșani, împreună cu părintele Ioan Ungureanu organizarea unei Sinaxe care a unit pe toți părinții, monahii și mirenii care s-au îngrădit de erezia ecumenistă. Acest aspect deosebit de important, i-a făcut pe părinții athoniți prezenți la Botoșani să spună, mulțumiți de calitatea organizării și a referatelor prezentate, că Sinaxa a fost cu mult peste așteptările lor. Apoi, un alt motiv al deturnării a fost Răspunsul domniei sale la Broșura Patriarhiei despre „Sinodul” din Creta. De aceea, a fost numit „cripto-ecumenist” și deturnată întâlnirea de la Beiuș și participarea la Sinaxa interortodoxă din Rusia, aruncându-se alte perdele de fum. Hăitașii de serviciu, – profesioniști sau înșelați, – sunt: Glasul Strămoșesc, Român Ortodox, Aye, Ban, ,,prietenii” Sf Efrem, ș.a., comentatori sau realizatori de articole defăimătoare la adresa celor implicați în lupta antiecumenistă. Scopul lor – conștient sau nu – a fost distrugerea din interior a lucrării de îngrădire de erezie. În parte au reușit acest lucru. Credeți că a fost întâmplătoare tăcerea ecumeniștilor în perioada asaltului mediatic?! S-a spus foarte bine în acest articol. Dacă s-a tăcut până acum a fost pentru a se evita polemicile interminabile din mediul virtual. Acum, că s-a produs dezbinarea, trebuie să arătăm pericolul pentru a nu-i lăsa pe cei care nu-și dau seama de existența unui „program de dezbinare” să meargă în schismă, urmându-i pe înșelători. Deja au ajuns preoți nepomenitori, monahi și credincioși să-i numească eretici pe toți care pomenesc sau chiar să nege existența Harului în Biserică. Iar acest lucru este foarte grav. Dl Mihai a arătat în Studiul făcut această realitate. Domnul să ne lumineze!

  6. Ispita dezbinării apare pretutindeni unde se dorește mărturisirea ortodoxă autentică. Îmi pare bine că la noi, în Rep. Moldova, preoții au avut maturitatea duhovnicească și înțelepciunea de a nu scoate în public “chiloții murdari”, așa cum se întâmplă în România.

    În calitate de cititor neafectat deloc de acest subiect, pot spune că portalul vostru distribuie mai multă informație dezbinătoare decât tabăra adversă. Cel puțin în spațiul public, că dincolo de asta nu mă interesează și îi îndemn și pe alți cititori să nu caute dedesubturile acestor murdării.

    Asumați-vă până la capăt ceea ce vreți să fiți și nu mai adânciți dezbinarea (și voi și tabăra adversă). “Orice împărăţie care se dezbină în sine se pustieşte, orice cetate sau casă care se dezbină în sine nu va dăinui”

    1. Și grecii au avut probleme inițial, iar astăzi fie ele nu mai există, fie nu mai știe nimeni de ele în afară de pr. Sava și pr. Zisis. Bun exemplu de urmat.

    2. E treaba strict a ta ca nu stii despre ce este vorba si ca pe haznalele dezbinatorilor circula de minim 3 luni numai mizerii manipulatoare si denigratoare.

  7. Mulumesc, Parinte Claudiu, pentru explicatiile ample si lamuritoare. Eram convins dintru inceput ca vor incerca sa infiltreze intre noi un individ, sau mai multi, cu sarcina de a dezbina, insa nu mi-a trecut prin cap ca ar putea fi… si mi-a trebuit oarece timp sa ma lamuresc. Pesimist nu pot fi si va spun de-acum ca altul ii va lua locul. Sa fie sanatosi. Adevaratii antiecumenisti vor continua oricum, chiar daca ni se par a fi putini. Nu trebuie sa fim multi, important e sa fim de partea adevarului. Daca unul sau altul cade, nu inseamna dezbinare. Ii stiti bine pe toti fratii, oameni de inalta tinuta morala, cu care abia astepti sa te intalnesti, langa care ma simt onorat sa stau, pe care nu-i poti clinti din adevar nici cu nucleara Pe viitor, daca cineva va mai incerca diversiuni de felul celor de la Beius, il vom invita in modul cel mai politicos sa plece Din toate avem de invatat. Doamne, ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button