X

NASA, parte a INSELARII. Mai mulţi astronauţi au susţinut că au luat contact cu extratereştrii. ”Civilizaţiile extraterestre ne monitorizează de o lungă perioadă de timp”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Astronauţi importanţi ai Agenţiei Spaţiale Americane susţin că, în timpul sau chiar înaintea misiunilor spaţiale, au văzut OZN-uri.

Cel puţin patru astronauţi ai NASA au dezvăluit în mod public credinţa în extratereştri, conform Daily Mail.

Grupul acesta restrâns este alcătuit din Edgar Mitchell, a şasea persoană care a păşit pe Lună, Gordon Cooper, unul dintre cei şapte astronauţi slecteaţi de NASA pentru prima misiune în spaţiu (Project Mercury), Deke Slayton, de asemenea parte din Project Mercury, şi Brian O’Leary, care fusese selectat în 1967 pentru o misiune pe Marte, dar programul a fost anulat anul următor.

Edgar Mitchell

Astronautul care a fost a şasea persoană care a mers pe Lună în anul 1971 în cadrul misiunii Apollo 14 susţine că a experimentat o trăire intensă spirituală când se întorcea din misiune şi de atunci şi-a dedicat viaţa pentru a demonstra existenţa vieţii extraterestre.

De asemenea, susţine că extratereştrii au mai salvat umanitate în trecut de la un război nuclear devastator şi sugerează că Vaticanul ţin sub secret că o rasă extraterestră încearcă să ne contacteze.

Mitchell a murit pe 4 februarie 2016 la vârsta de 85 de ani, aproape de aniversarea a 45 de ani de la aselenizare.

Gordon Cooper

Proiectul Mercury din care a făcut parte şi Cooper s-a desfăşurat între 1958 şi 1963 şi avea ca scop trimiterea unui om pe orbită.

În timpul antrenamentelor, Cooper susţine că a văzut un OZN care zbura peste o bază americană din Germania. Astronautul susţine că „trebuie mai întâi să le arătăm că ne putem rezolva problemele în mod paşnic, înainte de a fi acceptaţi ca membrii echipei universale”.

Cooper s-a îmbolnăvit de Parkinson la vârsta de 77 de ani şi a murit de stop cardiac la 4 octombrie 2004.

Deke Slayton

La fel precum Cooper, Slayton susţine că a văzut un OZN în anul 1951. Îl descrie ca „o farfurie care stătea la un unghi de 45 de grade. Nu aveam nicio cameră, altfel aş fi făcut poze”.

Slayton a fost diagnosticat cu tumoare pe creier în 1992 şi a murit în 1993, la vârsta de 69 de ani.

Brian O’Leary

Astronautul a fost selectat pentru o misiune pe Marte în 1967, dar aceasta nu a mai avut loc. O altă experienţă i-a schimbat lui O’Leary perspectiva asupra extratereştrilor.

Astronautul a devenit profesor de fizică la Universitatea Princeton după ce a părăsit NASA. În acest timp a precizat că „există dovezi abundente că suntem contactaţi. Civilizaţiile extraterestre ne monitorizează de o lungă perioadă de timp şi aparenţa lor este diferită faţă de orice tip de perspectivă tradiţională materialistă occidentală”.

O’Leary a murit de cancer intestinal pe 28 iulie 2011, la scurt timp după diagnosticarea afecţiunii.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

DESPRE NASA:

Scopul crearii NASA a fost inca de la inceput inselarea maselor, inselare care ii va netezi apele Antihristului.

Dupa ce a spulberat cu ,,dovezi” teoria GEOCENTRISMULUI, ne pregateste acum alte ,,dovezi” despre extraterestri, care nu sunt altceva decat DRACI.

Lucruri pe care oricine ar trebui sa le stie despre NASA si rolul jucat de ea:

De ce cucerirea spatiului cam bate pasul pe loc?

VIDEO: Poate un echipaj uman trece de Centura de radiatii Van Allen? Si daca trece, poate rezista la radiatiile din spatiu? NASA zice ca deocamdata nu, dar atunci cum au aselenizat?

16-24 iulie, 40 de ani de la expeditia Apolo 11 de cucerire a Lunii. Dar oare au pasit intr-adevar oamenii pe Luna?

Astronautul rus Alexey Leonov: Stanley Kubrick a filmat de fapt parti din aselenizarea Apollo?

Video – APOLLO 10: Diferente fundamentale intre varianta NASA filmata in 1969 si cele povestite recent de astronautul Cernan pentru Discovery. DE CE?

Video: Wernher von Braun despre centura de radiatii Van Allen

Cateva documentare ce doresc sa demonstreze ca n-au aselenizat:

VIDEO: 16-24 iulie, 42 de ani de la expeditia Apolo 11 de cucerire a Lunii. Dar oare au pasit intr-adevar oamenii pe Luna?

 

DESPRE EXTRATERESTRII (DRACI):

Noi ortodocsii stim ca extraterestrii sunt draci. New Age ii numeste SEFI SECRETI …

Prea multe descrieri ale acestora nu avem. Totusi, in 1947, inainte de a muri, Aleister Crowley (1875 – 1947, maestru mason si bisexual) a lasat o schita a infatisarii unui astfel de “sef secret“. Arata aidoma unui asa zis extraterestru:

„Sefii secreti” erau cei ce le dictau diferite texte stalpilor new age precum Madame Blavatsky sau Alice Bailey. Ei erau de fapt draci. De ce luau forma de extraterestrii? Ca sa-i zapaceasca de cap pe acesti “invatatori”, care la randul lor au naucit mase imense de oameni. Caci sa nu uitam un lucru esential: nebunia UFO a aparut o data cu lucrarile acestor “initiati”.

De ce dracii nu s-au aratat sub forma in care li se inchina masonii pe ascuns?

Evident, pentru ca atunci masele i-ar fi respins.

De ce nu si-au luat o infatisare mai cumsecade? Probabil pentru ca nu li s-a ingaduit mai mult. E suficient de groaznica incat orice crestin sa stea cat mai departe. Si suficient de “umana” incat cei ce i-au intors spatele bunului Dumnezeu sa-i accepte.

Sa nu ne miram deci, ca asistam la o explozie fara precedent a acestui subiect in mass-media. Tot Sfintii Parinti ne spun ca in vremurile din urma dracii vor umbla pe pamant. Prezentandu-i ca extraterestrii, oamenii vor fi astfel mai putin suspiciosi.

Iata si ultima gaselnita in materie de descoperiri, care ne aduce tot mai aproape de marea inselare EXTRATERESTRA:

Inca o minciuna NASA in aceasta seara: S-a descoperit ”ultima piesă dintr-un puzzle”. Enceladus ,,ar putea să întreţină forme de viaţă extraterestră.”

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. farfuriile zburatoare exista, cititi experimentul Antarctica, nazistii au acolo un oras secret sub continent. Sa il intrebati pe patriarhul Rusiei ce a aflat acolo.

    1. Ati auzit de ARCA LUI GABRIEL? De ce s-a dus PATRIARHUL KIRILL in ANTARCTICA, imediat dupa intalnirea cu PAPA FRANCISC? De ce s-a dus Secretarul de stat JOHN KERRY in ANTARCTICA, imediat dupa alegerile din SUA?

      https://saccsiv.wordpress.com/2016/12/03/ati-auzit-de-arca-lui-gabriel-de-ce-s-a-dus-patriarhul-kirill-in-antarctica-imediat-dupa-intalnirea-cu-papa-francisc-de-ce-s-a-dus-secretarul-de-stat-john-kerry-in-antarctica-imediat-dupa-alegeril/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button