X

REPTILIENII – o teorie NOCIVĂ

Reptilian
Stanga: Generalul Emil Strainu, autor de carti ezoterice, OZN, SF, etc. Dreapta: Cum zic unii ca arata un reptilian. Foto: http://thehorrormoviesblog.com/2015/10/13/general-emil-strainu-confirms-reptilian-ets/

Iata ce putem citi la Reptilienii de pe Desconspirarea masoneriei:

Reptilienii sunt niste fiinte de origine extraterestra, aflate foarte jos pe scara evolutiei, care se afla si pe planeta noastra de mii de ani. Ei sunt descrisi ca fiind monstruosi, uneori avand solzi in loc de piele si avand un aspect de reptile, serpi, balauri, dragoni. Reptilienii incearca sa traiasca ca paraziti, in simbioza cu fiintele umane. Nu sunt capabili sa aiba sentimente, de aceea ei se hranesc cu cele umane, insa cu cele inferioare (frica, manie, ura, suferinta, durere).
Exista si alte fiinte care provin din alte locuri ale Universului si care au luat contact cu planeta noastra, cum ar fi cei numiti “Marii Blonzi”, care sunt foarte evoluati spiritual, puri, frumosi si a caror natura esentiala este iubirea si intelepciunea. Traditiile spirituale vorbesc despre aceste doua tipuri de fiinte ca fiind demoni, respectiv ingeri.
Francmasonii care au contact si sunt sunstinuti de Reptilieni, urmaresc sa creeze si sa mentina pe aceasta planeta o stare de mizerie, ignoranta si suferinta, pentru a crea mediul propice de dezvoltare al acestor fiinte, care in schimb le ofera francmasonilor putere efemera in aceasta lume. Majoritatea razboaielor sunt provocate si intretinute de francmasoni, pentru a crea un climat prielnic reptilienilor. Francmasonii considera campurile de lupta ca fiind altare de sacrificiu pentru demonii lor. Campurile de razboi, pline de durere si sange, sunt “hrana” preferata a acestor entitati.
Acesti reptilieni-demoni traiesc de obicei intr-o dimensiune paralela lumii noastre fizice, dar exista si unii care traiesc chiar printre noi, pe aceasta planeta, avand forme umane. Pentru a-si putea mentine forma fizica umana, ei au nevoie sa consume sange uman. Insa in ultimii ani, datorita cresterii frecventei de vibratie a planetei noastre, reptilienilor le este tot mai dificil sa-si mentina forma fizica, umana. Asa se face ca au aparut celebrele schimbari de forma (shift-shape) in care, in unele momente, unii “oameni” se transforma partial sau total in creaturi hidoase. In anii ce vor urma, vom asista tot mai mult la astfel de schimbari de forma. Reptilienii sunt constienti de faptul ca nu isi vor mai putea pastra forma umana si de aceea, prin supusii lor francmasoni incearca sa pregateasca terenul, obisnuindu-i pe oameni cu acest lucru (vezi emisiunile Discovery despre extraterestrii). Ei incearca acum sa faca public faptul ca exista de mii de ani pe planeta noastra si ca s-au implicat in mersul istoriei, ceea ce este adevarat, insa vrand sa ne pacaleasca ca ne-ar fi ajutat in bine. Practic, ei vor sa faca o substituire cu rasa Marilor Blonzi, care si ei au intervenit de multe ori, insa chiar pentru a ajuta omenirea in momentele cruciale. Marii Blonzi pot interveni pentru a a-i ajuta pe oameni, insa numai daca oamenii vor cu adevarat si le cer aceasta; ei nu intervin niciodata fortat, pentru a nu viola liberul arbitru al oamenilor care le-a fost daruit de Insusi Dumnezeu.

Asta ar fi pe scurt teoria cu reptilienii. Dintre cei care o promoveaza, cel mai  celebru este David Icke. Care mai are insa si alte idei:

Caci lucrurile intotdeauna se leaga …

Care-i necazul cu teoria asta?

In primul rand promoveaza sminteala cu existenta extraterestrilor. Noi ortodocsii stim insa ca extraterestrii sunt draci:

Inclusiv cei blonzi, inalti si „cumsecade”.

In 1947, inainte de a muri, Aleister Crowley (1875 – 1947, maestru mason si bisexual) a lasat o schita a infatisarii unui “sef secret“. Arata aidoma unui asa zis extraterestru:

Foto: http://thebiggestsecretpict.online.fr/ufo/Roswell_alien_prop.jpg

„Sefii secreti” erau cei ce le dictau diferite texte stalpilor new age precum Madame Blavatsky sau Alice Bailey. Insa dupa cum am spus, ei erau de fapt draci. De ce luau forma de extraterestrii? Ca sa zapaceasca de cap mase imense de oameni. Caci, sa nu uitam un lucru esential: nebunia UFO a aparut o data cu lucrarile acestor “initiati”. Iar “extraterestrii” se pare ca vor avea un rol important in ecuatia instaurarii NOII ORDINI MONDIALE:

Astia ar fi “extraterestrii” fondatorilor doctrinei new age, doctrina ce a imbacsit deja total sau partial mintile majoritatii oamenilor de pe Pamant si despre care foarte clar a scris Cuviosul Serafim Rose:

Cuviosul Serafim Rose: “ORTODOXIA ȘI RELIGIA VIITORULUI”

Si fac o paranteza, cititi va rog articolele de la hiperlink-uri caci sunt foarte importante pentru intelegerea lucrurilor.

Revenind la tema, totusi, sunt destul de urati extraterestrii astia. Asa ca, cei ce se ocupa cu indoctrinarea maselor i-au impartit in doua: despre unii au zis ca sunt si mai urati (numindu-i direct reptilieni) iar despre ceilalti au zis ca sunt frumusei, blonzi si inalti.

Si astfel au creat in lumea ET doua tabere, oarecum dupa modelul real al ingerilor si dracilor:

Adica, in lumea extraterestra ar exista doua tipuri extraterestri, asa cum exista ingeri si ingeri cazuti.

De ce dracii nu se arata sub forma in care li se inchina masonii pe ascuns?

Evident, pentru ca atunci ar fi aratat … ca dracii si atunci se ducea de rapa intreaga lor constructie cu Nibiru si viata pe alte planete. Care constructie mai are un rol important. Anume, cimenteaza si mai bine in mentalul maselor nefasta teorie a unui Univers gigantic vechi de miliarde de ani, cu un Pamant minuscul ce se roteste in jurul unui Soare minuscul dintr-o galaxie spirala minuscula pierduta in uriasul ocean plin de galaxii ce functioneaza dupa o nauca teorie a relativitatii.

Noi insa stim care-i realitatea:

Si nu doar atat. Constructia asta cu extraterestri incearca sa consolideze si teoria evolutionista, care-i de asemenea o aiureala:

O alta componenta extrem de smintitoare este cea conform careia ELITELE ar fi reptilieni, adica niste extraterestrii cu invelis de om. Deci ei ne spun de o treaba pur fizica si nu despre demonizati:

Si nici despre draci ce par a lua chip de oameni, precum in istoria cu Sfantul Apostol Ioan:

Ba mai mult. Cei ce accepta teoria cu reptilienii nu se vor mai gandi la cei ce conduc in mod real masoneria si tot restul, adica la illuminati, cei ce sunt cat se poate de umani si care s-au ocupat cu Revolutia Franceza, cu Revolutia Bolsevica, cu Scoala de la Frankfurt, etc.:

Aceiasi care inca il asteapta pe … mesia:

Adica, din acest punct de vedere, teoria cu reptilienii are acelasi rol cu teoria cu khazarii, anume, sa determine incepatorii sa nu se mai gandeasca la realii papusari:

De ce teoria cu reptilienii nu este doar nociva ci de asemenea si este o mare ratacire? Deoarece lupta impotriva lor devine strict lumeasca. Si eventual se cere ajutorul extraterestrilor blonzi, adica tot a dracilor. Ca la vrajitoare: se lupta impotriva magiei negre cu … magia alba.

Ni se spune ca reptilienii doresc instaurarea NOII ORDINI MONDIALE, dar este de fapt prezentata adeptilor acestei teorii falsa NOM:

Se elimina din ecuatie antihristul, Parusia si Judecata de obste, adica esentialul din ceea ce ne invata Sfintii Parinti: Profetii

Ideea cu reptilienii este promovata si in filme, ca de exemplu:

In cateva cuvinte, in serial este vorba despre niste extraterestrii ce par a veni cu ganduri pasnice pentru a ajuta omenirea. Sunt insa reptilieni cu invelis uman condusi de o regina ticaloasa. Impotriva lor se lupta “coloana a V-a”, un soi de grup disident de reptilieni ce pun pe picioare si o rezistenta umana.

http://www.youtube.com/watch?v=LQoSCEMzJYE

Categorii
Înșelări
cuvinte cheie

Articole asemănătoare



Vă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

20 comentarii

 1. Nu e nocivă deloc, căci este un adevăr istoric! Toate culturile antice prezintă istoria acestora. La fel și Biblia cu „șarpele cel rău” sau „balaurul”! Vă recomand să citiți cărțile lui David Icke „Secretul Suprem” și „Copiii Matricei”!

 2. Exista reptilieni ! Printesa Diana a asistat la ritual de shapeshifting, ingrozita (cei din familia Windsor sunt reptilieni) si a fost ingrozita. S-a confesat prietenei ei Christinne Fitzgerald… chiar si dupa ce au omorat-o ritualic si au ingropat-o, i-au furat cadavrul si locuitorii din insula unde era ingropata au auzit toata noaptea crematoriul mergand… iar garzile regale au interzis oamenilor sa iasa din case…
  Vladimir Putin I a asistat la schimbarea formei reptiliene a reginei Elizabeta si a depus marturie despre asta !

  https://www.youtube.com/watch?v=sC2VzARKTZ4

  1. Este vorba de o infatisare pe care Dumnezeu o lasa sa o vedem la acestia prin care se demonstreaza ca sunt oamenii diavolului, nu ca ar fi o rasa extraterestra. Oameni care au facut voile diavolului luau infatisarea de draci dupa moarte si se pare ca acestia de acum se vad ca diavoli din viata aceasta ca noi sa stim ca astfel de oameni exista si sa ne pazim de ei.
   Dracii vor lua tot felul de infatisari ale oricui inclusiv ale casei Windsor daca se pune problema. Oamenii duhovnicesti ii vor vedea cu adevarata fata pe draci si pe oamenii care se inchina lor.
   Teoria reptilienilor asa cum e prezentata de David Icke este o minciuna si o diversiune masonica.
   Intr-adevar oamenilor care sunt adepti ai diavolului cum sunt masonii li se pot da denumirea de reptilieni dar numai datorita alegerii pe care au facut-o de a sluji fortelor raului.

 3. meh, „reptilieni” metamorfici nu exista. cine crede ca exista crede si in „annunaki” (tot „reptilieni extraterestrii”si astia) in „draconieni”(ET din constelatia „draco”) in shambala si agartha si in toate bazaconiile New-Age (de la Blavatski incoace) nu are treaba cu crestinismul (Ortodoxia). ca demonii se pot transforma in orice („extraterestrii”, „reptilieni” , „maestrii secreti” etc) e alta marie cu alta palarie .

 4. Mă întreb, de ce un om atât de respectabil, așa cred eu, cum este domnul general Străinu ar duce într-o eroare atât de gravă, în mod conștient, prin scrierile sale, un popor întreg ???

 5. pai cam toti „respectabilii” scriitori proveniti din scolile militare au fost /sint pasionati de „paranormal” ezoterism si „UFO” D Davidovici, DPrunariu, P Corut ,E Streinu etc. toti is atei dar ca sa creada si ei in ceva (un punct de reper) cred in balarii..

 6. Scrie in Scriptura despre reptilieni ,despre șarpe : că era cel mai înțelept dintre toate creaturile care locuiau în grădina Raiului !
  Pe acela la înșelat prima data Satana și intrând în el a amagit-o pe strămoașa Eva iar prin ea și pe Adam !
  Reptilienii exista sub multe forme ,chipuri ,și sunt posedați de duhurile necurate !
  Zice Scriptura că Dumnezeu a blestemat pe șarpe și i-a zis :” pe pământ să te târăști și cu țărână să te hrănești ”
  Ceea ce înseamnă de fapt că Șarpele mai înainte de blestem nu se țara pe pământ și nici cu țărână nu se hrănea !
  Iar în Biblia evreilor este pomenită o creatură șarpe care poartă numele de femeia Lilith ,și care a fost adusă înaintea lui Adam de Dumnezeu pentru a și-o alege de soață !
  Și zice Scriptura „: și nu sa găsit pentru Adam făptură pe potriva ”
  Și după aceea Dumnezeu a făcut pe Eva din coasta lui Adam !
  Ei bine ,datorita Cărții lui Enoh știm că „fii lui Dumnezeu „s-au coborât la fecioarele omului și au intrat la ele și și-au ales care cum au vrut soții !
  Acei îngeri cazuti erau compatibili biologic și genetic cu oamenii pentru că au avut copii împreună -vestitii uriași -care au devenit demoni ,adică împotrivitori lui Dumnezeu !
  Ceea ce știm azi este că acei reptilieni care au locuit cândva gradina Raiului au fost alungați împreună cu omul aici pe pământ de îngerii Domnului !
  Ei au evoluat mult mai rapid decât omul în cunoașterea creației lui Dumnezeu și a universului !
  Din ceea ce știm reiese că au încercat mii și mii de variante genetice pentru a-și construii corpuri ,trupuri asemenea omului și a vechiului chip al Șarpelui !
  Cei mai organizați dintre ei ,care au fost conduși de femeia demon Lilith au evoluat prin inseminări și acuplări genetice forțate cu oamenii de-a lungul mileniilor căpătând astfel trupuri și inteligența aidoma cu omul !
  Știu din surse credibile ,și chiar din discuție privata ,că acești reptilieni au ajuns la un nivel tehnologic extrem de avansat și sunt capabili să creeze in laboratoarele lor organe semisintetice cu un grad de 99 % echivalent uman !
  Nu este nici-o glumă și nu trebuie tratat cu superficialitate acest subiect ,tocmai pentru că scrie la Apocalipsa : antihristul se va naște dintr-o femeie prea spurcată „,dar Scriptura nu spune cine este tatăl antihristului !
  Iar teoreticienii fenomenului extraterestru sau intraterestru dezvolta aceasta idee conform căreia un „bărbat „de alte origini care are 12 spire de ADN va fi cel ce o va poseda pe mama antihristului !
  Povestea teoreticienilor spune că și Adam și Eva aveau în Rai 12 spire ADN ,iar în prezent avem doar 2 !
  Asemenea cu cele 12 triburi ale lui Israel din care cunoaștem doar 2 triburi ,10 fiind pierdute !
  Când Adam a mâncat din acel pom se pare că și-a distrus zestrea genetică !
  In China au fost creați prin inginerie genetica copiii indigo ,care au 4 spire de ADN !
  Când omenirea va fi invitata să-și modifice ADN -ul și să dobândească și cele 10 spire pierdute prin însemnarea pe mana dreapta sau pe frunte cu „sângele „antihristului ,când omenirea va crede că va devenii asemenea cu Dumnezeu fără de Dumnezeu ,atunci va fi sfârșitul !
  Mai bine devenim extrem de atenți la toate aceste scurgeri de informații „false ” și să monitorizam evoluția ingineriei genetice spre binele și cunoașterea noastră și pentru protectia Ortodoxiei ,decât să tratăm in bășcălie și superficial aceste informații !
  Cu stima !

  1. Domnule, an Sf Scriptura termenul „sarpe” sau „balaur” sunt metafore pentru satana (lucifer) si ingerii lui. personal nu cre’ ca dracii au ditamai laboratoarele in care imbracati in halate albe si cu manusi chirurgicale fac inginerie genetica (?) 😉 ei actioneaza pe alte planuri (mai subtile inclusiv halucinatiile celor care cred ca au fost „rapiti” de OZN uri) vezi ca Biblia nu se citeste toata „ad-literam” cum o citesc ereticii (protestanti)

  2. Scoateti-va „reptilienii”aia din cap, daca va considerati crestini…unde ati auzit voi la sf parinti asa ceva?!….sau poate veti spune ca ei nu au stiut si stiti voi?!
   Sfanta Scriptura se interpreteaza cu ajutorul sf parinti, si nu dupa capul nostru, pt ca ei au fost sfinti…iar nu filozofi, ca multi dintre noi!
   Care dintre sfanti a spus asa ceva….ca „reptilieni” sunt asa si pe dincolo?!, iar daca nu au spus, cu siguranta sunteti pe aratura cei care sustine-ti acest lucru.
   Mai cititi odata articolul care s-a facut pe tema asta!…nu mai rataciti si pe alti!

  3. Cartea lui Enoh este apocrifa adica nu a fost scris de Enoh ci a fost atribuita lui de altcineva, cel mai sigur de cineva ce vroia sa-si imprastie bazaconiiile. Cartea lui Enoh nu este recunoscutan de Biserica, este o carte eretica!!!
   Daca vrei sa stii mai bine istoria veche a lumii citeste Hronograf-ul, acolo scrie ca fii lui Set erau numiti fiii lui Dumnezeu, pentru ca ei credeau in Dumnezeu si se inchinau lui Dumnezeu, iar fiii lui Cain se numeau fiii oamenilor. Cand fiii lui Set au luat de neveste pe fiicele lui Cain, adica fiicele oamenilor, atunci Dumnezeu i-a batut pentru pacatul lor si au nascut uriasii, care erau urati si sluti. Acesti uriasi erau trufasi si faceau multe rele, inclusiv mancau carne de om, pentru aceea Dumnezeu a trimis potopul.

   Cititi Hronograf-ul si ce spun Sfintii Parinti, credeti in Dumnezeu si nu mai vorbiti bazaconii!

 7. Cam multi inselati „ezoterici” pe aici….. ce se intamla frate Vasile; ar cam trebui cateva articole despre toate astea ca sa-i trezeasca din vise…

 8. Știți, ce vi se poate întâmpla, dacă vorbiți de rău acești scriitori cu pregătire militară – să vă cadă părul din cap,să vă cadă dinții din gură, „să vă uscați de pe picioare”- deoarece,se zice că, ei au și puteri paranormale. Așa am auzit pe grupurile, unde li se face reclamă și unde sunt iubiți și respectați.

  1. Iulia Dragos
   sis vezi sa nu cazi si tu in capcana lor sa ajungi de badjocura dracilor,, ca isi rad dracii de ei se stie, restul „paranormalilor” poate in „astral” ca unu o arat campiile patriei cu Migul 21 in 89 ca in 10 negri mititei 🙂 ..

 9. Ion Nastase

  Din pacate ai luat-o pe aratura cu teoria asta; nenea David Icke, cel care a inventat prostia cu reptilienii e un ateu, chiar crezi elucubratiile unui ateu? Parerea mea este ca bazaconiile paranormale prind bine la oamenii care cauta ceva iesit din comun(a), senzational, extraordinar (dupa cum suna titlurile ziarelor in ultima vreme), acestea gadila mintea omului slab, aduce „actiune”, „scop” in viata celui fara scop. Noi suntem crestini ortodocsi, avem pe Hristos in primul rand, apoi invataturile Sfintilor Parinti care cuprind toate domeniile, destul material de studiu; pentru ce avem nevoie de senzationalul iesit din intuneric? Cei care inventeaza astfel de prostii sunt oameni care umbla in intuneric, cu ce ne pot ei ajuta sau ne vor plini vreo lipsa din comorile ortodoxiei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.