X

Belfir (Bihor): COPACUL TUTUROR CREDINCIOSILOR – Catolici, ortodocși și reformați împodobesc un castan cu ouă de Paști

de null

(w620) Copacul tu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ce nu reuşesc capii bisericilor, i-a ieşit unui preot din Bihor. A strâns în jurul lui creştini de diferite confesiuni şi împreună au împodobit un castan cu 500 de ouă colorate şi încondeiate. A vrut să dea un mesaj de unitate pentru Învierea Mântuitorului.

La Belfir, în curtea parohiei romano- catolice, au venit credincioşi din toate comunele învecinate. Oamenii – catolici, ortodocşi sau reformaţi – participă la împodobirea unui castan cu ouă de Paşti.

Copiii instituţionalizaţi, care se află în îngrijirea preotului, dar şi ceilalți micuți din sat, s-au întrecut în decorarea marelui castan.

Noua tradiție de la Belfir s-a dovedit un model pentru participanți.

Copiii au pregătit pentru eveniment și un moment emoţionant de rememorare a patimilor lui Hristos.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Cum adica ce nu reusesc capii bisericilor s tu esti un eretic mai cum sa uneste ortodoxia cu alte religii ereticule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button