X

UN STRIGĂT DIN «CATACOMBE»

de null

Imagini pentru catacombe san callisto roma

Am primit pe e-mail:

 

UN STRIGĂT DIN «CATACOMBE»

Cei care au oprit pomenirea ierarhilor apostaţi împreună cu mirenii care îi urmează, au intrat în «catacombe». Nu vă temeţi Hristos este cu noi !

Am fost judecat în consistoriul monahal al Arhiepiscopiei Vâlcea şi m-au exclus din monahism, cu inderdicţia de a purta hainele monahale. Slavă lui Dumnezeu pentru toate ! Mă bucur că sunt prigonit  pentru  Dreapta Credinţă şi mă rog Domnului Iisus, Maicii Domnului şi Tuturor Sfinţilor să mă ajute să păstrez credinţa curată, neschimbată şi neînnoită.

Cu ajutorul Domnului i-am înfruntat, criticat, am vorbit împotriva ecumenismului şi al sinodului eretic din Creta dar şi împotriva sistemului antihristic şi consistoriul de judecată mi-a dat această hotărâre.

Să urmăm Sfinţilor Mărturisitori din toate veacurile care au fost adevăraţi Stăjeri ai Ortodoxiei, să mergem după părinţii chilioţi din Athos care au întrerupt pomenirea.

Fericiţi vom fi de toţi Sfinţii, de vom păstra în adevăr mântuirea, căci învăţătura lor ne învaţă să alegem între Ortodoxie sau moarte !

Să ne opunem numerelor, cnp-urilor şi tuturor documentelor electronice, ca să nu ne lepădăm de numele de la botez şi să nu acceptăm sub nici o formă implantul cipului care este pecetluirea şi pentru care nu vom avea iertare de la Dumnezeu. Cu ajutorul şi din îndemnul Maicii Domnului «Portăriţa», nu sunt de acord cu nici un document antihristic cu cnp sau fără, fiindcă Sfinţii din «Sarea Pământului» ne-au avertizat : «să nu vă semnaţi pe nici un act, nimic demonic nu trebuie acceptat, lepădarea de Hristos începe de la primirea oricărui document al acestei conduceri antihristice». Sfinţii nu binecuvântau să se primească nici un fel de acte, nici un fel de buletine. Diavolul îşi însemnează slujitorii săi cu numere, Dumnezeu cu nume.

Cu binecuvântarea Maicii Domnului care s-a arătat acelor persoane din Rusia şi le-a spus: «să nu se primească nici un document antihristic», mă dezic de ele pentru că este o închinare la Fiară. Buletin nu mai am, pentru că are cnp- ul care este numărul Fiarei care înseamnă înregimentarea în sistemul satanicesc şi nu mai sunt trecute numele părinţilor. Acest buletin cu cnp cât şi celelalte documente care conţin cnp sau fără cnp constituie lepădare de Hristos – prima treaptă. Şi noi, în privinţa globalizării numerelor, buletinelor  şi tuturor celorlalte acte cu cnp sau fara cnp, trebuie să ţinem cont de învăţătura lui Hristos.

Zice în Pateric că pasărea care se prinde în plasă doar cu o gheară piere toată, aşa şi noi, de ne vom agăţa puţin de cnp şi de orice document, atunci ne vom pierde sufletele pentru totdeauna. Dacă veţi primi un act, îl veţi primi şi pe altul, un act demonic de veţi primi, veţi primi şi pecetea, nu veţi mai avea putere să luptaţi. Ne vom mântui sufletele prin refuz şi fugă de sistem. Sfinţii au văzut în acte pecetea lui Antihrist prin etape şi ne îndeamnă să nu recunoaştem autoritatea Fiarei, să nu primim nimic de la noua guvernare. Nu trebuie să ne închinăm sistemului Fiarei. Scopul elitei globale este distrugerea totală a omenirii prin numere, o religie unică, un guvern mondial şi un conducător planetar. Scopul ordinii mondiale este să pregătească omenirea pentru venirea lui Antihrist. Ei doresc să distrugă Sfânta Ortodoxie şi să unească lumea într-un singur lagăr electronic şi fiecăruia să-i atribuie câte un număr de identificare, pentru a controla omul prin intermediul acestuia. Ceea ce şi astăzi se întâmplă, vor să ne robească şi să ne ducă la picioarele lui Antihrist.

Chiar dacă suntem scoşi în afara condiţiilor vieţii societăţii contemporane suntem în «surghiun» pentru Hristos, fiindcă spun marii duhovnici : «În vremurile de pe urmă creştinii adevăraţi vor fi ilegali din punct de vedere statal şi vor sta pe unde va rândui Dumnezeu».

Deziceţi-vă de toate documentele şi public, aşa cum făceau primii creştini care nu jertfeau idolilor. Să urmăm îndemnul celor din «Sarea Pământului» şi din «Convorbiri răspândite în Apocalipsă». Părinţii prigoniţi din Rusia spun să fugim de sistem, să nu intrăm în el şi dacă suntem să ieşim ca să ne mântuim.

Vremea a sosit, să luptăm cu Antihrist, ferindu-ne de înşelările, amăgirea şi semnele lui mincinoase.

Nu vă lepădaţi de Hristos, fiţi vigilenţi căci timpul este pe sfârşite.

Valerică Buşă –

fost frate la Măn. Lacul Frumos

Com. Vlădeşti,

Sat Pleaşa

Jud. Valcea

26.05.2017

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

14 comentarii

 1. Frate Valerica, este o mare gresala sa accepti vreo excudere din monahism!
  NIMENI in lumea asta nu te poate excude din monahism. Monahismul este o stare a mirenatului! E foarte grav ca ai acceptat ideea ca a i fi scos din monahism! In veac asta nu e posibil.
  Daca accepti asta si te numesti singur „fost frate” faci o eroare grava si accepti ca o institutie poate sa te posede de juramantul dat de tine doar lui Dumnezeu nu unei institutii.
  E foarte grav sa accepti asa ceva!!!

 2. Frate Valerica, in logica ta maine „consistoriul”- inchizitia te va scoate din randurile celor botezati ortodox, o sa accepti si asta? E foarte grav!

 3. Din punctul lor de vedere lumesc nu mai sunt frate in monahism, in fata Domnului raman pururea. Dupa judecata omeneasca sunt caterisit, exclus din monahism, dezbracat de hainele monahale, dar in fata Domnului toate acestea nu au nici o valoare. Pot oare ereticii sa cateriseasca, sau sa excluda din monahism? Hotararile lor sunt nule, cum bine spunea si Gheron Sava, caterisirile si excluderile din monahism, nu sunt valide pentru ca nu sunt pe dreptate si pe nedreptate.

 4. Punctul lor de vedere e lipsit de valoare si ar trebui sa le demonstrezi teologic ca nu ai fost scos din monahism pentru ca nu ti-ai lepadat juramintele monahale. Nimeni nu te poate scoate din monahism, nici dezbraca de haina monahala. Deci poarta haina monahala cu cinste! Si spune tuturor ca esti frate rasofor! Aceia care au afirmat despre tine ca nu mai esti frate „ca asa vrea muschiul lor”sunt niste idioti.

 5. Fratele Valerica a procedat corect, a scris ce trebuie, a pus punctul pe ”i” marturisind un ADEVAR – cine are ochi de vazut sa vada si inima sa inteleaga acest mesaj de foc si apocaliptic, pentru noi, acest indemn e ca un far in noaptea acestei lumi apostate, si el n-a iesit din Biserica chiar daca este ”izgonit” de tradatori.

 6. Vrednic esti frate Valerica de haina monahala pe care o porti cu cinste!E nula hotarirea samavolnica a acestor lupi flaminzi de nedreptate,deci cu curajul care l-ai aratat pina acum acestor ticalositi in rele,sa mergi mai departe pe Calea ce cu cinste ai ales-o sa-i slujesti Domnului pina la capat..Doamne ajuta si mintuire!

 7. Pe fratele Valerica il cunosc de 20 de ani. Si atunci ca si cum a marturisit cu putere Cuvantul lui Dumnezeu. A tras un semnal de alarma in aceste vremuri de pe urma! Chiar daca este exclus din monahism si cu interdictia de a purta hainele monahale canonic nu este asa. Il apreciez pentru curajul si atitudinea sa, s-a dezis public si de sistemul antihristic asa cum a facut acel grup din Siberia care la indemnul ieroschimonahului Rafail Berestov au ars buletinele si au maturisit public. Au fost sfinti care n-au avut niciun document : Sf.Alipia din Kiev, Sf.Noua Mucenita Marina din Rusia si sute de Sfinti din trecut. Intr-devar a fost frate la Manastirea Lacul Frumos iar acum sta langa Manastire , pentru mine tot frate a ramas chiar daca uraciunea pustiirii l-a exilat pt. Dreapta Credinta. Fii fericit frate c-o sa urmam si noi. (Iacov din Slatina-Olt)

 8. Sfantul Anatolie de la Optina a spus despre calugarii din vremurile de pe urma: in vremea aceia monahii vor indura mari stramtori din partea ereticilor”. Iar Sf.Teodor Studitul zice: “atunci cand credinta e primejduita, porunca Domnului este de a nu pastra tacere”. Fratele Valerica fiindca n-a tacut, a oprit pomenirea, i-a mustrat in fata si prin mesaje, e anti sistem, dar au turbat si prin inregistrarea audio-video de pe internet inregistrata de un frate despre CNP si documente a facut ca consistoriul de judecata sa il excluda si sa-l dezbrace si avand si circulara in tot monahismul romanesc. A sosit vremea in acest veac al vremurilor de pe urma cand Mantuitorul si tot cerul este in hohote de plans, treziti-va e vremea muceniciei si a marturisirii, acum ortodoxia este mult patimitoare, ori cu Hristos pe cruce ori cu proorocul mincinos in flacarile nestinse ale iadului! ( Un grup de monahii prigonite!)

 9. Da, asa este! … „pe scaunele ierarhilor si in manastiri nu va mai fi atunci barbat incercat in viata duhovniceasca. Din care pricina, ratacirile se vor raspandi pretutindeni si pe multi vor insela.” …
  (Profetia Sfantului Anatolie de la Optina.)

 10. Fiindcă CNP și CMB reprezintă aceeași autostradă care duce spre iad, la fel și extremele și schisma sunt letale. Deci, să rămânem în Biserică oprind pomenirea și luptând din interiorul ei chiar de suntem prigoniți, caterisiți, alungați pe nedrept cum bine au spus ucenicii Sf. Paisie Aghioritul: Gheron Gavriil și părintele Maximos Caravas. Dar ferindu-ne și de extremele și schisma referitooare la documente fie cu CNP fie cu cip etc… Fiindcă a rupe comuniunea cu ceilalți fără discernământ este un mare pericol, într-adevăr trebuie să nu primim așa ceva să mărturisim dar să știm un singur lucru : trebuie mers pe jăratec dar să nu ne ardem. Să ne rugăm Domnului să procedăm corect în orice situație ferindu-ne de înșelări și de nepăsare.
  Fratele Valerică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.