X

A INCEPUT UCIDEREA IN MASA a copiilor cu Sindrom Down. Cine urmeaza? VOI …

de Saccsiv

Ati auzit de eugenie? Cititi si va ingroziti:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

EUGENIE: instrumentul prin care PAPUSARII doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Un capitol din marea carte a eugeniei este depistarea si uciderea copiilor cu Sindrom Down. Deocamdata in burta mamelor:

Islanda practica EUGENIA: OMOARĂ TOȚI COPIII cu Sindrom Down încă din burțile mamelor. Hitler ar fi invidios

Adica, de exemplu, acesta n-ar fi trebuit sa se fi nascut:

Credeti ca se opresc la nenascutii cu Sindrom Down?

Nu, fratilor. Se pregatesc intens si pentru rezolvarea celor cu autism:

Eugenie: UCIDETI COPII cu DOWN si AUTISM pana nu apuca sa se nasca. Cica ii depisteaza genetic. CINE SUNT URMATORII PE LISTA? O gena a religiosului? De ce nu si una a oponentilor sistemului? Se vor limita la avorturi? 

Adica a unora precum acestia:

O sentinţă pronunţată, la sfârşitul anului 2010, de Judecătoria Timisoara obliga un medic primar ginecolog să plătească unei paciente despăgubiri civile în valoare de 10.000 de lei. Motivul? Mamei nu i s-a spus ca “exista o probabilitate extrem de mare de a aduce pe lume un copil cu sindrom Down”:

PRECEDENT PERICULOS INTR-O SOCIETATE CRIMINALA: Un ginecolog, obligat la despagubiri pentru nasterea unui copil cu sindromul Down …

Sa ne amintim si de cazul de la Giulesti. Tot cu Down:

Am devenit o societate de tip „SA UCIDEM PE CEI SLABI”. Azi iubim avorturile, maine ce vom iubi? Despre crima de la maternitatea Giulesti

CREDINTA? IN CE? Femeia care a avortat: “Mi-am trimis copilul în Rai, nu l-am lăsat în iadul de aici”. Cica a avut binecuvantarea duhovnicului …

Adica, am ajuns o societate in care deja majoritatea populatiei si institutiile considera ca cei cu Sindrom Down sau autism nu merita sa se nasca. Cat mai e pana cand aceasta societate va considera ca cei deja nascuti astfel nu merita sa mai traiasca?

Iata primele doua paragrafe din articolul Nou-nascutii pot fi ucisi. Ei nu sunt persoane. Declaratiile socante ale expertilor in bioetica. de pe Qbebe, de acum vreo patru ani:

 

De curand, presa internationala a luat foc. Totul se datoreaza lui Julian Savulescu, un profesor roman de la prestigioasa universitate Oxford, dar si a celor doi colaboratori ai sai, Alberto Giubilini si Francesca Minerva, care au facut declaratii uluitoare despre dreptul parintilor de a-si ucide bebelusii. Articolul a fost publicat in “Jurnal de Etica Medicala”, in care cei din urma declara ca nou-nascutii pot fi omorati, iar aceasta actiune trebuie tratata ca un simplu avort.

Parintii ar trebui sa fie lasati sa isi ucida propriii copii dupa ce acestia au venit pe lume, pentru ca micutii sunt “irelevanti din punct de vedere moral” si este evident ca ei nu au “drept moral de a trai”. In tot acest scandal s-a afirmat prin punctul sau de vedere vehement si gazda unei emisiuni televizate Melissa Harris-Perry. Aceasta sustine cu tarie pruncuciderea si considera ca “viata copilului incepe atunci cand parintii incep sa simta ca ea incepe” si ca “nu este nicio problema ca parintii sa isi ucida copiii pana la varsta de 3 ani”. Omul de televiziune Harriss-Perry sustine uciderea copiilor dupa nastere si ataca dur informatia ca “o fiinta care respira, careia ii bate inima si careia ii functioneaza creierul este vie si nu moarta”.

 

Iat-o si pe Melissa Harris-Perry:

Cititi va rog si:

Revista britanica: “DOCTORII AR TREBUI SA AIBA DREPTUL SA UCIDA BEBELUSII”. Invers: daca nu aveam dreptul sa ucidem nou nascutii, de ce avem dreptul sa-i ucidem pe cei nenascuti?

Tot ea este o foarte activa avocata a conceptului “COPIII VOSTRI SUNT AI NOSTRI”. Pentru ca lucrurile se leaga …

VIDEO – Melissa Harris-Perry: TOTI COPIII VOSTRI NE APARTIN

Si nu sunt singurii care promoveaza intens ideea uciderii copiilor mici, deja nascuti:

EMBLEMATIC: Evreul PETER SINGER va primi titlul de DOCTOR HONORIS CAUSA al Universității București joi, de INALTAREA DOMNULUI. Este un activist al UCIDERII COPIILOR DUPA NASTEREA, al ZOOFILIEI si al EXPERIMENTELOR PE BOLNAVI PSIHICI …

Asadar, nu mai e mult pana cand copiii vor putea fi ucisi, pentru ca au Sindrom Down sau autism. Iar in cazul autismului, numarul celor bolnavi pur si simplu a explodat in ultimii ani:

CDC: rata astronomica a AUTISMULUI, 1 din 68 de copii

Asa ca va fi un mare macel …

Iar daca intr-adevar exista o legatura dintre autism si vaccin:

[VIDEO] Totuși s-a dat la TV: Studii mușamalizate despre VACCINURI în SUA care demonstrează că provoacă AUTISM

Atunci intelegem si mai bine de ce marionetele pe post de guvernanti de la Bucuresti vor neaparat vaccinarea obligatorie:

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României

Poate va veti gandi, pe buna dreptate, ce parinti ar dori uciderea unui copil deja nascut cu una din cele doua boli? Data fiind imbecilizarea la care este supusa intens omenirea prin programe guvernamentale, ONG-uri, mass-media, etc, eu cred ca se vor gasi destui. De exemplu, ganditi-va doar la cati romani ar fi acceptat acum un sfert de secol ca homosexualii sa se casatoreasca si sa adopte copii.

Iar pentru parintii care nu-si ucid copiii, exista institutii abilitate, caci doar de aia se pedaleaza actualment pe conceptul “COPIII VOSTRI SUNT AI NOSTRI”. Si de fapt s-a si inceput:

Marea Britanie si Uniunea Europeana: UCIDETI-L PE CHARLIE GARD pentru ca “COPIII VOSTRI SUNT AI NOSTRI”

Credeti oare ca se vor limita la Sindromul Down si autism?

Ziarul britanic Telegraph semnala in 2012 ca o echipa de cercetatori de la Universitatea Washington (UW) din Seattle a conceput o metoda de examinare a codului genetic al fetusului uman pe baza unei probe de sange recoltata de la mama si a unei probe de saliva recoltata de la tata. Cantitatile infime de ADN liber prezent in aceste probe permit cartografierea intregului cod genetic al copilului si determinarea trasaturilor pe care acesta le va avea in momentul nasterii:

Scenariul GATTACA devine realitate. Nu ne vom limita doar la uciderea batranilor. Un test simplu va depista 3 500 de erori genetice pe baza carora copii vor fi avortati …

Si oare se vor limita la copii?

Cica, daca ai gena VMAT2, esti religios. Daca esti religios, esti terorist:

   Iata si transcriptul:

 

Aici in stanga avem fundamentalisti religiosi, fanatici religiosi si aceasta este expresia RTPCR (reactia in lant a polimerazei in timp real) a genei VMAT2. Iar aici avem indivizi nefundamentalisti ce nu sunt deosebit de religiosi si vedeti o expresie mult mai scazuta a acestei gene, VMAT2. O alta dovada in sprijinul acestei ipoteze…
Deci sugerati ca prin studierea acestui virus, vom preveni tendintele indivilor de a-si pune o vesta exploziva pe care s-o detoneze intr-un magazin.
Ipoteza noastra este ca acesti fanatici au o expresie amplificata a genei VMAT2 si ca vaccinandu-i, vom elimina acest comportament. Avem niste date remarcabile in urmatorul dispozitiv. Avem aici doua tomografii cerebrale de tip FMRI (impagistica prin rezonanta magnetica functionala). Acestia sunt doi indivizi cu diferite niveluri de expresie a genei VMAT2.  Deasupra este un fanatic religios, un individ cu un nivel inalt al VMAT2 precum am repetat de nenumarate ori. Individul de dedesubt are un nivel scazut al genei VMAT2, acest individ s-ar descrie ca ateu. In ambele cazuri, indivizii citeau un text religios. Acest individ si-a activat girusul frontal drept superior care este partea creierului asociata cu teoria, intentiile, crezurile si dorintele. In contrast, iata un individ ateu care citind un text religios, isi activeaza cortexul insular anterior. Aceasta este partea creierului asociata cu dezgustul si neplacerea.
Deci sugerati sa iau un computer tomograf (CT) cu mine cand evaluez oameni ca sa determin daca le trag un glont in cap?
Datele pe care le prezint aici sprijina conceptul pe care-l propunem si nu cred ca am sugera tomografii cerebrale si FMRI pentru indivizii din zonele muntoase din Afganistan. Virusul i-ar imuniza impotriva genei VMAT2 si ar avea efectul pe care-l vedeti aici, in esenta, transformarea unui fanatic intr-un om normal si credem ca ar avea efecte majore in Orientul Mijlociu.
Si cum sugerati sa fie dispersat? Prin aerosol?
Planul curent si testele efectuate pana acum folosesc virusuri respiratorii precum gripa sau rhinovirusi si credem ca e o metoda satisfacatoare sa expunem mare parte din populatie. Desigur, noi am fost expusi ambilor virusuri si suntem increzatori ca va fi o abordare de succes.
Fascinant. Care este numele propunerii?
Numele acestui proiect este FUN-VAX, vaccinul impotriva fundamentalismului religios.
Si aveti o propunere deja?
Propunerea proiectului tocmai a fost inaintata si cred ca datele prezentate astazi vor spijini dezvoltarea acestui proiect, promite mult.

 

Oare chiar exista o astfel de gena “religioasa”? Nici nu conteaza. Important e sa zica ei ca exista, ca sa invoce masuri. Masura de mai sus ar fi un soi de vaccin. Care vaccin, daca pe “nefundamentalist” nu-l afecteaza, mai sigur ne vor vaccina pe toti. Si credeti ca ne vor spune “hai la vaccinul de linistire”? Aproape sigur ca nu. Ci, mai degraba, il vor baga in alte vaccinuri obligatorii. Cum o vor face fara sa afle lumea? Foarte simplu, din moment ce cei 10 giganti Big Pharma sunt ai lor:

Dezvaluiri terifiante despre PRODUCATORII DE VACCINURI (partea 1 din 10): MERCK

Si astfel, ne imbolnavesc si de autism, si de linistire si de ce mai vor ei, dupa care aleg ce sa faca cu noi. Cu unii va fi precum spunea Bertrand Russell, “Impactul Ştiinţei În Societate„:

 

Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.

În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

 

Pentru altii va fi eutanasierea …

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Ar scadea mult rata de aparitie a sindromului Down daca tinerii ar fi incurajati sa-si intemeieze familii mai devreme, nu pe la 35-40 de ani. Dar se pare ca “sistemul” nu e interesat de solutii reale.

  2. În Islanda înainte să naști poti ca si mama sa faci un test care iti spune care sunt sansele ca, copilul sa se nască cu sindromul Down. Pe urma poti alege sa faci avort sau sa.l păstrezi. Majoritatea normal prefera avortul dar nu te obliga nimeni. Creștinii sar ca si arși ca-i ucidere in masa si etc etc.

  3. Ionuț, cazuri de sindrom dawn se poate întâlnii și la cuplurile mult mai tinere, personal am întâlnit și astfel de cazuri

  4. In lumea fericirii globale care se construieste acum nu este loc pentru oameni neputinciosi fie ca sunt bolnavi, cu handicap sau doar batrani. Resursele planetei sunt limitate si nu trebuie risipite. Oricum numai vederea lor ar strica bunadispozitie a celorlalti asa ca mai bine sa nu existe. Simplu.

    Populatia va fi educata in acest spirit astfel incat sa accepte usor dispensarea de cei care nu se incadreaza in standardul societatii si chiar sa se autosesizeze si sa ceara eutanasierea atunci cand ajung ei insisi intr-o astfel de situatie.

    Eugenia este una dintre valorile de baza ale lumii antihristice ce prinde putere pe zi ce trece.

  5. In lumea fericirii globale care se construieste acum nu este loc pentru oameni neputinciosi fie ca sunt bolnavi, cu handicap sau doar batrani. Resursele planetei sunt limitate si nu trebuie risipite. Oricum numai vederea lor ar strica bunadispozitie a celorlalti asa ca mai bine sa nu existe. Simplu.

    Populatia va fi educata in acest spirit astfel incat sa accepte usor dispensarea de cei care nu se incadreaza in standardul societatii si chiar sa se autosesizeze si sa ceara eutanasierea atunci cand ajung ei insisi intr-o astfel de situatie.

    Eugenia este una dintre valorile de baza ale lumii antihristice ce prinde putere pe zi ce trece. Viata nu mai este Hristos ci devine un element al sistemului globalisto-tehnico-satanist ce dispune de ea asa cum doreste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button