X

DEZVALUIRI despre fenomenul OZN, rapirile extraterestre (draci), experimente pentru crearea unei NOI RASE UMANE, CIPURI, MANIPULARI, precum si implicarea ARMATEI, GUVERNULUI si a SERVICIILOR SECRETE / VIDEO cu CORRADO MALANGA

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Click pe butonul CC pentru subtitrare

Pentru a nu exista interpretari gresite, incepem acest articol direct cu concluzia: EXTRATERESTRII sun DRACI.

Iata ce spunea Arhimadritul Gavril despre ei:,,În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceia sunt demoni.”

In acest video veti afla rezultatele obtinute in domeniul cercetarii fenomenului OZN si al extraterestrilor de catre omul de stiinta italian Corrado Malanga, profesor doctor la Universitatea de Chimie Organica din Pisa.

Atentionam ca el priveste totul dintr-o singura perspectiva, cea a omului de stiinta caruia ii lipseste si perspectiva religioasa.

Din regresiile hipnotice pe care le efectueaza asupra subiectilor care au fost victime ale rapirilor ,,extraterestre”, reuseste sa realizeze portetele robot ale acelor entitati.

Acesti extraterestrii au o anumita ierarhie  pe care si-o respecta, ierarhie despre care stim ca o au si ingerii cazuti. Au foarte multe infatisari, unii dintre ei vorbesc, altii nu. Deasemenea sunt foarte bine organizati.

Acesta de exemplu, este ultimul pe treapta ierarhiei in cazurile de rapiri:

Acesta asculta de comanda unora cu infatisare de sarpe:

Profesorul Corrado Malanga, isi da seama de asemanarea acelor entitati cu zeitatile (Zeii neamurilor care sunt demoni) din mitologie, sau cu cele descrise in BIBLIE.

Sunt interesante deasemenea, amanuntele legate de imbracamintea acestor entitati, precum uniforma militara cu insemne speciale SS, care probabil a fost sursa de inspiratie pentru nazisti.

NOTA despre implicarea nazistilor in construirea de farfurii zburatoare si colaborarea lor cu fortele oculte, demonice:

  • Există de asemenea informații despre nave de formă discoidală (farfurie zburatoare) construite de naziști înainte și în timpul celui de-al doilea război mondial. La terminarea războiului, germanii ar fi distrus aceste prototipuri împreună cu schemele de construcție, dar se pare că acestea au fost recuperate de armata americană care ar fi continuat proiectele în secret, la Aria 51.
  • Programul farfuriilor zburătoare germane, a fost inițiat de către oficiali ai partidului nazist împreună cu societățile oculte Vril Gresellschaft, Thule si Luftwaffe. După expediția din Antarctica din anul 1938, germanii au stabilit baza de asamblare a farfuriilor zburătoare Haunebu și Vril, în Neuschwabenland (Noua Șvabia).
  • Pe lângă proiecte concepute integral de inginerii germani, în paralel societățile secrete Vril și Thule lucrau la un proiect de realizare a unui aparat capabil de zbor interstelar. Acest proiect a fost inițiat încă din anul 1922, dar aparatul denumit Jenseitsflugmaschine sau JFM a fost construit se pare în 1924. Proiectul era inspirat din contactele avute de ,,mediumii” din societatea Vril, Maria Orsic și Sigrun,, cu diverse entități din civilizația ,,Aldebaran, din constelația Taur, situată la 65 de ani lumină de Soare”. În urma informațiilor obținute de mediumul Maria Orsic, aparatul JFM a fost dotat cu un ,,levitator”realizat de W. O. Schumann de la Universitatea Tehnica din Munchen, care avea să fie perfecționat și denumit SM-Levitator.

Lucruri foarte IMPORTANTE se dau in vileag: implicarea si colaborarea ARMATEI, GUVERNULUI si SERVICIILOR SECRETE cu acesti extraterestri (draci), experimente si incercari de a creea o noua rasa umana, care s-o inlocuiasca pe cea actuala, incercari de a ,,sustrage sufletul”, implantari de cipuri, zombizare si manipulari la nivel de subconstient.

Desi Corrado Malanga afla amanunte ,,interesante”  despre extraterestrii (draci), el isi construieste o teorie PROPRIE despre realitatea care ne inconjoara, teorie care prin excluderea lui DUMNEZEU, asa cum il stim noi, devine binenteles eronata, chiar INSELATOARE.

Insa, raportat la noi, detaliile pe care ni le ofera acest video nu face decat sa ne intareasca convingerea ca acesti extraterestri nu sunt altceva decat DRACI, oferindu-ne deasemnea o imagine de ansamblu asupra planurilor celui RAU.

DESPRE CORRADO MALANGA:

” Mai presus de profesia mea de cercetator, profesor, doctor in chimica am fost tot timpul interesat de cele ce sunt numite obiecte zburatoare neidentificate ( OZN-uri ). Am lucrat in diferite centre italiane care fac cercetari in acest domeniu, dar cu multi ani in urma am abandonat centrul in care lucram. ( CUN ). De ce? Pentru ca in aceste centre nimeni nu era interesat sa cerceteze cu adevarat aceste fenomene. Aceste centre colaborau cu serviciile secrete, iar descoperirile facute erau clasificate ca imposibile. Am stat 35 de ani in unul din aceste centre ufologice si dupa aproape o viata de munca acolo mi-am dat seama ce se intampla cu adevarat in acest centru. Era imposibil sa rezolvi problema extraterestrilor cu ei,  pentru ca nimeni nu voia sa rezolve nimic.”

Iata ce s-a intamplat:

 ,,Intr-una din zile mi-au spus sa merg la Genova sa rezolv problema unui baiat de 15 ani, Valerio Ronzi, care a plecat la iarba verde. Acolo a vazut trei sfere luminoase, a lesinat iar cand s-a trezit avea trei cicatrici lungi de 15 cm pe spate. Dupa mai mult de doi ani de cercetare am scris raportul si l-am consemnat dirigintelui centrului ufologic la care lucram. Acesta mi-a zis ca as putea sa scriu o carte despre acest caz. eu am incercat sa le spun ca lucrurile pe care le-am scris in raport erau foarte particulare dar el m-a incurajat sa scriu cartea. Eu am scris si am publicat acesta carte intitulata „Gli UFO nella mente” ( „OZN-urile din minte” ) in care descriu intamplarile acestui baiat si cercetarile pe care le-am facut ca sa inteleg ce s-a intamplat intr-adevar in acea zi la iarba verde, cat si in alte momente ale vietii lui.”

In momentul in care cartea a fost publicata cei de la centrul ufologic isi dau seama cat de grava era situatia si cat de important era raportul pe care profesorul il predase dar pe care ei nici nu l-au deschis. Acest raport era impotriva intereselor centrului. Profesorul a inteles cat de disperati erau si dupa 35 de ani de munca paraseste institutul. De atunci Corrado s-a dedicat pe cont propriu cercetarii fenomenului ,,abduction” sau rapirii extraterestre.

Cand am plecat de la ei am incercat sa rezolv problema pe care o incepusem cand inca lucram la ei pentru ca acea cercetare a trebuit sa o fac pentru ca ei au vrut sa o fac. De atunci lucrez numai in acest domeniu. Nu sunt un nebun tinand cont de lucrarile de stiinta pe care le-am scris si le-am publicat in Italia si in America unde sunt cunoscut. Din 1983 lucrez la universitatea din Pisa cu sute si sute de studenti, lucru care nu ar fi fost posibil daca eram nebun. Astazi pot sa zic ca sunt aproape de finalul cercetarilor.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button