X

Victimele URAGANULUI din TEXAS sunt bombardate cu ARME CHIMICE NEURO-TOXICE pulverizate din AVIOANE MILITARE … pe motiv că trebuie stârpiți tânțarii

de null

Mai exact, cum deteriorează inhibitorii acetilcolinesterazei (AChE) aşa mult sistemul nervos?

Inhibarea enzimei duce la acumularea AChE în despicăturile sinaptice, provocând supra-stimularea receptorilor acetilcolinesterazei, nicotinici şi muscarinici şi împiedică neurotransmiterea. Simptomele tipice otrăvirii sunt agitaţia, slăbirea muşchilor, contracţii involuntare ale muşchilor, mioză (micşorarea pupilei), hipersalivare, trasnpiraţie. Otrăviri puternice pot duce la sufocare, inconştienţă, confuzie, convulsii şi/sau moarte.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sună aproape ca efectul unei arme chimice cu gaz neuroparalizant, nu-i așa? Nu este nici o coincidență, este chiar adevărat. Aceste pesticide organofosfat şi carbamat sunt arme chimice şi dacă au fost lansate ca arme, ar fi trebuit să fie ilegale în tratatele Naţiunilor Unite ce interzic armele de distrugere în masă folosite împotriva populaţiei umane.

Agenți chimici foarte asemănători cu cei neurologici precum gazul VX

„Mulți dintre agenții toxici neurologici folosiți de armată conțin compuși organofosfați”, precizează MD Guidelines..

Aici devine și mai uluitor: Potrivit acestei lucrări științifice publicată, compușii organofosforici (OPs) constituie componenta de bază a agenților neurologici ce au fost folosiți ca arme chimice de către guvernele lumii. Conform lucrării,

„Agenții neurologici din grupul OP includ tabunul, sarinul, soman, ciclosarin și gazul VX. Sarinul, somanul și ciclosarinul sunt fosfonofluoride iar VX este fosfonotiat (fig. 1313). Somanul are 4 iar sarinul 2 izoformi, ce diferă evident în toxicitate și în rata de AChE inactivare ireversibilă. Bazat pe toxicitatea acută, VX-ul este compusul cel mai toxic dintre toți agenții neurologici. Dezvoltarea și producerea acestor agenți neurologici extrem de toxici a început în anii 1930 iar mai târziu în războaie și teroriști de mai multe ori. Ca arme chimice, sunt clasificate ca arme de distrugere în masă de către ONU, iar producerea și acumularea lor a fost interzisă de Convenția Armelor Chimice.”

Deci, chiar dacă acești agenți neurologici sunt catalogați ca arme chimice, alte substanțe cu compuși moleculari aproape identici sunt considerate insecticide și raspândite la scară largă, adesea pulverizate în combinație cu DEET și alte chimicale.

Rețineți că „somanul și ciclosarinul sunt fosfonofluoride”, însemnând că acestea combină fluoridele cu organofosfații pentru a creea substanțe chimice hiper-toxice mortale pentru celulele nervoase. Iată cum arată molecula gazului neurologic ciclosarin (conform ChemSpider.com):

Formula moleculară este: C7H14FO2P

Observați asemănarea formulei chimice moleculare cu acest agent neurologic – disopropil fluorofosfat, un pesticid folosit în mod curent: (sursa: ChemSpider).

Formula moleculară: C6H14FO3P

Observați structura chimică asemănătoare centrată pe fosfat (P) și legătura dublă de oxigen (O)? Priviți cum ambele au atașat un atom de fluor ce creează astfel o moleculă extrem de agresivă care se poate contopi (iar apoi anihila) cu alți compuși biologici moleculari inclusiv celule cerebrale. (Fluorul este de asemenea regăsit și în multe calmante psihoactive precum SSRI – (NT – Selective Serotonine Reuptake Inhibitors)

„Cele mai folosite insecticide OP includ etil parathion, malathion, metil paration, cloropirifos, diclorvos, fosmet, fenitrotion, tetraclorivinfos, metil azinfos, metil-pirimifos, dimetoat, fasalon,” regăsim menționat în lucrarea Acetylcholinesterase Inhibitor, citată în acest articol.

Multe dintre aceste insecticide dacă vă amintiți, sunt împrăștiate în mod obișnuit peste localitățile americane sub pretextul eradicării muștelor, țânțarilor sau dăunătorilor agricoli. De exemplu malationul este împrăștiat frecvent în zonele populate.

Virusul Zika a fost folosit ca armă de către armata SUA împotriva comuniștilor

Pe măsură ce aflați aceste lucruri – din care nici unul nu îl veți afla vreodată de la CNN, Fox News, NY Times sau W Post deoarece toate aceste organizații sunt conduse de pseudo jurnaliști șarlatani și cercetători analfabeți imbecili – țineți minte că virusul Zika a fost folosit ca armă chimică și lansat împotriva țintelor comuniste de către armata SUA.

Via The Free Thought Project:

La fortul Detrick, baza militară biologică din Maryland, în mare secret, cercetătorii armatei analizau modalități de a raspândi muște, greieri și țânțari înspre țintele comuniste. Este mai dificil să te protejezi împotriva acestor insecte decât împotriva gazului – deoarece masca contra gazelor nu te poate ajuta. Astfel că amenințarea plana atâta timp cât insectele erau în viață. În plus, ar fi fost foarte greu să acuzi SUA de atac aerian cu insecte.

Printre acești posibili soldați insectă, A. aegypti (NT țânțarul febrei galbene) a reprezentat „copilul de aur”, notează Jeffrey A. Lockwood, în lucrarea Six-Legged Soldiers – soldații cu 6 picioare – deoarece boala pe care o purta, febra galbenă, era teribilă. Corpul de armată pentru arme chimice, raporta în 1959, că febra galbenă este extrem de periculoasă și că începând din „anul 1900 o treime din pacienții infectați au murit.” Existau regiuni din URSS ce nu au fost expuse niciodată acestei epidemii, făcându-i astfel vulnerabili, totodată având clima necesară supraviețuirii acestor țânțari. Corpul chimic al armatei a început a experimenta modalități de lansare a unei brigăzi de A. aegypti și pagubele posibile pe care le va produce.

Au încărcat sute de mii de țânțari în avioane și mai târziu în elicoptere răspândindu-i pe câmp și analizând apoi distanțele la care se răspândeau.

Se pare că țânțarii au fost cei mai buni: la nivelul anilor 60 Corpul chimic al armatei producea pe lună 500 000 de A.aegypti, hrănindu-i cu apă cu zahăr și sânge, depunându-și ouăle pe șervețele. Cercetătorii au descoperit că pot infecta o nouă generație de țânțari amestecând virusul în soluția în care creșteau ouăle de țânțar. Sute de mii de țânțari nu erau totuși de ajuns pentru pornirea unei epidemii. Corpul de armată a propus construirea unei locații în Arkansas ce va putea produce 100 de milioane de țânțari A. aegypti săptămânal.

V-ați prins ?

Luați urma BANILOR: cine beneficiază de o epidemie cu Zika și pulverizarea chimică în masă a americanilor?

Deci guvernul SUA prăsește țânțari infectați și le dă drumul în centre urbane populate, ca arme biologice. Nu este teoria conspirației, ci istoria SUA.

Acum luați în considerare cine beneficiază de epidemia Zika. Mulțumită lui Zika, Obama a canalizat miliarde de dolari spre companiile farmaceutice. A reușit de asemenea să redirecționeze sute de milioane de dolari către fondul ONU al încălzirii globale, pentru studierea virusului Zika. (Pont: Obama plănuiește să conducă ONU după terminarea președenției).

În același timp, vânzările de DEET (NT șpray anti-țânțari) au explodat în întreaga SUA în timp ce autoritățile locale bombardează orașe precum Miami cu chimicale insecticide neuro-distructive. DEET așa cum este documentat aici, conține inhibitori AChE ce blochează funcționarea creierului și provoacă pierderi de memorie, iritații nervoase și dezorientare în rândul populației cu drept de vot. (Nimeni nu își mai amintește promisiunile deșarte din campania lui Obama, nu-i așa ?)

Este la fix momentul revoltelor și alegerilor, nu-i așa? Cu cât mai mulți americani se intoxică cu DEET și OP sau carbamați, cu atât mai mulți alegători confuzi vor fi în SUA, ceea ce demonstrează minciunile mass mediei care încearcă să pună președinte un trădător criminal scandalagiu. (NT e vorba de Hillary Clinton).

Pentru aceasta, guvernul criminal este deja în curs de pregătire a armelor chimice binare împotriva populației votante ca modalitate chimică de manipulare cognitivă. Țelul este de a împrăștia frică, confuzie, pierderi de memorie și diminuarea capacității de găndire (NT și implicit distrugerea discernământului). Toate acestea se petrec din simplul motiv că dacă toți americanii ar fi lăsați să se trezească și să realizeze ce li se întâmplă cu adevărat din cauza clasei politice criminale de mincinoși și excroci, atunci, o dată treziți, i-ar spânzura pe aceștia în copaci. Dar, ținând masele în prostie și neurointoxicate, această strategie este necesară clasei politice corupte pentru a se menține la putere.

Aceasta este cea mai mare lecție de istorie politică a SUA și totuși nu există nici o știre despre acest lucru în presă. V-ați întrebat vreodată de ce ?

DEET, fluoride, SSRI, întâlnite în apă și vaccin … ce anume au în comun?

Acum vă întreb: ce au în comun toate aceste lucruri? Luați în considerare acțiunea biochimică a DEET, fluoridelor, medicamentelor SSRI, răspândite în apă și mercurul din vaccinul anti-gripal (da, vaccinurile conțin încă cantități uriașe de mercur … peste 50 000 ppb (NT parts per bilion) din testele de laborator, ce este undeva la 25 000 de ori peste limita maximă de mercur admisă în apa de băut).

Răspunsul este: toate acestea acționează asupra CREIERULUI și inhibă funcțiile cognitive.

Ceea ce observați aici dacă încă mai aveți capacitatea de a înțelege, este un act deliberat, coordonat, un asalt multidirecțional împotriva abilităților noastre de discernământ.

Acesta este un alt fel de război îndreptat împotriva celor de rând (oamenii-oi). Îndobitocirea deliberată la care sunteți supuși nu este doar o propagandă de informare lansată de CNN sau NY Times. Este un război chimic foarte real și deliberat.

Da, guvernul SUA pune la cale în mod curent acțiuni chimice acoperite asupra poporului american. Ei folosesc arme chimice binare, încălcând tratatele internaționale împotriva armelor chimice de ucidere în masă. Iar ei le folosesc pentru a provoca frică în masă, dezorientare, pierderea memoriei și a acapacității de gândire.

Toate îndemnurile mass mediei ce promovează DEET participă de fapt la dezvoltarea acestor arme de distrugere în masă. Nu acuzați jurnaliștii locului pentru asta; aceștia sunt prea proști, incompetenți și analfabeți pentru a cunoaște ceva din ceea ce se petrece în lumea din jur (de aceea trebuie să citească de pe prompter ceva scris de alții … nici măcar nu sunt în stare să gândească).

Acum cunoașteți povestea adevărată a Zika și DEET și motivul real pentru care sunt promovate atât de agresiv de aceeași mass medie subversivă care se chinuie disperată să prăbușească democrația și să instaleze un criminal dictator la casa albă. Toate acestea sunt interconectate. Momentul lansării virusului Zika (NT și campania electorală pentru presedinția SUA) nu sunt coincidențe.

Acesta este cu adevărat un război împotriva SUA. Și nu este doar un război de propagandă. Este un război chimic în care ați fost deja ținta intoxicării pentru a se asigura că nu veți dispune de discernământul necesar pentru a vota candidați anti-sistem precum Donald Trump ce amenință să înlăture guvernul criminal și coupt.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Autorul e pro Donald Trump și vede în acest război biologico-chimic o miză exclusiv economică și politică, dar diavolul din păcate se ascunde și își pierde urma în detalii. Astfel, autorul nu privește imaginea de ansamblu a fenomenului de intoxicare în masă a omenirii, care nu are culoare politică, imagine ce face automat legătura cu dictatura mondială și profețiile Sfinților Părinți, ci doar atrage în mod fals atenția către o manipulare ieftină, electorală, falsă dealtfel, pentru instalarea unui nou președinte cu nimic mai presus decât predecesorii săi. Acum știm că Donald Trump a ieșit președinte, deci ce nu a funcționat în această intoxicare pusă la cale de H. Clinton? S-au trezit oare americanii în timpul alegerilor? S-a oprit acum acest război chimic odată cu înscăunarea lui Trump? Sau a fost un exercițiu pentru a pregăti o altă victorie cu o miză mai mare?

Citiți vă rog și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2 3

Un comentariu

  1. Nu pot sa nu observ asemanarea izbitoare cu articolul mai vechi:

    http://ortodoxinfo.ro/2017/09/29/agentul-oranj-arma-chimica-letala-imprastiata-peste-vietnam-24-fotografii-cutremuratoare-ale-unor-crime-de-razboi-ale-sua-trecute-sub-tacere/

    In Vietnam nu dadeau pentru tantari ci, teoretic, dadeau ca sa defriseze… Efectele asupra omului insa au fost evidente (dupa cativa ani)! Si astazi efectele sunt evidente (cancer, boli nou aparute etc.) dar se mai musamalizeaza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button