X

NASA admite că schimbările climatice au loc din cauza schimbărilor în orbita solară a Pământului și nu din cauza poluării

Image: NASA admits that climate change occurs because of changes in Earth’s solar orbit, and NOT because of SUVs and fossil fuels

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

NASA admite că schimbările climatice au loc din cauza schimbărilor în orbita solară a Pământului și NU din cauza SUV-urilor și a combustibililor fosili

(Natural News) De mai bine de 60 de ani, Administrația Națională de Aeronautică și Spațiu (NASA) a știut că modificările care apar la modelele meteorologice planetare sunt complet naturale și normale. Dar agenția spațială, indiferent de motiv, a ales să lase farsa de încălzire globală creată de om să persiste și să se răspândească, în detrimentul libertății umane.

A fost anul 1958, pentru a fi preciși, când NASA a observat pentru prima dată că schimbările pe orbita solară a pământului, împreună cu modificările înclinării axiale a pământului, sunt ambele responsabile de ceea ce climatologii au numit astăzi drept „încălzire” (sau „ răcire ”, în funcție de agenda lor). Cu alte cuvinte, în niciun mod, fel sau formă nu se încălzește sau răcește planeta prin conducerea SUV-urilor sau consumul de vită.

Astfel, NASA nu a reușit nici pe departe să facă lumină, ci a ales în schimb să se retragă în tăcere și să privească cum liberalii se sperie cu privire la faptul  că lumea se presupune a se sfârși în 12 ani din cauza prea multor animale sau a prea multor paie de plastic.

În anul 2000, NASA a publicat pe site-ul său Observatorul Pământului informații despre Teoria Climei Milankovitch, dezvăluind că planeta se schimbă, de fapt, din cauza unor factori străini care nu au absolut nicio legătură cu activitatea umană. Însă, din nou, aceste informații încă nu au ajuns să fie acceptate de marea masă, 19 ani mai târziu, motiv pentru care au fost deranjați, cei de stânga, obsedați de climă, care au început acum să pretindă că mai avem doar 18 luni înainte ca planeta să moară din cauza unui exces de dioxid de carbon ( CO2).

Adevărul este, însă, mai mult pe linia a ceea ce astrofizicianul sârb Milutin Milankovitch, după care este numită teoria climatului Milankovitch, a arătat modul în care variațiile sezoniere și latitudinale ale radiațiilor solare care lovesc pământul în moduri diferite și în diferite momente, au cel mai mare impact asupra schimbărilor climatice.

Cele două imagini de mai jos (de Robert Simmon, NASA GSFC) ajută la ilustrarea acestui lucru, cu prima arătând pământul pe o orbită aproape nulă, iar a doua arătând pământul pe o orbită de 0,07. Această schimbare orbitală este descrisă de forma excentrică, ovală, din a doua imagine, care a fost exagerat intenționat în scopul de a arăta schimbarea masivă de distanță care se produce între pământ și soare, în funcție de periheliu sau afeliu.

„Chiar și excentricitatea maximă a orbitei Pământului – 0,07 – ar fi imposibil de arătat la rezoluția unei pagini web”, notează emisiunea Radio Hal Turner Show. „Chiar și așa, la excentricitatea actuală de .017, Pământul este cu 5 milioane de kilometri mai aproape de Soare la periheliu decât la ​​afeliu.”

Pentru mai multe știri cu privire la schimbările climatice și încălzirea globală dintr-o perspectivă independentă, nu uitați să consultați ClimateScienceNews.com.

Cel mai mare factor care afectează clima pământului este SOARELE

În ceea ce privește oblicitatea pământului sau modificarea înclinării axiale, cele două imagini de mai jos (Robert Simmon, NASA GSFC) arată gradul în care pământul se poate deplasa atât pe axa sa, cât și pe mișcarea sa de rotație. La înclinări mai mari, anotimpurile pământului devin extreme, în timp ce la înclinările inferioare devin mult mai blânde. O situație similară există pentru axa de rotație a pământului, care în funcție de emisfera care este îndreptată spre soare în timpul periheliului, poate afecta foarte mult extremele sezoniere dintre cele două emisfere.

Pe baza acestor variabile diferite, Milankovitch a reușit să vină cu un model matematic cuprinzător, capabil să calculeze temperaturile de suprafață ale pământului mergând înapoi în timp, iar concluzia este simplă: clima Pământului a fost mereu în schimbare și este într-o constantă stare de flux și nu se datorează propriei noastre  ființe umane.

Când Milankovitch și-a prezentat prima oară modelul, acesta a fost ignorat aproape jumătate de secol. Apoi, în 1976, un studiu publicat în revista Science a confirmat că teoria lui Milankovitch este, de fapt, exactă și că ea corespunde diferitelor perioade de schimbări climatice care au avut loc de-a lungul istoriei.

În 1982, la șase ani de la publicarea acestui studiu, Consiliul Național de Cercetări al Academiei Naționale de Științe a Statelor Unite a adoptat teoria lui Milankovitch drept adevăr, declarând că:

„… Variațiile orbitale rămân cel mai bine examinat mecanism de schimbare climatică pe scări de timp de zeci de mii de ani și sunt de departe cel mai clar caz al unui efect direct al schimbării radiațiilor solare pe atmosfera inferioară a Pământului.”

Dacă ar trebui să rezumăm totul într-o singură frază, ar fi aceasta: ,,Cel mai mare factor care influențează modelele meteorologice și climatice pe pământ este soarele, punct.” În funcție de poziția pământului față de soare la un moment dat, condițiile climatice vor varia semnificativ, ba chiar se vor crea anomalii drastice care sfidează tot ceea ce oamenii au crezut că știu despre modul în care a funcționat pământul.

Dar în loc să îmbrățișeze acest adevăr, „oamenii de știință” climatologi de astăzi, urmați de politicienii de stânga și a complicității  mass-media, insistă asupra faptului că a nu folosi saci alimentari reutilizabili la supermarket și a nu avea un vehicul electric distrug planeta atât de repede încât trebuie să punem în aplicare soluția impozitelor climatice globale.

„Dezbaterea privind schimbările climatice nu are legătură cu știința. Este un efort de a impune controlul politic și economic populației de către elită ”, a scris un comentator la emisiunea Radio Hal Turner.

„Și este un alt mod de a împărți populația împotriva ei înșiși, în unii care cred în încălzirea globală creată de om și unii care nu, adică dezbină și cucerește”.

Puteți citi raportul complet al emisiunii radio Hal Turner la acest link.

traducere de Nicoleta D.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Intregul sistem solar se incinge datorita intensificarii vantului solar: pe Marte se topesc calotele polare, iar aurorele de la polii lui Jupiter ii incalzesc atmosfera!
    Red Planet Heats Up: Ice Age Ending on Mars
    https://www.space.com/33001-mars-ice-age-ending-now.html
    Jupiter’s Atmosphere Heats up under Solar Wind
    Auroras at Jupiter’s poles are heating the planet’s atmosphere to a greater depth than previously thought — and that it is a rapid response to the solar wind.
    https://solarsystem.nasa.gov/news/899/jupiters-atmosphere-heats-up-under-solar-wind/

    1. Entire solar system is heating up! Scientists blame solar warming
      The sun’s magnetic field has increased by 230 percent within the last 100 years. The energetic changes in the sun radiate outward though solar wind, thereby increasing the charge of interstellar space.
      https://www.space.news/2015-10-06-entire-solar-system-is-heating-up-scientists-blame-solar-warming.html

      Although close monitoring has shown that Uranus’s upper atmosphere underwent consistent cooling over the past 20 years, measurements since 2014 by University of Leicester’s Henrik Melin and colleagues revealed a reversal toward heating.
      https://eos.org/articles/what-caused-the-sudden-heating-of-uranuss-atmosphere

      Some sort of a heat wave warms the rings of Uranus, even though the planet orbits far away from the sun.
      https://www.space.com/uranus-rings-warm-glow.html

  2. Un bluff, absolut tipic pentru NASA, insa ar merge ca PRAF IN OCHI pentru cei care inca vor sa creada in modelul de pamant-glob!… (evident, in modelul de pamant plat, toata chestia asta nu are nici un sens, cum nici NASA nu are sens sa existe daca nu exista …spatiul cosmic! iar in modelul de pamant plat va trebui “sa ne multumim” cu ce scrie in Biblie, ca soarelui I S-A DAT PUTERE SA ARDA […] )

  3. Pământul este plat pentru că se vad lucruri care nu ar trebui sa se vadă. Raza de curbura a pământului este de 1m la 8 km. Deci la 8 km orizontul coboară cu 1m. Și atunci, cum se vad vapoare și clădiri la zeci de kilometri de la bază într-o zi senina?! E plin internetul de filmări. Unde e curbura pământului?! Cum va explicați aceasta?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button