X

MISS ISRAEL (Gal Gadot) este WONDER WOMAN (Femeia Fantastica), amazoana care apara omenirea de la Primul Razboi Mondial incoace

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In noua superproductie “WONDER WOMAN – Rise of the Warrior”, nu exista Dumnezeu. Exista insa Prințesa Diana de Themyscira, fiica Hippolytei, crescuta de amazoane pe o insula ascunsa dupa un soi de zid de ceata.

Iata si trailerul:

Pe scurt, povestea filmului e cam asa:

Tocmai dupa ce Printesa Diana isi termina antrenamentul, se prabuseste langa insula avionul unui spion britanic fugarit de nemti. Actiunea se petrece in timpul primului razboi mondial, dar fetele n-au nici o treaba cu lumea exterioara, de a carei evolutie nici nu prea au habar, ele traind inca precum in antichitate.

Barbatul e salvat dupa o batalie in care mai mor si dintre ele iar dintre nemti, cu totii. Ea se indragosteste de el si pleaca impreuna sa salveze lumea. Spionul ducand la ai lui un document important iar ea cu super puterile, un scut smecher impenetrabil, o sabie tare si un bici luminos. Si evident, imbracata sexy.

Documentul dovedea ca germanii pregateau in secret un teribil gaz otravitor cu care puteau castiga razboiul iar fata dorea sa-l gaseasca pe Ares.

Urmeaza multa actiune, bla bla bla si intr-un final baiatul se sacrifica pentru a distruge gazul iar fata il invinge pe zeul razboiului. Apoi ramane printre oameni, pentru a-i feri de rele.

In rolul principal a fost distribuita evreica Gal Gadot-Varsano.

Iar scenariul e scris de evreul Allan Heinberg.

Dar personajul nu e nou. Iata ce putem citi la https://en.wikipedia.org/wiki/Wonder_Woman

 

Femeia Fantastică este o super-eroină fictivă care apare în cărțile de benzi desenate americane publicate de DC Comics. Personajul este membru fondator al Justice League, semi-zeiță, și mare ambasador al poporului amazoanelor. În patria sa, titlul său oficial este Prințesa Diana de Themyscira, fiica Hippolytei. Atunci când intră în contact cu „lumea bărbaților“, ea adoptă identitatea civilă de prințesa Diana. Personajul este, de asemenea, caracterizat cu epitete ca „Amazoana Uimitoare“, „Spiritul Adevărului“, „Campioana din Themyscira“ și „zeița dragostei și a războiului“.

Femeia Fantastică a fost creată de psihologul și scriitorul american William Moulton Marston (pseudonim: Charles Moulton), de artistul Harry G. Peter Marston și de Olive Byrne, amantul soției lui Marston, Elisabeta, care este creditată ca sursă de inspirație pentru apariția personajului. Marston s-a inspirat foarte mult de la feministele timpurii, și mai ales de la pioniera nașterilor planificate, Margaret Sanger. Personajul a apărut pentru prima dată în All Star Comics # 8, în octombrie 1941, și pe coperta publicației Sensation Comics # 1 pentru prima dată, în ianuarie 1942. Personajul Femeia Fantastică a apărut în DC Comics aproape continuu, cu excepția unui scurt hiatus în 1986.

Povestea originală a Femeii Fantastice relatează că ea a fost sculptată din lut de mama ei, regina Hipolita, iar Afrodita i-a dat viață, împreună cu puteri supraomenești ca daruri de la zeii greci. Cu toate acestea, în ultimii ani, artiștii au actualizat profilul ei: ea a fost descrisă ca fiica lui Zeus, și ca fiind crescută în comun de mama ei Hipolita împreună cu mătușile ei Antiope și Menalippe; artistul George Perez i-a dat un aspect musculos și a accentuat moștenirea sa de amazoană; artistul Jim Lee a reproiectat costumul Dianei pentru a include pantaloni (cu toate că acum Femeia Fantastică poartă o fustă, iar designul pantalonilor News 52 nu a fost niciodată folosit oficial); ea moștenește abilitățile divine ale lui Ares, personificat „Zeul Războiului“; scriitorul Greg Rucka a clarificat orientarea ei sexuală ca bisexuală în publicația de benzi desenate Earth One, trasându-i un istoric care include relații pozitive cu femei.

Antrenamentul de amazoană al Femeii Fantastice a ajutat-o să dezvolte o gamă largă de abilități extraordinare în tactici, de vânătoare și de luptă. Ea posedă un arsenal de tehnologie avansată, inclusiv Lasso-ul Adevărului, o pereche de brățări indestructibile, o tiară care servește ca proiectil, și, în povești mai vechi, o serie de dispozitive bazate pe tehnologia din Amazon. Femeia Fantastică a fost creată în timpul celui de-al doilea război mondial; personajul a fost inițial reprezentat luptând cu forțele militare ale Axei precum și cu un sortiment de super-bandiți plini de viață, cu toate că în timp poveștile sale au început să pună un accent mai mare pe personaje, zeități și monștri din mitologia greacă. Multe povești o înfățișează pe Femeia Fantastică salvându-se pe sine din robie, învingând trupele asupritorilor „domnițelor în primejdie“, temă comună în benzile desenate din timpul anilor 1940. În deceniile de la debutul ei, Femeia Fantastică câștigat o distribuție de dușmani axați pe eliminarea amazoanei, inclusiv răufăcători clasici, precum Ares, Cheetah, Doctor Poison, Circe, doctor Psycho și Giganta, alături de mulți adversari recenți, cum ar fi Veronica Cale și First Birn (Primul Născut). Femeia Fantastică, a apărut de asemenea, în mod regulat, în cărți de benzi desenate reprezentând echipele super-eroi Justice Society (Societatea Justiției), din 1941, și Justice League (Liga Dreptății), din 1960.

Reprezentările notabile ale personajului în alte medii includ apariția personajului interpretat de Gloria Steinem pe coperta primei ediții a revistei Ms. (Doamna) în 1971; serialul TV Femeia Fantastică din 1975-1979, în care joacă Lynda Carter;  precum și seriale de desene animate, cum ar fi Super Friends (Super-Prietenii) și Justice League (Liga Dreptății). Începând cu serialul de televiziune Carter, studiourile au luptat să introducă o nouă producție live cu Femeia Fantastică pentru audiență, deși personajul a continuat să dispună de o varietate de jucării și mărfuri, precum și adaptări animate făcute de DC, inclusiv un desen animat apărut direct pe DVD, cu Keri Russell dublând personajul principal. Încercările de revenire ale Femeii Fantastice la televiziune au inclus un proiect-pilot de televiziune pentru NBC în 2011, urmat îndeaproape de o altă producție care a stagnat, pentru The CW. Gal Gadot portretizează Femeia Fantastică in DC Extended Univers, începând cu filmul din 2016 Batman vs Superman: Zorii Dreptății, marcând debutul într-un lungmetraj al personajului, după peste 70 de ani de istorie. Gadot, de asemenea, a interpretat rolul personajului în prima producție cinematografică Femeia Fantastică, care a fost lansat pe 2 iunie, 2017.

Activista feministă Gloria Steinem, fondatoarea Revistei Ms. (Doamna), a fost responsabilă pentru revenirea abilităților originale ale Femeii Fantastice. Ofensată că cel mai faimos super-erou de sex feminin a fost demistificată înfățișând o domniță în primejdie obsedată de iubitul ei, Steinem a pozat în rolul Femeii Fantastice (în costum), pe coperta primului număr al Revistei Ms. (1972) – Warner Communications, proprietarul DC Comics, a fost un investitor – care avea, de asemenea, un eseu apreciativ despre personaj. Puterile Femeii Fantastice și costumul ei tradițional au fost restaurate în discuție (ianuarie-februarie 1973).

Pe 21 octombrie 2016, Organizația Națiunilor Unite au declarat în mod controversat Femeia Fantastică Ambasador Onorific al ONU pentru emanciparea femeilor și fetelor în cadrul unei ceremonii la care au participat subsecretarul general pentru Comunicații și Informare Publică, Cristina Gallach, și actrițele Lynda Carter și Gal Gadot. Personajul a fost înlăturat din rol două luni mai târziu, după o petiție împotriva numirii Femeii Fantastice, declarând că Femeia Fantastică „nu a fost sensibilă … cultural“ și că a fost „alarmant faptul că Națiunile Unite ar lua în considerare utilizarea unui personaj cu o imagine explicit sexualizată“.

Primele lucrări de William Marston erau notorii pentru că conțineau „note-safice” în subtext. Seducția inocenților de Fredric Wertham face referire la ea ca „omoloaga lesbiană a lui Batman“ (care, de asemenea, e identificat ca fiind un homosexual). În deceniile ce au trecut, DC Comics a încercat să minimalizeze sexualitatea ei, iar autorii de carte de benzi desenate și artiștii nu au făcut așa mult aluzie la moștenirea erotică a Femeii Fantastice.

Seria de benzi desenate a lui Grant Morrison din 2016, Femeia Fantastică din Earth One, există în paralel cu actualul curent al benzilor desenate DC, curentul de Renaștere. Diana este înfățișată fiind sărutată pe obrazul drept de o femeie blondă care și-a pus brațul stâng în jurul ei.

Femeia Fantastică simte că nu trebuie să fie „etichetată sexual“, că ea „iubește oamenii pentru ceea ce sunt“ și este „doar ea însăși“. Venind dintr-o societate care a fost populată numai de femei, „lesbiene“, în ochii [lumii] apare ca un lucru „drept“. „Cultura ei este complet liberă de cătușele hetero-normalității, în primul rând, astfel nu are cum să aibă nici măcar cel mai mărunt  «concept» al rolurilor de gen în sex.“ Femeia Fantastică este sugerată ca fiind ciudată sau bisexuală, întrucât ea și o altă amazoană, Io, au avut sentimente reciproce una pentru celaltă.

În 2016, Sensation Comics a prezentat-o pe Femeia Fantastică oficiind o nuntă între persoane de același sex (Numărul # 48), concept realizat de ilustratorul australian Jason Badower. „Patria mea sunt toate femeile. Pentru noi, nu există căsătorie gay. Există doar căsătorie“, îi spune ea lui Superman. Inspirată de hotărârea Curții Supreme din iunie, care a stabilit egalitatea căsătoriei în toate cele 50 State Unite, Badower spune că DC Comics a fost „fantastic“ cu viziunea sa asupra problemei. Într-un interviu cu The Sydney Morning Herald, i-a spus editorulului său: „A fost măreț, îmi place! Hai să o facem. A fost aproape anticlimactic”.  „Mama Dianei, regina, foarte rar a autorizat sau, în unele cazuri, a oficiat aceste nunti“, spune Badower. „Mi se pare mai mult ca o datorie regală pe care Diana o va prelua, o va împlini pentru oamenii care ar aprecia-o.“

Activitatea de advocacy a Femeii Fantastice pentru drepturile homosexualilor a făcut un pas mai departe, în septembrie 2016, când autorul de benzi desenate Greg Rucka a anunțat că ea este bisexuală în mod natural, prin re-actualizarea originii sale, în curentul de Renaștere. Rucka a declarat că, în opinia sa, ea „trebuie să fie“ ciudată și „în mod evident“, a avut relații de același sex pe insulă, fiind înconjurată de femei frumoase. Aceasta urmează modul în care Femeia Fantastică a fost concepută în continuitatea alternativă sau non-canonul din Earth One de Grant Morrison, iar colaboratorea implicată în crearea ficțiunii Femeia Fantastică, scriitoarea Gail Simone, a susținut cu înverșunare declarația lui Rucka. Surprins de reacția efervescentă a publicului, Rucka a răspuns „hater-ilor“ că sexul consensual cu femei este la fel de important pentru Femeia Fantastică cum este adevărul pentru Superman.

Actrița Gal Gadot, care a interpretat rolul Femeii Fantastice, a reacționat pozitiv la orientarea repornită a Dianei, și a fost de acord că sexualitatea ei a fost afectată de faptul că a crescut doar alături de femei în Themyscira.

 

Ca sa intelegeti mai multe, cititi va rog si detaliile despre:

DC Comics

EVREII SI BENZILE DESENATE …

Margaret Sanger

Raul personificat MARGARET SANGER a facut parte din Societatea Americana pentru Eutanasie

Gloria Steinem

Obama i-a acordat cea mai importanta medalie SUA evreicei GLORIA STEINEM, celebra feminista pro avort

In concluzie

Superproductiile si benzile desenate conexe sunt realizate de cine trebuie si sunt pline de mesaje. Treaba lor e sa pregateasca mentalul gloatei cu doctrina Noii Ere, pentru acceptarea ANTIHRISTULUI.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

    1. Cu intarziere….
      Copiii i-a nascut sotul, …real estate developer Yaron Varsano?
      Aici e “facatura”?
      http://cdn01.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/headlines/2017/03/gal-gadot-fuels-her-pregnancy-cravings-with-sweets.jpg
      http://cdn01.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/headlines/2017/03/gal-gadot-fuels-her-pregnancy-cravings-with-sweets.jpg
      https://www.cosmopolitan.com.au/celebrity/gal-gadot-was-5-months-pregnant-while-filming-wonder-woman-22563
      ——————–
      Nu sint fan al sionistilor, israeliti “facuti” din khazari…. da’ sa nu ratacim si sa aruncam “pe piata” contraziceri ale unei realitati evidente: e femeie, e maritata (spun, chiar daca degeaba – cu un barbat) si i-a nascut doi copii. Femeie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button