X

Senatorii americani primesc informări secrete despre apariţii OZN

“Dacă piloţii navali se lovesc de interferenţe inexplicabile în aer, asta e o problemă de siguranţă pe care senatorul Warner crede că trebuie s-o abordăm cu seriozitate,” spune purtătorul de cuvânt al Sen. Mark Warner. | Mark Wilson/Getty Images

Încă 3 senatori americani au primit o informare secretă de la Pentagon miercuri despre o serie de întâlniri raportate de Forţele Navale cu obiecte zburătoare neidentificate, potrivit oficialilor din armată şi Congres — ca parte a unui număr crescând de cereri din partea unor membri cheie ai comitetului de supraveghere.

Unul dintre ei este Sen. Mark Warner (D-Va.), vice-preşedintele Comitetului Senatorial de Informaţii al carui birou a confirmat informarea pentru POLITICO.

“Dacă piloţii navali se lovesc de interferenţe inexplicabile în aer, asta e o problemă de siguranţă pe care senatorul Warner crede că trebuie s-o abordăm cu seriozitate,” a spus purtătorul de cuvânt, Rachel Cohen, într-o declaraţie.

Interesul pentru “fenomenele aeriene neidentificate” a crescut de pe vremea revelaţiei de la finalul lui 2017 potrivit căreia Pentagonul a pornit un studiu al problemei la cererea senatorului de atunci Harry Reid (D-Nev.). Oficialii au intervievat mai mulţi aviatori şi marinari foşti şi actuali care au pretins că au întâlnit obiecte zburătoare de înaltă tehnologie ce păreau să sfideze legile aerodinamicii care au intrat in spaţiul aerian militar protejat — unele dintre ele apar pe fimări şi sunt făcute publice.

Forţele Navale au jucat un rol proeminent in ceea ce priveşte declaraţiile piloţilor de avioane F/A-18 şi a personalului de pe portavioanele USS Nimitz din misiunile California din 2004 şi USS Theodore Roosevelt in Atlantic din 2015 şi 2016.

Interesul crescut din partea Congresului este creditat ca jucând un rol major în decizia recentă de a innoi  procedurile de raportare pentru astfel de apariţii inexplicabile pe care POLITICO le-a raportat prima dată în aprilie.

“Oficialii Forţelor Navale chiar s-au întâlnit cu membrii ai Congresului interesaţi şi personalul auxiliar miercuri pentru a oferi o informare secretă privind eforturile de a înţelege şi identifica aceste ameninţări asupra securităţii şi siguranţei aviatorilor,” a spus purtătorul de cuvânt Lt. Cmdr. Daniel Day într-o declaraţie.

El a mai spus „discuţii în profunzime cu alte părţi interesate” au fost de asemeni programate pentru joi. Oficialii Forţelor Navale vor continua sa informeze membrii interesaţi ai Congresului. Dată fiind natura secretă a acestor discuţii, nu vom comenta pe marginea informaţiilor specifice oferite în cadrul acestei informări de la Hill.”

Informarea vine la câteva zile după ce preşedintele Donald Trump le-a spus celor de la ABC News ca şi el a fost informat despre raport. “Am avut o întâlnire foarte amănunţită despre asta,” a spus el. “Dar oamenii spun că ei văd OZN-uri. Dacă cred în asta? Nu neapărat.”

Dar câţiva oficiali actuali şi foşti cu cunoştinţe directe au descris informarea din Capitol Hill ca fiind ultima la care au participat membrii Congresului şi personal reprezentând structuri din Intelligence, Armed Service şi Defense Appropriations.

Forţele Navale au jucat un rol proeminent in ceea ce priveşte declaraţiile piloţilor de avioane F/A-18 şi a personalului de pe portavioanele USS Nimitz din misiunile  California din 2004 şi USS Theodore Roosevelt in Atlantic din 2015 şi 2016.| Matt Cardy/Getty Images

“Sunt oameni care vin de la tâmplărie,” a spun un fost oficial guvernamental care a participat la o parte dintre întâlniri.

Un oficial din seriviciile de Informaţii a adăugat:

“Vor apărea mai multe cerinţe pentru aceste informări.”

Sesiunile au fost organizate de Forţele Navale, dar au inclus de asemeni personal din biroul secretariatului pentru Apărarea Informaţiilor, a mai spus sursa. Niciunul dintre aceştia n-a fost autorizat să vorbească public despre aceste informări.

Cei ce susţin acordarea unei atenţii sporite misterului spun că speră că Congresul va face mai mulţi paşi formali, cum ar fi să ceară Departamentului Apărării să colecteze şi să realizeze o analiză detaliată a datelor colectate din sateliţi şi alte mijloace despre aparate zburătoare neidentificate ce-au pătruns în spaţiul aerian militar sau operează sub mări.

Traducerea: Costin Ştirbu

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

13 comentarii

 1. Da…pregătesc venirea oficială a extratereștrilor care nu sunt altceva decât demonii răzvrătiți! Au mai avut acces la omenire când s-au împerecheat cu pământencele și au adus pe lume uriașii ale căror schelete au fost găsite de arheologi. Acum i-au zgândărit și chiar i-au chemat prin portalurile demonice deschise la Cern! În afară de asta, după incidentul de la Roswell, din 1947, omenirea care de-abia descoperise curentul electric, va urma în nici cincizeci de ani o cale explozivă a tehnologiei pe toate planurile! Dintr-o dată s-a văzut o hemoragie de savanți inimaginabilă, contrazisă de omul de toate zilele, care pare să sufere un declin moral și al capabilității de creație! Ce crează noii ”luminați” ai secolului 21? Inteligență artificială și modficarea ADN-ului uman, pentru a aduce omului creat perfect de Dumnezeu uriașe prejudicii! Bieți nenorociți! Tot ce este perfect pe pământ este creat de Dumnezeu, nici unul n-a reușit să creeze măcar un fir de iarbă. Tot ce au făcut a fost să intervină asupra creației Lui Dumnezeu și s-o schimonosească! Creația lor este hidoșenia perfect denumită INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ!

  1. FLACARA ALBASTRA I-A UCIS – Marturiile stupefiante date in instanta de supravietuitori ai iadului de la Colectiv atesta existenta unui gaz necunoscut neidentificat: „Flacara era deja pe tavan, aerul parea ca un gaz de culoare albastruie… Am vazut o limba de foc de culoare galbena, albastra, rosie de 3-4 metri… Nu imi pot explica acea bila de foc”. Lumea Justitiei prezinta in premiera filmarea care arata ca buretele de deasupra scenei nu este cel care a produs deflagratia (Video)

 2. OFF TOPIC
  Un documentar devastator al celor de la Project Veritas, în care se demonstrează cum tovarășii de la Google manipulează știrile și motorul de căutare astfel încât conservatorii să ajungă cât mai greu la public, a fost șters de pe Youtube. Era logic să se întâmple așa. Doar nu credeați că monopolistul șef admite vreun gest democratic pe platformele sale.
  Cu toate că acel documentar a stârnit un scandal cât casa, presa îl ignoră. De ignorat îl ignoră și concurenții Google care, într-o lume normală, n-ar fi ezitat să profite. Aiurea! Cine-a spus că trăim într-o lume normală?

  Ca să înțelegeți cât de sus a ajuns isteria, cei de la Project Veritas mai fac o dezvăluire bombă: într-un email intern al celor de la echipa de etică a Google, Ben Shapiro, Dennis Prager și Jordan Peterson sunt calificați naziști. Acum n-am nicio treabă, dar primii doi sunt evrei get-beget. Iar să-l introduci pe Jordan Peterson, autorul celebrei „12 Rules for Life”, în rândul naziștilor e mai mult decât prostie în stare pură.

  Dar, așa cum am văzut până acum, a fi prost e o calitate prețuită a vremurilor noastre. Numai un prost poate crede toate tembelismele aduse de neomarxiști în prim-plan. N-ai cum să fii întreg pentru a crede în corectitudinea politică, teoria de gen sau în alte absurdități ale lumii de azi.

  http://www.justitiarul.ro/propaganda-lumii-noi/

  1. „Numai un prost poate crede toate tembelismele aduse de neomarxiști în prim-plan” – nu neaparat. Refuz sa cred ca toti cei care n-au votat la referendumul pt familie sunt prosti sau, invers, cei care au votat la referendumul din mai sunt destepti. Nu, nu sunt prosti. Sunt INSELATI iar asta si mai grav pentru ca aceasta stare de cadere spirituala tinde sa se generalizeze iar cei care cred ca-i pot face fata se inseala la randul lor.

 3. extratereștrii și ozn-urile sunt entități spirutuale de natură demonică, adică sunt draci.

  „In timpurile acelea nu vor mai fi draci în iad, ci toţi vor fi pe pământ şi în oameni.” – Sf. Lavrentie de Cernigov

  „Dar acest neam de demoni nu iese decât numai cu rugăciune şi cu post.” – Sfânta Evanghelie după Matei, Cap. 17, Vs. 21.

  În aceste conditii, siguranța națională se realizează prin prin înduhovnicirea creștin ortodoxă a nației.

  SUA trebuie să devină creștin ortodoxă iar cetățenii trebuie să trăiască ortodoxia – este valabil pentru toată lumea.

  1. Problema e ca sunt din ce in ce mai putini credinciosi ortodocsi adevarati. De aceea diavolii prind putere asupra omenirii. Dacă oamenii s-ar intoarce la Dumnezeu, in dreapta credință crestin ortodoxa si ar renunta la materialism si pacate, atunci dracii nu ar mai avea putere asupra omenirii.

 4. Conform spuselor Dr. Greer, multe (dar nu toate) din fenomenele denumite OZN la care au fost martori din întreaga lume, implică aeronave construite de oameni. Complexul militar industrial se compune dintr-o structură de putere la care nici măcar președintele SUA nu are acces, al cărei interes este planificarea unui eveniment cosmic de tip steag fals pentru a înșela omenirea în a crede că lumea este invadată de extratereștrii.
  ”Le-ar plăcea să vadă înghețarea civilizației noastre și exterminarea a 5 miliarde de oameni, intr-un conflict regizat și astfel vor produce Armaghedonul. Aceasta este profunzimea planului ce se implementează încă din anii 50. Acei oameni din serviciile de informații care au habar despre acest lucru … nici nu pot să-mi găsesc cuvintele care să exprime cât de devastați vor fi când vor înțelege cu adevărat. Ei știu cum acești indivizi se folosesc de religie, rasism, extratereștrii, divizare, pentru a menține focul arzând. Dar lovitura cea mare va fi lansarea unui atac regizat asupra planetei care va arăta 100% ca un eveniment extraterestru … dar nu va fi.”
  https://ortodoxinfo.ro/2017/02/22/va-avea-loc-o-falsa-invazie-extraterestra-pentru-ca-elitele-sa-obtina-controlul-total-al-omenirii-iata-ce-avertizeaza-expertii-ufologi/

 5. Senatorul din poza, Mark Warner, este unul din „oamenii grei” ai „sistemului”, asa ca este clar ca se pregateste „un atac extraterestru”.

  In 2006, he was widely expected to pursue the Democratic nomination in the 2008 U.S. presidential election; however, he announced in October 2006 that he would not run, citing a desire not to disrupt his family life.
  Warner supports same-sex marriage, announcing his support for same-sex marriage in a statement on his Facebook page in March 2013.
  In May 2018, Warner voted for Gina Haspel to be the next CIA director.
  In May 2018, Warner, the top Democrat on the Senate Intelligence Committee, warned Republican lawmakers that it would be “potentially illegal” to reveal the identity of Stefan Halper.
  Warner welcomed the arrest of WikiLeaks founder Julian Assange, who had exposed American war crimes in Iraq and Afghanistan, saying that Julian Assange is „a dedicated accomplice in efforts to undermine American security.”
  In December 2018, Warner called Chinese telecommunications giant Huawei a threat to U.S. national security.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Warner

 6. Problema e ca sunt din ce in ce mai putini credinciosi ortodocsi adevarati. De aceea diavolii prind putere asupra omenirii. Dacă oamenii s-ar intoarce la Dumnezeu, in dreapta credință crestin ortodoxa si ar renunta la materialism si pacate, atunci dracii nu ar mai avea putere asupra omenirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings