X

[VIDEO] Totuși s-a dat la TV: Studii mușamalizate despre VACCINURI în SUA care demonstrează că provoacă AUTISM

https://youtu.be/LcN1bbnJ0A0

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu a avut destul sânge încât să publice o emisiune difuzată de postul tv american CBS, care dezvăluie o anchetă ce implică și congresul american, prin care autorii unor studii despre vaccinuri recunosc că au distrus dovezile care demonstrau legătura dintre vaccinuri (chiar cel anti-rujeolă) și AUTISM. Iată mesajul jurnalistului român de pe contul său de facebook:

Astazi la NCN am discutat despre obligativitatea vaccinarii. Am difuzat o ancheta exploziva din SUA, realizata de CBS in 2015! Date incredibile despre vaccinul MMR (Measles Mumps and Rubella, adica pojar, oreion si rubeola) ascunse opiniei publice. Pur si simplu scoase din studiu si aruncate la cos! Un scandal imens care a ajuns in Congres. Puteti urmari aici un fragment.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Se pare ca suntem deja in spirala tacerii cand o minoritate vocala se impune in fata unei majoritati tacute.

    Din cati medici sunt in Romania de ce nu s-au gasit macar cateva zeci daca nu sute sa spuna: stati mai fratilor ca uite asa si pe dincolo ce s-a mai intamplat cu vaccinurile. Ca doar colinda toata lumea pe la congrese si au nevoie de credite pentru ranguri didactice si avansari profesionale.

    Cu politia politica, statul politienesc, sinodul si altele si altele la fel. Copiii nostri nu vor mai cunoaste libertatea (probabil nici minte nu vor avea ca s-o inteleaga macar). Cine este vinovat daca nu noi cei care tacem tacem tacem?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de sprijinul vostru! Nu reușim să acoperim cheltuielile necesare pentru luna martie. Doar 0,1% din cititorii noștri ne sprijină și cu greu menținem portalul online. DONAȚII