X

CHARLIE HEBDO ia în râs victimele uraganului HARVEY, catalogându-le drept „NEO-NAZIȘTI”

de null

Noua ediție a controversatei reviste franceze Charlie Hebdo pare să ia în râs distrugerile și decesele cauzate de uraganul Harvey. 

”Dumnezeu există! A înecat toți neo-naziștii din Texas”, se arată pe coperta revistei.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Titlul este însoțit de o imagine ce ilustrează drapele cu zvastica si salutul nazist ce par a se îneca.

Foto: https://thenypost.files.wordpress.com/2017/08/ax204_1f70_9.jpg?quality=90&strip=all&w=377

Criticii nu au întârziat să apară având în vedere că revista a luat în râs mega-dezastrul ce a curmat viața a 37 de persoane și a strămutat mii de oameni.

”Prin urmare idioții de la Charlie Hebdo se bucură pentru dezastrul #Houston #Harvey deoarece susțin că s-au înecat neo-naziști. Ce naiba! a scris pe Tweeter conservatoarea Debbie Schlussel.

”Să te ia naiba Charlie Hebdo!” Acei oameni erau americani cu dragoste de Dumnezeu ai căror bunici au salvat Franța de naziști” a scris pe Tweeter un utilizator @USMC_Michaels.

Revista săptămânală, care este cunoscută pentru subiectele controversate, a căpătat notorietate internațională după publicarea unor imagini cu profetul musulman Mohamed – subiect taboo pentru adepți.

Imaginile au condus la un atac terorist armat provocat de doi bărbați născuți în Franța, care au luat cu asalt sediul publicației și au ucis 12 persoane.

Coperta revistei Charlie Hebdo nu este singura controversă ce a urmat puternicului uragan.

Un colegiu din Florida a concediat un profesor care a declarat că uraganul Harvey este ”karma” deoarece texanii l-au susținut pe Donald Trump la alegerile din 2016.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button