X

Exorcisti inchinandu-se DIAVOLULUI la Vatican.”Papa face ceea ce vreau eu, este prost! Mă ascultă în orice. Face orice în numele meu. Este sclavul meu”/”Vaticanul? Este AL MEU, AL MEU!”, a grait diavolul

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vaticanul a demarat o anchetă, după ce mai mulţi exorcişti, care-l venerează pe Diavol şi al căror fost lider, Dr Plinio Correa de Oliveira, ar controla schimbările climatice, practică ritualuri oculte pentru a poseda oameni. 

Grupul de exorcişti, care poartă numele de Heralds of the Gospel, se află în Brazilia.

Potrivit Daily Mail, chiar şi după moarte, Plinio ar avea abilitatea de a controla schimbările climatice şi complotează pentru moartea Papei Francisc.

Investigaţiile Vaticanului au demarat după ce a intrat în posesia unui material video în care membrii sectei reproduc un presupus dialog cu Diavolul.

În videoclip apare şi un alt fost lider al grupului, Monsignor João Scognamiglio Clá Dias, un membru de onoare al Bazilicii Papale Saint Mary Major din Roma.

“Plinio face tot. El este responsabil pentru schimbările climatice”, spune Diavolul prin intermediul exorcistului.

Demonul continuă prin a face şi câteva profeţii, cum ar fi că un meteorit se va prăbuşi în Oceanul Atlantic şi că America de Nord va dispărea.

“Vaticanul? Este AL MEU, AL MEU!”

“Papa face ceea ce vreau eu, este prost! Mă ascultă în orice. Face orice în numele meu. Este sclavul meu”, continuă demonul.

“Papa va muri căzând, iar Dias îl va înlocui”, ar fi prezis Satan.

Purtătorul de cuvânt al Vaticanului a declarat pentru Insider că a fost demarată o anchetă extrem de serioasă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Admini! Nu mai găsesc profeția preotului-călugăr rus (mic de statură)…acolo, vă întrebam dacă vreți să scoateți la lumină profețiile copilului Otroc Veaceslav…

    1. Avem mari dubii referitoare la Veaceslav. Era chiar o inregistrare cu niste parinti rusi care il combateau. Preferam sa nu ne mai luam dupa minuni si profetii neverificate decat sa adem in inselare. Traim in veacul falselor minuni di falsilor proroci. Avem destule scrieri de la Sfinti incat sa ne ghidam.

  2. Eu am vazut acele filmulete de pe net cu trei ani in urma si imi aduc aminte ca vorbea despre o apostazie… , imi este de ajuns draga redactie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button