X

CHEMTRAILS: Cum ne dezinformează maşinăria de propagandă “oficială”?

de Kowalski

Cum am spus nu întodeauna recurg doar la jigniri, insulte şi discreditarea oponentului.  Uneori mai aduc şi unele “argumente”. Dar aceia sînt cei versaţi. Cei care au învăţat “meserie”. Unul din argumentele aduse frecvent în discuţie de agenţii infiltraţi sînt fotografiile din cel de-al doilea război mondial în care se pot vedea nişte bombardiere care lasă dîre groase în urma lor. Fotografii cum ar fi acestea:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

4. Fotografiile din război

Fotografii de acest gen vor fi prezentate mereu de agenţii infiltraţi pentru a dovedi că dîre au existat de cînd există avionul şi nu este nimic anormal în faptul că avioanele lasă dîre în urma lor. Ceea ce nu vor spune acei agenţi infiltraţi este că acele avioane din război aveau motoare cu injecţie de apă, motoare care se mai folosesc doar extrem de rar în zilele noastre. Iar în cazul aeronavelor civile moderne chiar este anormal să lase dîre. De fapt este imposibil să lase dîre…dîrele pe care le lasă avioanele de pe cerul nostru nu au nimic de-a face cu gazele de ardere din motoare.

Un alt subiect favorit al agenţilor infiltraţi este acela referitor la patentele pentru tehnologii de suprimare a dîrelor de condensare.

5. Patentele pentru suprimarea dîrelor de condensare

Un astfel de patent este acesta: https://www.google.com/patents/US3517505

Agenţii infiltraţi vor prezenta mereu publicului naiv astfel de patente pentru a dovedi că din moment ce guvernul s-a străduit să patenteze astfel de tehnologii de suprimare a dîrelor de condensare, este normal ca aeronavele care nu au fost prevăzute cu astfel de tehnologii să formeze dîre de condensare. În realitate aceste patente se referă la avioanele militare de luptă. Acelea au nevoie de astfel de tehnologie pentru a nu-şi trăda poziţia faţă de inamic. Aviaonele civile nu au fost dotate cu astfel de tehnologie. Pînă aici totul bine şi frumos, dacă nu au fost dotate cu astfel de tehnologie înseamnă că produc dîre de condensare, nu? Nu! Deoarece sînt dotate cu alte tipuri de motoare. Avioanele militare de luptă sînt dotate cu motoare turbojet…care în mod normal formează dîre de condensare, avioanele civile actuale sînt dotate cu motoare de tip high bypass turbofan care sînt incapabile să producă dîre de condensare.

6. Site-urile dezinformatorilor oficiali:

Era normal să existe chiar şi site-uri care promovează dezinformarea “oficială”. Două astfel de site-uri sînt următoarele:

Aceste site-uri sînt ţinute şi operate de un individ (îmi scapă numele acum dar vom reveni) care este de profesie programator software. De fapt el face jocuri pe calculator. Şi în mod evident este plătit de guvernul american pentru întreţinerea acelor două site-uri care au drept scop “demontarea teoriilor conspiraţioniste”. Cu toate că în general programatorii software sînt oameni inteligenţi…îi face asta cumva experţi în motoare de avioane sau în chimie? Bineînţeles că nu! Deci ei habar nu au să calculeze ce procent de vapori de apă rezultă din acele motoare şi în ce condiţii de temperatură, umiditate şi presiune atmosferică s-ar putea transforma acei vapori de apă în dîre de gheaţă. Deci individul nu face nimic altceva decît să repete ca papagalul minciunile oficiale pe care i le-a transmis guvernul. Nu ştiu dacă el chiar le crede dar bănuiesc că da…pentru că aşa funcţionează îndoctrinarea. Ştiţi şi eu unul personal am lucrat o dată în vînzări. În meseria aceasta succesul se bazează pe convingerea clienţior (în realitate a victimelor) să cumepere ceva de care oricum nu au nevoie. Dar tu trebuie să îi convingi că au nevoie. Este o luptă de argumente…şi la un moment dat nici nu mai gîndeşti în termeni de a fi moral sau nu….pur şi simplu doreşti să învingi respectiva persoană, adică să o convingi pe bază de argumente că are nevoie de obiectul pe care tu îl vinzi. Şi pe măsură ce îţi storci creierii să găseşti noi şi noi argumente devii din ce în ce mai versat…în cele din urmă parcă începi şi tu să crezi argumentele cu care îţi convingi clienţii. Sau mai bine zis victimele. Bine că am scăpat de jobul acela. Dar ideea este că probabil după ce acel individ a îndrugat sute de minciuni referitoare la formarea dîrelor de condensare, la culoarea cerului, la bombardierele din al doilea război mondial, la cît de proşti sînt cei care susţin teoria dîrelor de tip chemtrails la un moment dat a început şi el să creadă minciunile guvernamentale.

De altfel există şi o pagina pe wikipedia dedicată subiectului “chemtrails”: https://en.wikipedia.org/wiki/Chemtrail_conspiracy_theory

Desigur acea pagină nu spune nimic altceva decît că teoria dîrelor chimice este o teorie a conspiraţiei pentru care nu există absolut nici o dovadă concretă. Asta în condiţiile în care subiectul “chemtrails” nu este deloc o “teorie a conspiraţiei” ci o conspiraţie cît se poate de reală. Nu există vreo conspiraţie pe lumea aceasta pentru care să existe mai multe dovezi. Asta pentru că poate fi văzută cu ochiul liber. Şi cu toate acestea propaganda oficială a reuşit să convingă marea majoritate a populaţiei că acelea sînt dîre normale de condensare, că au existat dintotdeauna dar memoria noastră ne joacă feste, că poluarea este din cauza traficului auto, cînd în realitate este o chestie creată în mod absolut deliberat de către elite în scopul depopulării mondiale, etc. Wikipedia nu merită folosită ca sursă de informare asupra subiectelor delicate, controversate. În cazul acestor subiecte evident că va prezenta doar varianta oficială, varianta aprobată de stăpînire, variantă corectă politic, etc. Poate fi totuşi un instrument de informare util în cazul subiectelor asupra cărora nu există controverse. Nici măcar în cazul acelora wikipedia nu este infailibilă din moment ce estre scrisă de amatori….dar în cazul subiectelor asupra cărora nu există controverse este totuşi adevărată în proporţie de 85-95%. În cazul subiectelor controversate este mai bine să ne informăm din alte surse. Iar în cazul chemtrails categoric nu recomand cele două site-uri pe care le-am amintit mai sus. Sînt site-uri ale propagandei oficiale care nu fac decît să dezinformeze. Sînt site-uri întreţinute de un programator software (programator de jocuri pe calculator) care este plătit de guverunul american să combată “teoriile conspiraţioniste”.

7. Manualele de meteorologie

Au apărut inclusiv cărţi de meteorologie în care ni se spune că vaporii de apă rezultaţi din procesul de combustie care are loc în motoarele avioanelor pot forma “nori” pe cer şi acest lucru este absolut normal. Desigur…oare cum o putea fi normal cînd acum 30 de anu nu se întîmpla aşa ceva? Niciodata! Avioanele să creeze nori! Dar desigur ne înşeală memoria….aşa a fost de cînd s-a inventat avionul!

Mai multe informaţii puteţi găsi în acest articol:  Textbook Disinformation: “Weather Studies”

Desigur mai puteţi găsi şi altele dacă căutaţi. Observaţi deci cît efort se depune pentru a ascunde faţă de populaţie înfiorătoarea realitate a dîrelor chimice.

8. O urmă de speranţă sau încheiere

Este bine totuşi că în ultima vreme unele persoane din interior au avut curajul să iasă în faţă şi să spună adevărul referitor la chemtrails. Este cazul şi aceste curajoase femei care a lucrat în armata SUA ca igienist industrial dar în momentul în care a aflat despre chemtrails şi-a dat demisia şi a ieşit în faţă pentru a expune cumplitul adevăr. Aveţi un material video cu ea mai jos:

Să sperăm că tot mai multe persoane vor avea curajul să facă acest lucru pentru ca noi să putem da în judecată guvernele lumii pentru acest genocid mondial! Dacă aţi avut răbdare să citiţi pînă aici şi să şi urmăriţi materialul video vă mulţumesc pentru timpul acordat!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button