X

Ultima frontiera: TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII?

de Saccsiv
brainwashing (1)
Foto: http://www.goforwardtogether.com/2014/02/26/the-tavistock-a-nest-of-vipers/

In 2015 autoritatile finlandeze ii rapeau copiii romancei Camelia Smicală:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Video: FINLANDA – RAPIREA COPIILOR Cameliei Jalaskoski (Smicală), medic din Romania

Astăzi, 28 aprilie, femeia afla că … a fost condamnată la 6 luni de arest, fiind dată în judecată de statul finlandez pentru “defăimarea autorităţilor” care au intervenit atunci în forţă pentru a-i prelua copiii:

Româncă condamnată la închisoare că s-a opus ca statul finlandez să-i ”confiște” copiii. Imagini ce te pot afecta emoțional!

Voi ati inteles care e subiectul propozitiei sau inca dormiti in ghete? Ca adica subiectul nu e Finlanda, care ar fi luat-o, asa, razna si de capul ei iar in rest planeta e minunata.

Tot astazi, directorul regional OMS pentru Europa a venit in Romania pentru a trasa liniile directoare pentru vaccinarea obligatorie:

Oficial OMS venit in Romania sa SUSTINA VACCINAREA: „Daca sunt necesare masuri dure pentru cresterea vaccinarii in Romania, atunci aceasta este solutia”

Pentru ca zilele acestea este in dezbatere publica Proiectul Legii Vaccinarii care prevede puscarie pentru parintii ce nu-si vaccineaza copiii si decaderea lor din drepturile parintesti:

DIABOLIC. Iata Proiectul LEGII VACCINARII. Asa ceva nici Ceausescu n-a indraznit … / A intrat in DEZBATERE PUBLICA

Fratilor, trezirea! Subiectul propozitiei e rapirea copiilor de catre sistem, pentru ca asa e pe agenda lor: copiii nostri sunt ai lor.

VIDEO – Melissa Harris-Perry: TOTI COPII VOSTRI NE APARTIN

E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services”

Ministrul Educatiei din Norvegia: „Credinta ca parintii sint cei mai potriviti pentru a-si creste copiii este gresita”

Iar gaselnita asta nu e noua, ci este in programul edificarii NOII ORDINI MONDIALE inca de la infiintarea Ordinului Illuminati in 1776 de catre evreii Rothschild (Scutul Rosu – edificator nume, nu-i asa?) si Adam Weishaupt cel poreclit Spartacus. Au implementat-o acum 100 de ani in Rusia. Iata cum o explica un activist din acea vreme:

Copiii născuți din aceste împreunări vor aparține Statului Sovietic care-i va crește și-i va îngriji până la vârsta când urmează să fie repartizați școlilor sovietice, sau atelierelor, după aptitudini… Acești copii, neavând nici o afecțiune de familie, vor fi cei mai sinceri sprijinitori ai familiei sovietice care este Statul Sovietic.”

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL …

Apoi au lasat-o oleaca mai moale, dar de cativa ani au revenit la idée in forta si la nivel mondial.

Evident, intrebarea nu este pentru cititorii vechi ai blogului saccsiv, ci pentru zecile de mii ajunsi aici prin google sau facebook de curand.

Daca ati inteles, sa trecem mai departe.

Ma suna prieteni si mai mult decat revoltati imi zic ca daca cineva le-ar lua copiii ar face si ar drege. Si ii inteleg.

Chiar. Voi ce ati face? Eu merg pe varianta acestor bivoli:

Fratilor, suntem multi. Suntem si degeaba? Ne ataca la copii. Pricepeti? E ultima frontiera, dincolo de care daca cedam ne-am pierdut statutul de oameni. De fapt devenim ceva sub animal.

Nu vedeti ca au inceput sa puna pe tapet cu din ce in ce mai multa usurinta amenintarea cu luarea copiilor?

GERMANIA: Te opui venirii refugiatilor? ITI LUAM COPII si SLUJBELE. Si un dialog ANGELA MERKEL – MARK ZUCKERBERG, patronul Facebook

Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI caci NE VOR CALCA PE GAT. Definitiv …

Si nu se limiteaza doar la amenintari, ci au inceput sa-i salte din te miri ce “motive”:

HOTARARE JUDECATOREASCA: Unei mame I SE IA COPILUL deoarece aceasta crede in CHEMTRAILS

Marianne Haslev Skånland: LISTA cu “motive” pentru care PROTECTIA COPILULUI din tarile nordice RAPESTE COPIII de langa parinti

Mai sus am pus doar cateva titluri, dar am postat enorm de multe astfel de exemple pe blog. Voi reveni mai pe larg intr-un viitor articol asupra acestui subiect.

Si noi ce facem?

Ne e frica sa facem ceva?

Mai postez o data o vorba mare spusa de pastorul luteran Martin Niemöller:

La început naziştii au venit să-i ridice pe comunişti

Și eu nu am strigat în apărarea lor pentru că nu sunt comunist,

Apoi au venit după evrei,

Și eu nu am strigat pentru ca nu sunt evreu.

Au venit apoi pentru sindicalişti şi catolici

Și nici atunci nu am strigat pentru că nu sunt nici sindicalist și nici catolic.

Când au venit după mine,

Nu mai era nimeni în jurul meu să se ridice în apărarea mea.

Eretic, dar a zis-o bine pe asta.

In traducere, pe tema:

Mai intai au rapit copiii celor din Norvegia

Si eu nu am strigat pentru ca nu traiesc in Norvegia

Apoi au rapit copiii nevaccinati

Si eu nu am strigat pentru ca imi vaccinez copiii

Apoi au rapit copii si in Romania

Si nici atunci nu am strigat pentru ca erau din alt oras

Cand i-au luat pe ai mei …

Ce asteptam?

Trebuie sa cream un curent de opinie major. Si fiecare poate actiona eficient in patratica sa: pe blog, pe facebook, intre rude, colegi de serviciu, vecini. Oamenii trebuie sa constientizeze pericolul in care ne aflam cu totii. Si sa fie gata sa actioneze determinant. Ceea ce a inceput in tarile “civilizate” nu trebuie sa se dezvolte si aici.

Marionetele ce joaca rolul de guvernanti ai coloniei Romania vor implementa degraba aceleasi practici si pe plaiurile mioritice si vor fi precum leii din clipul de mai sus. Noi insa va trebui sa fim ca bivolii. Uniti si puternici. Vin sa ia un copil de pe ulita, tot satul trebuie sa sara. Vin sa ia un copil la oras, toata strada trebuie sa faca zid.

Totul pana la copii, dragi romani. E ultima frontiera.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

 1. Nu știu ce să zic!
  Nu pot să mai aproximez referitor la reacțiile românilor, pentru că sunt ATIPICE!
  Acum iau foc din te miri ce, acum stau și privesc indiferenți!
  Nu știu…poate asta să fie picătura care a umplut paharul și să reacționeze lumea, DAR…am observat că și românilor li se probează NEBUNIA anticipată de Sf.Andrei care atenționa că, la sfârșitul vremurilor, oamenii vor înnebuni, iar cei care nu voi înnebuni, vor fi sări asupra lor zicând că EI sunt nebuni!
  Cam astfel de vremuri trăim…eu, când văd astfel de cazuri, dacă aș avea bani, mai c-aș organiza o trupă de comando, aducând și mama, și copiii ei în țară.
  E o nebunie ce-i în Norvegia, iată – Finlanda…

  Iar din interviurile copiilor, reiese că erau agresați, abuzați chiar ținuți în brațe de mama lor, iar indiciul ar fi că abuzul era și dpdv sexual, din partea lui Petri ăla care nu știu dacă era tatăl natural….

 2. Nu știu ce să zic!
  Nu pot să mai aproximez referitor la reacțiile românilor, pentru că sunt ATIPICE!
  Acum iau foc din te miri ce, acum stau și privesc indiferenți!
  Nu știu…poate asta să fie picătura care a umplut paharul și să reacționeze lumea, DAR…am observat că și românilor li se probează NEBUNIA anticipată de Sf.Andrei care atenționa că, la sfârșitul vremurilor, oamenii vor înnebuni, iar cei care nu vor înnebuni, vor fi sări asupra lor nebunii, zicând că EI sunt nebuni!
  Cam astfel de vremuri trăim…eu, când văd astfel de cazuri, dacă aș avea bani, mai c-aș organiza o trupă de comando, aducând și mama, și copiii ei în țară.
  E o nebunie ce-i în Norvegia, iată – Finlanda…

  Iar din interviurile copiilor, reiese că erau agresați, abuzați chiar ținuți în brațe de mama lor, iar indiciul ar fi că abuzul era și dpdv sexual, din partea lui Petri ăla care nu știu dacă era tatăl natural….

 3. Și, ce-i mai IMPORTANT: fraților, REVENIȚI ÎN ȚARĂ și lăsați Occidentul nebun, satanizat!
  Înainte de-a afla ce se întâmplă peste hotare, am simțit întotdeauna că românii, creștini fiind, ortodocși pe deasupra, vor PLĂTI cu vârf și-ndesat plecarea lor de-acasă, pentru câștig material.

  Pământul plânge părăsit în pârloagă, țăranii au fugit la orașe sau peste hotare, toți urăsc țara asta neprimitoare, datorită sărăciei la care am fost condamnați de 27 de ani, dar nu trebuie lăsat așa…chiar și eu m-am gândit să plec, cu ani în urmă, dar ața mă trage tot aici, chiar dacă strâng din dinți, încleștez pumnii, ori mi se accentuează ridurile dintre sprâncene!

  Dacă e să murim, să murim AICI, cu dinții în beregata ăstora de-aici, și NU dincolo, în care nu te cunoaște și nu te ajută nimeni, pentru că li se pare deja firesc, ori sunt prea spălați pe creier ca să mai reacționeze!

 4. Ceea ce se întâmplă ACUM, mi-aduce aminte de vremurile recente, după moartea și învierea lui Iisus când creștinii erau prigoniți, batjocoriți înfiorător.
  Ce făceau creștinii, gândindu-se ce li se vor face copiilor lor?
  Unii, înfruntau ceea ce venea peste ei, alții – își cruțau copiii de ororile bestiale la care ar fi fost supuși, omorându-i chiar ei!
  Poate la asta se va ajunge și la noi…

  Sub aspectul ăsta civilizat, șpreiat, ”cultivat”, occidentalii au experimentat și experimentează grozăvii, tot felul de anomalii și scârboșenii!
  Noi, încă suntem șocați de ceea ce am văzut prin documentare sau filme, ceea ce la ei este legal și ”normal”.
  Iar cu trecerea timpului, devin din ce în ce mai ”rafinați”….aduceți-vă aminte de emisiunile de vineri noaptea de la Tele7abc în care erau documentare care vorbeau despre femeile sau copiii scăpați din mâna sataniștilor, dezaxaților care erau din rândul politicienilor, profesorilor,judecătorilor,medicilor….SPUMA societății !

 5. Vom vedea multe cazuri gen “STIRILE de ORA 5” – la tv.. Va asiguram de asta! O:)
  Ne procuram arsenal special de arme si.. ii invitam sa incercea.. vb aia.. “incercarea moarte n-are” !!
  ps: .. Si NU.. nu suntem sub influienta vreunui dorg / halucinogen, a alcoolului sau chiar a vreunui vaccin “benevolizant” !!

 6. Da, cu adevarat e ultima frontiera. Cine citeste sa-nteleaga!

  p.s. Totusi, ingrijorator de mic e numarul de vizualizari pentru un subiect extrem de important. Poate cel mai important. As fii vrut sa vad macar 100 de mii. Nici poza articolului nu e cea mai buna alegere.

 7. Am ajuns o țară “libră” dar nu, nu suntem liberi suntem sub influența EU, SUA, RUSIA…… Cred că eram mult mai liberi , comunişti! Eu am avut o copilărie foarte frumoasă în această lperioada. Am avut libertatea din partea părinților care au ştiut să acționeze la momentul oportun mai ceva decât psihologii şcoliți. Am avut o psihologie populară transmisă genetic, acum se simte din ce în ce mai mult difrrența de educație. Bunicul meu nu ştia carte dar a prezis uitându-se în grădină “Ce ştiți voi ! Veți fi slugi la voi acasă…A, voi nu…. dsr copiii, copiilor voştri,…. da! Am uitat dar acum ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE