X

Video: DEVASTAREA chiliilor părinților nepomenitori de la SCHITUL LACUL FRUMOS, de către staretul Sebastian Mihalcea

de null

http://www.youtube.com/watch?v=UD2afPL8XUE&feature=youtu.be

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pe data de 4 martie 2017 staretul tortionar Sebastian Mihalcea dupa ce acum cateva luni a inchis cu cheia trapeza si baia de la manastire, de aceasta data a spart usile si geamurile la chilii lasandu-i pe monahi sa locuiasca in conditii improprii. In Romania anului 2017 monahii care nu vor sa participe la erezia ecumenista sunt fortati sa stea in chilii fara usi si fara geamuri. Nu mai luam in considerare faptul ca staretul a comis infractiunea de distrugere si tulburare de locuinta, deoarece monahii locuiesc in mod legal acolo. Pretexteaza ca se fac modernizari in chilii. Dupa cum se observa mai jos usa de la holul chiliilor este deja ‘modernizata’ adica are geam termopan si profil PVC.

Cu toate acestea staretul Sebastian Mihalcea o ‘modernizeaza ‘ cu ajutorul unei bormasini dupa care o indeparteaza complet lasand holul chiliilor monahilor fara usa si geamuri. Dar acestea sunt noile ‘harisme’ ale staretilor si ierarhilor ecumenisti din 2017 .

Dupa cum se observa in poza de mai sus staretul cel mandru de masina lui cu numere de Spania, Skoda Superb, nu se da in laturi sa-i prigoneasca pe monahii marturisitori de la Lacul Frumos

Mai jos staretul Sebastian si un prepus folosesc bormasina ca sa intre in chiliile monahilor, fortand intrarea de la hol. Se vede ca usa are geam termopan deci este modernizata.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

 1. Oameni buni nu le mai ajung banii din pomelnice . Sunt de o viclenie rara. Oare ei nu se gandesc la pacatele lor.acel sinod mincinos le a luat mintile…va rog publicati o stire despre schitul radeni.sunt din comuna si maine se aude ca vin 40 de preoti la 8 dimineata sa il ia pe parinte . Maine sa aparam Schitul de acesti talhari ecumenisti

 2. Si toata ”frumusetea” asta de treaba s-a facut cu ”binecuvantarea” staretului Ioanichie de la Frasinei, sluga devotata si necompromitatoare a ierarhilor ecumenisti.

 3. Stiu de la un ctitor al bisericii si e adevarat .maine dimineata 40 de preoti vin sa il ia pe parinte .la 8 vin la schit . Incercati sa ajungeti cat mai devreme daca vreti sa il aparam pe parinte

 4. Laza Elena
  Mâine dimineață la 7.30 -8 Hariton cu mai mulți preoți se duce la Radeni să îl dea afară pe Pr Pamvo .are nevoie de ajutor …
  Valery Iorg
  Mâine, starețul de la Mrea Petru Vodă se duce împreună cu un sobor de 40 de preoți peste cei de la schitul Radeni sa ii dea afara.

 5. Ar trebui apelat la politie . Pentru ce sunt hartuiti niste preoti in halul asta ? Este legal ce se intampla ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button