X

Către ziariștii “curajoși” din mass-media: SUNTEȚI MUCI

Zic despre ei ca sunt curajosi dar sunt vanduti sau fac pe ei de frica

Pana sa inceapa premierul Tudose lucratura de implementare a vaccinarii fortate, in mass-media romaneasca mai apareau astfel de informatii:

Prezentarea era scurta (noi am dezvoltat-o pe larg intr-un articol) dar totusi era ceva. Din vara incoace insa, nimic de acest gen n-a mai aparut in presa “mare” si “curajoasa”. Lemn. Mormant.

Se dau cu caramida in piept legiuni intregi de jurnalisti pe la tv, ca ce curajosi sunt ei ca combat tot soiul de teme mega galactice. Si cand colo, muci. A venit ordinul de zi pe unitate si gata, toti in cor acum cantam “Vaccinul obligatoriu e bun!”

Unde le e discursul despre libertate, anti dictatura, bla bla bla, cand vorbim despre o lege care te baga in puscarie si-ti ia copiii daca te opui?

De ce n-au realizat emisiuni in care sa dezbata cele recunoscute chiar de catre producatorii de vaccinuri?

INTERZIS LA TV (asa ca va rugam RASPANDITI): Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

De ce nu fac anchete jurnalistice pe tema medicilor activisti pro vaccinare obligatorie ce sunt sponsorizati tocmai de catre producatorii de vaccinuri?

RAPORT OFICIAL: Medici activiști pro VACCINARE OBLIGATORIE sponzorizați de … PRODUCĂTORII DE VACCINURI / Putem avea încredere în ei? / CÂT DE LEGAL ESTE?

De ce nu zic nimic la stiri despre astfel de proteste?

De ce nu invita in emisiuni oameni cu multa carte precum medicul Adrian Cacovean, matematicianul Florin Colceag sau doctorul Mircea Pușcașu? Sau pe oricare de aici:

VIDEO: Romani impotriva VACCINARII OBLIGATORII / Vorbesc: medici, farmacisti, doctori, profesori univesitari, matematicieni, actori, artisti, fondatori de asociatii si nu in ultimul rand, mame de copii vatamati de vaccinuri

De ce?

De ce?

De ce?

Simplu. Pentru ca sunt muci. Ziaristi “curajosi” de paie. Slugoi. Terorizati de frica de a piui in front.

Sigurul care a zis ceva intr-o televiziune, dar si aia locala, a fost:

RAZVAN DUMITRESCU devine SINGURUL ziarist roman ce EVADEAZA din inregimentarea PRO VACCIN a mass-media si prezinta la postul local NCN inregistrarea unei emisiuni CBS (!!!) din 2015 despre DISTRUGEREA DOVEZILOR ce demonstrau legatura dintre VACCINUL ROR (anti rujeola) si AUTISM dar si despre lupta congressmanului Bill Posey

Dar, să nu uităm de Olivia Steer, care a fost apoi pusă la zid de toți ziariștii de carton: Sinteza Zilei:Celebra jurnalista Olivia Steer in direct! În urma acestei emisiuni, Antena 3 a fost amendata de CNA cu 25.000 de lei și a început propaganda pro-vaccin.

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Odată cu introducerea proiectului vaccinării obligatorii,în România, dar și în alte state,a avut loc o lovitură de sistem care a instaurat,practic,un nou tip de dictatură, mult mai feroce decât comunismul. Cenzura vine la pachet cu o campanie de propagandă, dezinformare,manipulare și instigare a maselor nemaiîntâlnita până acum..Ce este mai grav,largi categorii și specimene sociale,îndelung prelucrate,au simțit mirosul de sânge și concură cu sistemul la anihilarea oricărei opoziții.Plăcinta e gata de servit.

  2. Azi dimineata auzisem accidental la radio(nu ascult radio) ca vor sa introduca o lege prin care politistii au drepturi sporite, mai exact pot sa intre pe o proprietate privata fara mandat in situatii de violenta domestica.

    Pe langa aspectele de suprafata care intotdeauna dau bine, probabil ca in capitolul violenta domestica poate sa intre si nevaccinarea(capitolul cu relele tratamente bla bla bla).

    Totul prinde contur, conturul marelui lagar in care ne aflam.

  3. Se intampla exact ca in urma cu 70 de ani cand s-a instaurat bolsevismul. Abia acum incepe comunismul adevarat si se repeta acele vremuri. Si atunci ziaristii, clasa politica, Biserica si majoritatea populatiei au preferat SA TACA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.