X

NASA comandă un studiu, care să dovedească că nu există extratereștri, adică diavoli!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

NASA a comandat un nou studiu independent privind aşa-numitele „fenomene aeriene neidentificate” (UAP), potrivit dpa. Agenţia a declarat joi că UAP-urile – cunoscute şi ca obiecte zburătoare neidentificate sau OZN – sunt de interes pentru siguranţa aeriană şi securitatea naţională, subliniind că „nu există dovezi” că fenomenele „au origine extraterestră”.

Studiul, care urmează să înceapă în toamnă şi să dureze aproximativ nouă luni pentru a se finaliza, va căuta să examineze „evenimentele de pe cer care nu pot fi identificate ca aeronave sau fenomene naturale cunoscute” printr-o „perspectivă ştiinţifică”, a spus NASA într-un comunicat, informează News.ro. Noua echipă, condusă de astrofizicianul David Spergel, se va concentra pe cum să colecteze cel mai bine date şi pe modul în care agenţia spaţială le poate folosi pentru a înţelege mai bine UAP-urile în viitor, colaborând cu experţi în comunităţile ştiinţifice, aeronautice şi de analiză a datelor.

Având în vedere lipsa observaţiilor, prima noastră sarcină este cea de a aduna cel mai solid set de date pe care putem face”, a spus Spergel. NASA a precizat că studiul va fi făcut public şi a subliniat că, deşi a fost convenit cu guvernul SUA, nu face parte din investigaţia guvernului SUA asupra fenomenelor. Anul trecut, Departamentul de Apărare al SUA (DoD) a publicat un raport aşteptat cu nerăbdare de către Unidentified Aerial Phenomena Task Force (UAPTF) pe acest subiect, care a identificat cel puţin 144 de fenomene aeriene „inexplicabile” în ultimele două decenii.

Evaluarea a constatat că UAP-urile prezintă un risc de securitate pentru călătoriile aeriene şi ar putea reprezenta un risc de securitate naţională pentru SUA. Ca răspuns, Departamentul de Apărare a ordonat elaborarea unui plan pentru oficializarea misiunii grupului de lucru. În mai, Congresul american a organizat prima audiere publică pe această temă în jumătate de secol.

Citiți și: DEZVALUIRI despre fenomenul OZN, rapirile extraterestre (draci), experimente pentru crearea unei NOI RASE UMANE, CIPURI, MANIPULARI, precum si implicarea ARMATEI, GUVERNULUI si a SERVICIILOR SECRETE / VIDEO cu CORRADO MALANGA

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Învățătura ortodoxă spune că extratereștrii sunt de fapt diavolii. Iata ce spunea Arhimadritul Gavril despre ei:

“În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceia sunt demoni.”

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Credem că de fapt urmăresc atingerea efectului invers, adică crearea sugestiei că oamenii trebuie să aștepte ajutorul extratereștrilor, care de fapt sunt diavolii. Știm că nicio domnie nu se dă afară pe ea însăși, deci nici NASA care este sub comanda elitelor nu are cum să joace diferit de cei care o plătesc, elite care ascultă de Lucifer . Așadar atenție la neatenție, căci “jocul” nu că poate, ci este încrucișat!

  2. NASA mai spune și că pământul este o bilă și se învârte, că oamenii au fost pe lună și că există planete.Nasa=Satan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button