X

Victimele URAGANULUI din TEXAS sunt bombardate cu ARME CHIMICE NEURO-TOXICE pulverizate din AVIOANE MILITARE … pe motiv că trebuie stârpiți tânțarii

de null

Structura chimică a DEET, este de fapt N, N-Dietil-3-metil benzoat.  Formula moleculară arată cam aşa (conform ChemSpider.com):

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Formula moleculară C12H17NO, înseamnă un număr total de 12 atomi de carbon, 17 atomi de hidrogen, un nitrogen şi un oxigen. (Folosim formulele moleculare ca stenografie în chimie. De aici poţi vedea compoziţia de bază şi raporturile între ele, dar nu şi îmbinarea configuraţiei sau polaritatea.)

Substanţa chimică DEET este cunoscută ca distrugătoare de celule nervoase. Să cercetăm asta, pentru că DEET este doar o parte din sistemul de armă chimică binară, ce este acum lansat împotriva poporului american… o armă pe care sistemul a proiectat-o să producă teamă şi confuzie, iar în acelaşi timp obţine şi o ”modificare a comportamentului”, după cum vom vedea.

DEET distruge celulele creierului influențând reacţiile enzimatice

Te-ai întrebat vreodată cum omoară DEET insectele? Este un inhibitor de acetilcolinesterază ce ajută la intensificarea neurotransmisiei şi inhibă degradarea acetilcolinei. (blochează acţiunea moleculară a acetilcolinesterazei)

Conform unui articol Natural News:

Cercetătorii ştiinţifici de origine franceză Vincent Corbel de la Institutul de cercetare şi dezvoltare din Montpellier şi Bruno Lapied de la Universitatea Angers, ce conduc o echipă de cercetători care au studiat acţiunea şi toxicitatea DEET, cunscut sub denumirea chimică N,N-Dietil-3-metil benzoat: ”Am descoperit că DEET nu este o simplă modificare chimică a comportamentului, ci inhibă şi activitatea unei enzime importante a sistemului nervos central, acetilcolina, atât la insecte cât şi la mamifere”, declară Corbel într-un interviu pentru media.

Ce este mai exact acetilcolinesteraza? (AChE) ”se găseşte în diferite tipuri de ţesuturi conductoare: nervi şi muşchi, ţesuturile central şi periferic, fibrele senzitive şi motorii, fibrele colinergice şi noncolinergice”, scrie în 2013 în jurnalul Current Neuropharmacology: inhibitorii acetilcolinesterazei: Farmacologie şi Toxicologie.

Blocarea acetilcolinesterazei duce la descompunerea rapidă a neurotransmiţătorului acetil-colină şi alte efecte distrugătoare pentru celulele creierului: ”inhibarea descompunerii acetilcolinei, indusă de diverşi inhibitori, duce la acumularea ei, hiperstimularea receptorilor nicotirici şi muscarinici, şi distrugerea neurotransmiţătorului”.

După cum scrie în jurnal, inhibitorii AChE lucrează similar cu pesticidele carbamat şi organofosfosfat – două categorii de chimicale cu care se stropesc regulat alimentele de la furnizorii naţionali – persoanele care folosesc DEET pe piele în cantităţi mari se otrăvesc singuri cu chimicale pesticizate ce duc la distrugerea creierului. Scrie în jurnal: ”În medicină şi agricultură, cuvântul ‘organofosfaţi’, face referire la un grup de insecticide şi centri nervoşi care inhibă AChE”.

Aceşti organofosfaţi ”îşi exercită principalele efecte toxicologice prin fosforilarea oxidativă non-reversibilă a sistemului nervos central” declară cercetătorii ştiinţifici. ”Efectele toxice acute sunt legate de ireversibila inactivare a AChE.

Cu alte cuvinte, unele clase de inhibitori AChE pot cauza daune ireversibile sistemului nervos central.

DEET inhibitor pentru sistemul nervos … iată cum ucide

DEET este un inhibitor AChE. După cum declară această publicație științifică: ”Dovadă că inhibiţia colinesterazei în sistemul nervos al mamiferelor şi insectelor este produsă de repelentul pentru insecte DEETt”:

Deşi a crescut interesul în răspândirea folosirii compusului chimic DEET prin programele de sănătate publică, rămân controverse privind atât identificarea punctelor ţintă ale sistemului olfactiv cât şi la mecanismul de toxicitate pentru insecte, mamifere şi oameni..

Încercăm să evidenţiem că DEET nu este o simplă modificare chimică a comportamentului, ci  că inhibă activitatea colinesterazei, atât la insecte cât şi la mamifere. DEET este de obicei folosit în combinaţie cu insecticidele şi vrem să demonstrăm că are capacitatea de a accentua toxicitatea carbamaţilor, o clasă a insecticidelor ce blochează acetilcolinesteraza.

Aceste descoperiri ridică semne de întrebare despre siguranţa compusului DEET, în special în combinaţie cu alte chimicale.

Acum începi să înţelegi efectul de armă binară al substanţei DEET + carbamaţi (sau OPs). Carbamaţii sunt pesticidele folosite în mod obişnuit la stropirea culturilor agricole. Sunt de asemenea pulverizaţi în aer cu acceptul guvernului local ca parte a programelor lor de control care susţin ei, vor stopa acţiunea virusului Zika.

DEET face parte din arma chimică binară (cealaltă parte este insecticidul carbamat)

Sper că acordaţi atenţie sporită la ce se explică aici, pentru că ceea ce studiul menţionează mai sus sunt dezvăluiri că DEET face parte dintr-un sistem de armă chimică binară ce atacă celule nervoase în combinaţie cu anumite clase de insecticide (carbamaţii sau organofosfaţi – OPs).

Ce sunt insecticidele carbamice? Sunt o clasă de pesticide chimice folosite în zilele noastre pentru stropirea tuturor culturilor agricole din America. Mai grav este că sunt adesea folosite în campaniile de pulverizare aeriană în combinaţie cu DEET. Astfel se transformă într-o armă chimică binară folosită acum împotriva poporului american.

”DEET este folosit de obicei cu insecticidele şi am vorbit mai sus că are puterea de a mări toxicitatea carbamaţilor, o clasă de insecticide ce blochează acetilcolinesteraza”, declară jurnalul științific amintit mai sus, BioMedCentral.

Mai îngrijorător, conform acestui avertisment de pe MDguidelines.com, este că: ”Peste 80% din otrăvirile cu pesticide din SUA sunt cauzate de organofosfaţi şi pesticide carbamice. Aceşti compuşi inhibă acetilcolinesteraza, o enzimă fundamentală în controlul transmiterii impulsurilor nervoase de la o celulă la alta. Când enzima este inhibată, apare o suprastimulare ce duce la paralizarea celeilalte celule”.

Potrivit acestui document PDF de la UGSS: ”Toxicitatea organofosfaţilor şi a pesticidelor carbamice cauzează descompunerea sistemului nervos al unei nevertebrate sau vertebrate prin inhibarea enzimelor colinesterazei (ChE). Aceste enzime fac posibilă transmiterea normală a impulsurilor nervoase în tot sistemul nervos. O doză mai puternică de pesticid reduce activitatea ChE, şi impulsurile nervoase nu se mai transmit normal. Astfel, sistemul nervos poate paraliza şi duce la moarte, de obicei prin sufocare”.

Acelaşi raport continuă să explice cum ”peste 100 de specii de păsări au fost otrăvite de aceste pesticide” şi că ”păsările răpitoare sau alte specii au ajuns victimele otrăvirii de la animalele moarte sau când au încercat să se hranească cu animale sau nevertebrate vii ce nu au reuşit să se salveze din cauza efectelor intoxicării”

Cu alte cuvinte, carbamaţii produc animalelor slăbiciune şi confuzie, devenind prăzi uşoare… Vă puteţi imagina o altă populaţie ţintă, condusă de un guvern malefic, pe care ar vrea să o facă slabă şi confuză ca să poată fi uşor de controlat şi manipulat? Ţineţi minte, pentru guvern, noi poporul nu suntem decât animale în grădina zoologică ce plătesc taxele fermei, şi sunt mai mult decât încântaţi să folosească spray-uri chimice pentru a ne ţine tâmpiţi şi ignoranţi, ca nişte sclavi pe plantaţia stăpânului ce refuză să-i înveţe carte.

O cercetare făcută de farmacologistul Mohamed Abou-Donia, la Universitatea de medicină Duke, care şi-a petrecut 30 de ani studiind efectele pesticidelor, a descoperit că expunerea prelungită la DEET poate slăbi funcţionarea parţială a creierului şi crea probleme la coordonarea muşchilor, slăbirea activităţii musculare, a mersului sau chiar a memoriei şi a învăţării”, informează Natural News.

Formula armei binare este DEET + carbamaţi

Pe scurt, iată cum funcţionează arma chimică binară:

DEET + carbamaţi = toxicitate severă, slăbiciune, confuzie şi pierderea funcţiilor cognitive.

DEET este acum achiziţionat şi folosit de ‘oile ascultătoare’ care cred prosteşte că viruşii Zika le vor mânca creierele. Carbamaţii şi OPs sunt sprayaţi peste populaţii prin dârele aeriene ce circulă continuu şi stropiţi pe culturile agricole. Dacă nu ai o dietă 100% organică, atunci mănânci carbamaţi la fiecare masă. Aceștia, în combinaţie cu chimicalele DEET duc la confuzie mentală, slăbiciune, pierderi de memorie, teamă şi întreruperi ale neurotransmiţătorului.

Adaugă toate astea împreună cu nesfârşita propagandă făcută de media complice, condusă de globalişti şi iată cum rezultă un popor care votează pentru propria subjugare în mâinile tiranilor.

Următoarea hartă, de pe sursa USGS, arată un număr de păsări moarte, înregistrat în SUA, din cauza otrăvirii cu organofosfat şi carbamat (de la 1986-1995). Observaţi cât de răspândită este stropirea cu chimicale? ”Compuşii OPs şi carbamat sunt folosiţi în toată lumea ca insecticide, erbicide, nematocide (dezinfectanţi ai solului), acaricide (împotriva păianjenilor), fungicide (pentru culturile de legume, pomi şi viţa de vie), rodenticide (pentru otrăvirea rozătoarelor dăunătoare), avicide (uciderea păsărilor) şi repelenţi pentru păsări”, precizează raportul.

Evenimente mortale: – fiecare cerc reprezintă totalitatea evenimentelor dintr-un stat. Mărimea cercului e proporţională cu numărul evenimentelor.

Tulburare, confuzie şi moarte

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Autorul e pro Donald Trump și vede în acest război biologico-chimic o miză exclusiv economică și politică, dar diavolul din păcate se ascunde și își pierde urma în detalii. Astfel, autorul nu privește imaginea de ansamblu a fenomenului de intoxicare în masă a omenirii, care nu are culoare politică, imagine ce face automat legătura cu dictatura mondială și profețiile Sfinților Părinți, ci doar atrage în mod fals atenția către o manipulare ieftină, electorală, falsă dealtfel, pentru instalarea unui nou președinte cu nimic mai presus decât predecesorii săi. Acum știm că Donald Trump a ieșit președinte, deci ce nu a funcționat în această intoxicare pusă la cale de H. Clinton? S-au trezit oare americanii în timpul alegerilor? S-a oprit acum acest război chimic odată cu înscăunarea lui Trump? Sau a fost un exercițiu pentru a pregăti o altă victorie cu o miză mai mare?

Citiți vă rog și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2 3Pagina următoare

Un comentariu

  1. Nu pot sa nu observ asemanarea izbitoare cu articolul mai vechi:

    http://ortodoxinfo.ro/2017/09/29/agentul-oranj-arma-chimica-letala-imprastiata-peste-vietnam-24-fotografii-cutremuratoare-ale-unor-crime-de-razboi-ale-sua-trecute-sub-tacere/

    In Vietnam nu dadeau pentru tantari ci, teoretic, dadeau ca sa defriseze… Efectele asupra omului insa au fost evidente (dupa cativa ani)! Si astazi efectele sunt evidente (cancer, boli nou aparute etc.) dar se mai musamalizeaza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button