X

Victimele URAGANULUI din TEXAS sunt bombardate cu ARME CHIMICE NEURO-TOXICE pulverizate din AVIOANE MILITARE … pe motiv că trebuie stârpiți tânțarii

de null
Facebook ne-a blocat posibilitatea de a distribui articolele pe pagina OrtodoxINFO. Vă rugăm să distribuiți articolele noastre apăsând AICI.

Războiul împotriva umanităţii continuă fără oprire în Texas, unde milioane de acri de teren sunt bombardaţi cu pulverizarea în aer a chimicalelor neurotoxice sub pretextul distrugerii ţânţarilor. Autorităţile texane îşi mint pe faţă cetăţenii declarând că aceste substanţe, ca prin minune, nu sunt deloc dăunătoare oamenilor. Mai îngrijorător este că autorităţile texane îşi îndeamnă concetăţenii să folosească şi alte chimicale toxice pe piele – chimicale ce fac parte dintr-un sistem binar de arme ce cauzează Alzheimer şi demenţă prin distrugerea continuă a creierului (vezi explicația ştiinţifică mai jos).

”Avioanele Cargo U.S. Air Force C-130 au început să pulverizeze insecticidele în wekeend deasupra a trei comitate din partea de est a Texas-ului şi se vor extinde spre celelate zone în următoarele două săptămâni susţin oficialii de la Serviciul de sănătate din Texas (DSHS). Aproximativ 1.85 milioane de acri au fost stropiţi marţi conform declaraţiilor departamentului”, raportează Reuters.

Ca rezultat, statul Texas dezlănţuie armele de distrugere în masă împotriva propriilor cetăţeni, cauzând pe termen lung costuri de miliarde de dolari în sănatate, de care beneficiază producătorii de droguri ce vând ”tratamente” prescrise pentru Alzheimer, demenţă, cancer şi alte boli cauzate de expunerea la chimicale.

Bombardamentele aeriene din zonele intens populate, s-au dovedit a fi activităţi generatoare de venituri pentru industria de profit a ”îngrijirii bolnavilor” ce s-a infiltrat în întreaga legislatură texană.

”DSHS lucrează cu comitatele care au cerut sprijin pentru controlul ţânţarilor pentru a coordona pulverizările, prin doi contractanţi de stat plus suport federal prin FEMA şi Rezerva U.S. Air Force”, raportează site-ul oficial DSHS. Aproximativ 4.36 milioane de acri de teren s-au stropit în toate zonele.

Tânţarii pot ”dăuna operaţiunilor de refacere a distrugerilor” (NT cauzate de uragan) prin ”roire in zona rezidenţilor”, explică un purtător de cuvânt al DSHS, ca şi cum rezidenţii de pe Coasta de Golf a Texasului, nu au mai avut niciodată ţânţari până atunci. Poate asta nu o face o ştire de alertă, însă cei din Houston au mai văzut ţânţari şi înainte. Faptul că aceştia zboară în roiuri nu e chiar motiv de panică. Să faci anunţ că sunt ţânţari în Texas, e ca şi cum ai spune ca acum este zăpadă în Alaska.

Pulverizarea aeriană cu chemtrails şi camioane ce împrăştie noaptea insecticid

Pulverizarea cu chemtrails a rezidenţilor statului Texas are loc la lumina zilei, în timp ce camioanele ce împrăştie insecticid circulă toată noaptea. Avioanele militare echipate cu sisteme de pulverizare pentru chemtrails – despre care întreaga mass media ridiculizează că ar fi o teorie a conspiraţiei – își desfășoară activitatea la vedere.

”Avioanele cargo C-130 ce au operat la o bază aeriană din San Antonio s-au alăturat altor două nave mai mici care au stropit în sudul Texas-ului săptămâna trecută”, informează Reuters. ”În statul Jefferson pe coasta de est a Texas-ului, pulverizarea aeriană a început duminică şi s-a terminat marţi”

Astfel, acum întreaga media confirmă  pulverizarea cu chemtrails  din Texas iar avioanele militare sunt folosite pentru bombardarea populaţiei cu chimicale toxice. Nimic din toate astea nu se discută. Da, guvernul Statelor Unite  îşi bombardeză cetăţenii cu substanţe toxice neurologic.

Foto credit: USAF / MSgt. Bob Barko, Jr.

Toate aceste substanţe toxice sunt total inofensive pentru aerul pe care îl respirăm, conform spuselor ”oficialilor” care n-au habar

Prin definiţie, insecticidul este o substanţă chimică toxică, ce omoară organismele vii. Dacă nu ar ucide, nu ar putea fi insecticid.

Problema cu asemenea chimicale este că leziunile neurologice nu se limitează doar la insectele ţintă. Aproape toate insecticidele pot fi toxice pentru viaţa acvatică, animale şi chiar oameni. La fel, toate persistă în mediu zile, săptămâni sau chiar luni. De aceea în laboratoare, cum este şi al meu – CWC Labs – se  pot detecta cu uşurinţă pesticidele şi erbicidele din culturi, chiar şi la câteva luni după ce au fost recoltate.

Departamentul texan al serviciilor Sănătăţii de Stat merge departe cu minciuna şi spune populaţiei ca poate inhala acest insecticid fără teamă, susţinând:

În timpul împrăştierii în aer a insecticidelor, doar o mică parte e suficientă pentru o arie mare, aproximativ una sau două linguriţe la un acru (1 acru = 4046 metri pătraţi).  Aplicat conform instrucţiunilor de un profesionist autorizat, insecticidul nu expune la nici un risc sănătatea oamenilor, a animalelor sau a mediului înconjurător. Conform EPA, oamenii pot alege să stea în casă cu uşile şi ferestrele închise cât timp se face stropirea cu insecticid, dar nu este obligatoriu.

Unele declaraţii făcute de DSHS sunt ridicol de mincinoase încât nici comunitatea ştiinţifică nu se poate abţine să nu facă haz de asemenea înşelăciuni. Într-un comunicat de presă, DSHS pretinde că substanțele din insecticid se dispersează în timpul nopţii astfel că şi albinele se trezesc a doua zi într-o lume mai curată, fără chimicale, în care toate substanţele toxice din insecticid ce au pulverizate cu o noapte înainte au dispărut:

Insecticidele s-au împrăştiat şi au dispărut rapid în mediu, şi când albinele se ivesc la lumina zilei nu sunt afectate.

Această declaraţie este scrisă de şarlatanii anti-ştiinţă ce lucrează pentru guvern bineînţeles. Este aceaşi scuză pe care producătorii de neonicotinoide o folosesc de ani buni, susţinând în mod fals că chimicalele lor nu afectează polenizatorii. Statul Texan poate la fel de bine să emită un comunicat de presă care proclamă: ”Suspendăm legile cauzei şi efectului pe parcursul efortului de curăţare de după uragan” pentru că în esenţă asta se reclamă. (Sau, mai bine, declară că ”nicotina nu creează dependenţă’’).

Oficialii texani refuză brusc să creadă în legile chimiei după cum se vede. Substanţele mortale care sunt pulverizate pentru a omorî, acum au proprietăţi magice ce permit birocraţilor texani să decidă în mod arbitrar ce insecte sunt înlăturate cu acele chimicale. Asta este ca o credinţă în pesticidele voodoo. (Citiţi Pesticides.news pentru mai multe detalii pe acest subiect.)

Chiar dacă oficialii federali au constatat o creştere masivă a deteriorării sistemului nervos – cum este sindromul Gullain-Barre – la oamenii expuşi direct la aceste chimicale din insecticide, autorităţile întotdeauna învinovăţesc ţânţarii şi nu chimicalele.

Texas îşi îndeamnă cetăţenii să folosească acelaşi larvicid care a provocat tumori cerebrale acuzând virusul Zika

Grăbind războiul împotriva propriilor cetăţeni, oficialii texani, recomandă ca oamenii să-şi arunce chimicalele larvicide în ape stătătoare, deşi e vorba de aceleaşi chimicale vinovate de tumorile cerebrale care au fost puse pe seama virusului Zika (ce s-a dovedit a fi o mare păcăleală medicală).

Oamenii pot ajuta la eliminarea ţânţarilor după uragan, aruncând apa adunată din împrejurimile casei sau pe unde îşi desfăşoară activităţi şi dizolvând larvicide din comerţ în apa care nu se poate drena, îndeamnă un comunicat de presă al DSHS. Oamenii ar trebui de asemenea să evite muşcăturile de ţânţari, folosind produse de protecţie împotriva ţânţarilor ori de câte ori ies din casă.

Cu alte cuvinte, pe lângă avioanele C-13 cargo ce lasă ”dârele chemtrails” şi bombardarea populaţiei cu neurotoxine mortale, plus camioanele de noapte învăluite în fum de toxine din pesticide, cetăţenilor texani li se mai recomandă să-şi otrăvească apele din jurul caselor şi să-şi acopere pielea cu DEET, o altă neurotoxină ce distruge creierul.

După cum expune Natural News într-o cercetare ştiinţifică anterioară, combinaţia dinte DEET şi pesticidele din categoria carbamaţilor produce o armă binară ce atacă creierul uman cu inhibitorii acetilcolinesterazei, ce cauzează simptomele Alzheimer la oameni.

Combinaţia de chimicale este cu precizie descrisă ca o formă a războiului chimic purtat împotriva oamenilor. Vezi COD ROŞU DE ALERTĂ A RĂZBOIULUI CHIMIC: Panica Zika – DEET compus chimic al unei arme chimice binare care dăunează creierului pulverizată peste orașele Americii. După cum arată acest articol:

DEET distruge celulele creierului  

NOTĂ OrtodoxINFO

Autorul e pro Donald Trump și vede în acest război biologico-chimic o miză exclusiv economică și politică, dar diavolul din păcate se ascunde și își pierde urma în detalii. Astfel, autorul nu privește imaginea de ansamblu a fenomenului de intoxicare în masă a omenirii, care nu are culoare politică, imagine ce face automat legătura cu dictatura mondială și profețiile Sfinților Părinți, ci doar atrage în mod fals atenția către o manipulare ieftină, electorală, falsă dealtfel, pentru instalarea unui nou președinte cu nimic mai presus decât predecesorii săi. Acum știm că Donald Trump a ieșit președinte, deci ce nu a funcționat în această intoxicare pusă la cale de H. Clinton? S-au trezit oare americanii în timpul alegerilor? S-a oprit acum acest război chimic odată cu înscăunarea lui Trump? Sau a fost un exercițiu pentru a pregăti o altă victorie cu o miză mai mare?

Citiți vă rog și:

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
1 2 3Pagina următoare

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Nu pot sa nu observ asemanarea izbitoare cu articolul mai vechi:

    http://ortodoxinfo.ro/2017/09/29/agentul-oranj-arma-chimica-letala-imprastiata-peste-vietnam-24-fotografii-cutremuratoare-ale-unor-crime-de-razboi-ale-sua-trecute-sub-tacere/

    In Vietnam nu dadeau pentru tantari ci, teoretic, dadeau ca sa defriseze… Efectele asupra omului insa au fost evidente (dupa cativa ani)! Si astazi efectele sunt evidente (cancer, boli nou aparute etc.) dar se mai musamalizeaza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings