X

TATUAJUL si rebelii SCLAVI. Transilvania Tatto Expo: Și-a tatuat ochii, și-a tăiat o parte din nas și urechile. ”Nu contează ce spun alții despre mine”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sursa foto: arhiva personală a lui Henry Rodrigues

Henry Rodriguez, alias ”Red Skull” a stat peste 130 de ore în sălile de operație pentru a se transforma în ”eroul” său din copilărie și anume răufăcătorul Red Skull, un lider nazist și inamicul Căpitanului America.  Și-a tatuat ochii negrii, și-a introdus implanturi în mai multe zone ale feței, și-a tăiat o parte din nas și urechile și a continuat prin a își tatua fața în roșu și negru.

”Fiul meu, Aarón Rodrigo are patru ani, iar dacă el mă acceptă și mă iubește, ciar nu contează ce spun alți oameni despre mine. Tot ce contează e să fiu fericit și să mă accept pe mine. Știu foarte bine că tot timpul voi fi judecat”. Acestea sunt cuvintele cu care Henry se justifică tot timpul pentru ce a ales să devină.

Într-o emisiune Turnul Sfatului TV, atât Henry, cât și Emilio Gonzalez, cunscut ca cel mai tatuat om de pe pământ și sibianul Ovidiu Popârțan au vorbit despre ediția din acest an a Transilvania Tattoo Expo.

”Alături de cei doi, totată lumea îmi spune acum că trec neobservat. Acesta este și adevărul. La început, la prima ediție, ne-am propus să facem o prezentare a breslei, să facem o educație a publicului să ieșim din stigmate, să ieșim din toate tiparele în care eram noi catalogați. Acum ne adresăm mai mult iubitorilor de tatuaje care sunt tot mai mulți în lumea asta, pentru că misiunea noastră față de publicul larg s-a cam încheiat. Acum te duci la un magazin de haine și-ți iei un tricou cu tatuaje. Mai demult trebuia să-ți desenezi. Acum, tatuajul nu mai e ceva nișat. (…)  Ce prezentăm noi aici este un nivel în plus față de lumea noastră, față de scena noastră”, spune organizatorul festivalului, Ovidiu Popârțan.

Transilvania Tatto Expo are loc la Casa Armatei, de astăzi, până duminică.

Emisiunea cu Ovidiu Popârțan, Emilio Gonzalez și Henry Rodriguez – ”Red Skull” o puteți vedea aici:

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Levitic 19, 28:

Pentru morţi să nu vă faceţi tăieturi pe trupurile voastre, nici semne cu împunsături să nu faceţi pe voi. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru.

Cititi va rog si:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. nu is un adept al tatuajelor dar unii batrani de prin Balcani (sudul Serbiei, Sandjak. , Macedonia, nordul Greciei-Epir) au tatuaje cu o cruciulita , o traditie datand din vremurile ocipatiei otomane. si in Vandeea pe timpul Revolutiei Franceze, Suanii (PARTIZANII monarhici se tatuau cu cruci si flori de crin) …nu ma intelegeti gresit in anumite perioade ale istoriei tatuajul a avut rolul lui(ca simbol al Rezistentei)…tatuajele de azi ffolosite de tinerii hipsteri sunt *una puta mierda* vorba spaniolilor…

  2. Ps
    pt cei care nu stiu cuvantul “suan” deriva din porecla de razvboi al unui oarecare Jean Choan, erou al Rezistentei bretone ((Vandeene) impotriva satanistei “Revolutii Franceze” cu ale sale “Coloane Infernale”=primul genocid din istoria moderna (sursa de inspiratie pt bolseviciii lui Lenin-care numeau regiunea cazaceasca a Donului-“Vandeea Rusiei” si au actionat in consecinta…

  3. Doamne fereste si ne apara de asemenea monstruozitati.Chiar nu mai gindesc deloc unii indivizi de ajung sa se desfigureze cu buna stiinta in asa hal si sa dea cosmaruri si altora care-i privesc..Astia-s posedati de-a binelea de diavol,nu incape indoiala,ca altfel nu poti explica o asa oribilitate.

  4. Asta vorbeste despre starea lor sufleteasca .Inainte de a -si schimonosi chipul ,si-au schimonosit sufletul .Oameni morti sufleteste ,vulnerabili la duhurile demonice care efectiv le-au luat in custodie fiinta.Oameni slabi ,care cauta atentia si iesirea in evidenta ,din pacate ,atrag asupra lor oprobiu public .Ei ,se pregatesc de pe acum pentru imparatia in care vor trai .Dumnezeu sa-i miluiasca ,dar singuri si-au scris in pagina vietii ,moartea ,inca de aici .

  5. Si, dintre toate tarile de pe pamant, dezaxatul asta a fost invitat taman in Romania de alti dementi care, doar ei, au voie de la cei din spatele cortinei sa apara la TV sa-si promoveze satanismele cu care sa perverteasca sufletele romanilor. Apara-ne, Doamne, tarisoara si pe toti cei ce cred in Tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button