X

CUTREMUR de 4,9 grade în zona VRANCEA

de null
Încă un cutremur a avut loc în România, în urmă cu puțin timp. Conform INCDFP, seismul a avut magnitudinea de 4,9 grade pe scara Richter și s-a produs la ora 5:32. Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) transmite:
In ziua de 02/08/2017 la ora 05:32:11(ora Romaniei) s-a produs in Zona seismica Vrancea, judetul Buzau, un cutremur cu magnitudinea 4.8 pe scara Richter, la adancimea de 150km.
Magnitudinea anunţată iniţial a fost de 4,8, iar adâncimea, 150 de kilometri.Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Nehoiu(19km), Covasna(33km), Întorsura Buzăului(38km), Târgu Secuiesc(48km), Vălenii de Munte(55km) și în București.
Un alt cutremur, cu magnitudinea 4,6 a avut loc marţi, la ora 13,27, la adâncimea de 96,6 km.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button