X

Ambasada SUA la Vatican afișează steagul mândriei homosexuale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Actele homosexuale sunt considerate păcate grave de către Confesiunea Catolică, al cărei centru este Vaticanul.  De asemenea, a învățat de milenii că mândria este cel mai grav dintre cele șapte păcate capitale.

Astăzi, Ambasada SUA la Vatican a anunțat prin Twitter că sărbătorește „Luna Mândriei”, expunând dungi curcubee strălucitoare ale mișcării de eliberare gay.

Un reprezentant al Ambasadei a pes pe Twitter o fotografie a steagului atârnat de balconul clădirii sale din Roma: „Ambasada SUA la Sfântul Scaun sărbătorește #PrideMonth cu steagul Pride expus în luna iunie. Statele Unite respectă demnitatea și egalitatea persoanelor LGBTQI +. Drepturile LGBTQI + sunt drepturi ale omului. ”

Nu numai că actele sexuale homosexuale sunt considerate păcate grave de către Biserica Catolică, al cărei lider pământesc Papa Francisc este și monarhul orașului Vatican. De asemenea, Biserica Catolică a învățat de milenii că mândria este cel mai grav dintre cele șapte păcate capitale.

Ambasada SUA la Sfântul Scaun nu este ea însăși în Vatican, ci în același complex cu Ambasada SUA în Republica Italiană pe Dealul Aventin din Roma, lângă exclusivistul Via Veneto. Cu toate acestea, alegerea de a arunca un steag reprezentând licența sexuală în fața Vaticanului poate părea nediplomatică.

Autorul copiilor catolici americani John McNichol a declarat că el crede că arborarea steagului mândriei este un spectacol flagrant de lipsă de respect pentru Biserica Catolică.

„Sunt complet dezgustat. În opinia mea, având în vedere poziția credinței catolice în ceea ce privește activitatea homosexuală, o astfel de acțiune are mai puțin în comun cu atingerea și promovarea drepturilor egale pentru oameni decât o palmă în fața credinței catolice pentru pozițiile sale ”, a declarat McNichol prin intermediul rețelelor sociale .

„Este, din păcate, o acțiune tipică a ostilității actualei administrații americane față de catolicismul autentic”, a continuat el. „Ceea ce este cel mai îngrijorător este că slujitorii partidului democratic se simt acum confortabil în a da degetul proverbial Vaticanului. Nu mă pot gândi la un alt grup sau națiune care ar fi atât de flagrant vizat și nerespectat în mod deschis pentru opiniile sau politicile sale. Administrația Biden va arunca pavilionul Amnistiei Internaționale, al Tibetului Liber sau al altor astfel de simboluri la ambasadele americane din China? Cred că nu … ”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Pai, nici nu ar trebui sa ne mai mire, daca tinem cont ca aia de la Ambasada cea mandra de perversiuni homosexuale si Papica iezuit si marxist, Francisc, au practic, aceeasi stapani (i)luminati!

  2. Pai la cate scandaluri de pedofilie facute publice pana acum, ar trebui sa puna cate un steag la fiecare intersectie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button