X

Trezirea, ROMÂNULE de MĂMĂLIGĂ!

de Saccsiv
Foto: http://www. controappuntoblog.org/2014/07/24/la-social-art-di-pawel-kuczynski/

Zicea Parintele Adrian Fageteanu:

“Eu am studiat foarte multe. Homer şi toţi istoricii antici care au vorbit despre geţi şi daci, în scrierile lor. Şi toţi istoricii spun cam aşa: dacă geţii sau dacii ar fi fost uniţi, niciun Alexandru Macedon, niciun Cezar, niciun împărat persan nu ar fi putut să-i biruiască. Şi eu cu asta dovedesc că suntem descendenţii lor, că nici românii nu se pot uni trei sau patru pentru credinţă sau pentru autohtonie sau pentru o idee românească sau creştină. Nu-i cea mai bună dovadă că suntem descendenţii lor?”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Asa e. Iar pentru idei neromanesti sau necrestine se bulucesc iute iute, nu cumva sa le-o ia altul inainte:

VIDEO: Mii de oameni PROTESTEAZA in Capitala pentru “JUSTITIE, NU CORUPTIE” / EDIFICATOR: Impotriva vaccinarii obligatorii sau a acordului prezumat sau impotriva Big Brother nu se strang atatia. Sau nu se strang deloc …

Ba uneori mai scot si bani din buzunar pe chestia asta: UNTOLD, adica SATANISM din nou la Cluj (3 – 6 august)

Oare chiar nu putem depasi acest moment nici macar atunci cand ne pun astia bocancul pe gat?

Cel mai citit articol de pe acest portal este:

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României

Are un milion de vizualizari. Presupun ca si pe alte site-uri macar cat de cat anti sistem, tot articolele despre vaccin sunt printre cele mai citite.

Si cu toate acestea, prezenta la mitingurile anti vaccinare obligatorie este jalnica:

Vom fi sodomizați pentru că merităm

Acum doua zile s-a postat pe portal:

PROTEST pentru SALVAREA copiilor Cameliei Smicală, sâmbătă, 11 noiembrie 2017 ora 12.00 în București, în faţa ambasadei Finlandei

E printre cele mai putin citite articole. Sub 4 000 de vizualizari. Cu toate ca sunt din acelasi film si asta cu rapirea copiilor de catre “Protectia Copilului” si aia cu decaderea din drepturile parintesti din legea vaccinarii obligatorii:

Ultima frontiera: TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII?

Pai daca subiectul vaccinarii scoate in strada atat de putini romani, pentru nefericita Camelia Smicala la ce mobilizare sa ne asteptam?

Ati citit articolul asta?

Elsie a fost ucisă cu BESTIALITATE de un HOMOSEXUAL după ce a ADOPTAT-O. De ce Protecţia Copilului din Anglia A LĂSAT-O SĂ MOARĂ?

Si asta-i din acelasi film. Cat credeti ca mai e pana cand si in Romania se vor petrece orori precum cele ce li s-au intamplat Cameliei sau Elsiei?

Fratilor, trezirea:

Azi nu protestati impotriva vaccinarii OBLIGATORII, pentru ca nu sunteti anti vaccin / Maine nu veti protesta impotriva documentelor biometrice, pentru ca nu sunteti anti cip / Poimaine veti fi in lagar si abia atunci veti intelege de ce …

E bun si facebook pentru informare, dar oare strada aia e doar pentru #rezist?

Cititi va rog si:

Către ziariștii “curajoși” din mass-media: SUNTEȚI MUCI

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. pentru ca multi considera ca protestele astea nu rezolva nimic (sistemul antihristic doar le bifeaza la rubrica “diverse”) si pentru ca putini inteleg ce inseamna Marturisire publica si extrem de putini vor merge pana la capatul liniei ( lepadarea de acest sistem)

  2. pt ca aceste proteste,sunt nule,nu au nici o valoare.despre vaccinarea obligatorie sau actele biometrice,fiecare individ va actiona in functie de credinta lui ,de relatia lui cu DUMNEZEU.Unii dintre sfintii mucenici au fost dati la chinuri si moarte muceniceasca,chiar de parintii lor.asa va fi si acum…nu demonstratiile de strada vor rezolva ceva vreodata,ci intoarcerea la inocenta,reaproprierea de DUMNEZEU,DE LEGILE LUI.DE SFINTELE CANOANE,numai si numai MILA SI DRAGOSTEA BUNULUI DUMNEZEU,MAI POATE SCHIMBA CEVA,,intoarceti-va copiii in sanul SFINTEI BISERICI SOBORNICESTI SI APOSTOLESTI,intoarcetii din apostazie,ecumenism,satanism,paganism,inchinarea la zei,la patimi..priviti in voi insiva si in jurul vostru,si veti afla de ce s-a abatul asupra noastra aceasta urgie…si asta nu e tot..deabia inceputul..

  3. Romanii s-au scarbit si plictisit(si unii resemnat sau chiar au devenit indiferenti)dupa ce au vazut ca de ani de zile orice ar face,NIMIC nu se schimba in bine in biata Romanie.Degeaba protestele din strada,mass-media sau tv,politicienii isi vad,din pacate,doar propriile interese si fac doar ce considera ca va ajuta sa le fie doar lor mai bine si mai rau noua romanilor,care..culmea,i-am votat crezand in ei.Asa ca..incet incet nici la vot nu o sa mai mergem..Eu unul cel putin m-am scarbit si am renuntat.Trist,f trist…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE