X

CHEMTRAILS: Cum ne dezinformează maşinăria de propagandă “oficială”?

de Kowalski

Hai să analizăm puţin acest articol.  Avem o listă cu simptomele “ascensiunii spirituale”. Acesta prezintă în total 60 de simptome ale “ascensiunii spirituale”. În articolul de azi vom analiza primele 10.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

a. Modificarea tiparelor de somn. Citat aproximativ (tradus din engleză) “Nelinişte, dificultatea de a adormi. Cîte două trei treziri pe noapte. Te trezeşti deja obosit iar apoi eşti somnoros tot timpul zilei. Sau alţii observă că deşi dorm mai puţin decît de obicei nu se simt obosiţi. Apoi unii observă că visează mai mult decît de obicei. De asemenea pot apărea şi unele perioade de somn profund.” Realitatea este însă că intoxicaţia cu metale grele şi îndeosebi cea cu mercur poate provoca fel de fel de tulburări de somn. În general tiparul normal al somnului este acela că prima oară chiar atunci cînd adormi trebuie să intri direct în faza de somn profund fază în care nu te mişti şi nu visezi. După 50 de minute de somn profund urmează 10 minute de somn paradoxal, fază în care poţi mişca puţin şi apar visele. Apoi ciclul se repetă. Acesta este somnul normal aşa cum îl definesc cărţile de medicină pe care le ştim cu toţii. De asemenea cei care adorm sub influenţa alcoolului, a benzodiazepinelor sau a altor tipuri de somnifere petrec mai mult timp în stadiul de somn profund şi mai puţin în cel de somn paradoxal. În cazuri extreme somnul paradoxal poate lipsi cu desăvîrşire.

Dar de cînd cu nenorocirile astea de chemtrails de cîte ori nu vi s-a întîmplat ca încă de la adormire să începeţi să visaţi? Această situaţie nu este normală şi este definită de medicina obişnuită deja ca tulburare de somn. Există multe tulburări de somn…printre acestea se numără şi narcolepsia care este considerată de medicina oficială o boală autoimună. Nu susţin că toţi cei care încep să viseze de cum adorm suferă de narcolepsie. Dar este totuşi o abatere de la tiparul normal de somn. Cît de grava doar cel care suferă de aşa ceva poate să ştie. Dimineaţa cînd se trezeşte se simte odihnit şi refăcut sau nu? Deoarece în cazul în care nu se simte odihnit şi refăcut nu este bine. Mă întreb oare cîte accidente de circulaţie nu se petrec în ultima vreme din cauza şoferilor care nu s-au putut odihni bine peste noapte? Un şofer nedormit este mai periculos decît unul beat dar acesta este un fapt care este cu foarte mare greutate acceptat de marea majoritate a populaţiei. În fine, am deviat de la subiect.

b. Activitate la nivelul creştetului capului. Senzaţii de mîncărime de tîrîre a unor insecte etc. Senzaţii de electrocutare de-a lungul şirei spinării. Da..frumoasă încercare dar se pare că şi aceste simptome pot fi date de contaminarea cu metale grele. Senzaţiile de mîncărime în creştetul capului şi insecte care se tîrăsc pe acolo cred că este dată de eliminarea de către organism a toxineler din creier prin intermediul pielii scalpului. Şi eu am avut mîncărimi atît de puternice şi senzaţii de tîrîre a unor insecte în zona creştetului capului încît am pus vreo trei persoane să mă caute dacă nu cumva am luat păduchi. Dar nu luasem păduchi…aşa că alta trebuia să fie cauza.

c. Valuri bruşte de emoţii. “Plîngi pentru că a căzut pălăria pe jos. Te simţi dintr-o dată mînios sau deprimat fără nici o provocare venită din exterior. Sau dintr-o dată vesel. Un adevărat rollercoaster emoţional.”. Mda…tulburările emoţionale sînt cauzate, aţi ghicit tot de intoxicaţia cu metale grele. Îndeosebi mercur. Deoarece eu nu sînt medic şi drept urmare nu trebuie să mă credeţi pe cuvînt, în articolele viitoare vom discuta şi pe baza mărturiilor unor persoane care chiar au fost diagnosticate cu intoxicaţie cu metale grele să vedeţi ce simptome aveau. De parcă medicii obişnuiţi ar şti prea multe despre intoxicaţia cu metale grele. Este unul din motivele pentru care aceasta rămîne nediagnosticată în 98% din cazuri.

d. Chestii vechi reapar în viaţa ta. Persoane cu care ai ceva de împarţit… cărora le-ai rămas dator sau ţi-au rămas ele ţie datoare sau clonele acestora reapar în viaţa ta deoarece problemele acelea nu trebuiesc lăsate nerezolvate. În fine asta nu ştiu cum să o comentez, este o chestie tipică new age care nu cred că are relevanţă pentru noi. Nu înţeleg la ce se referă prin clone, dar nu cred că ar trebui să ne intereseze. Dacă vrei să ascunzi faptul că nu ştiu cîte simptome sînt cauzate de metalele grele nu bagi la derută printre acestea şi cîteva chestii care nu au nici o legătură? Dacă ar fi spus că boli vechi din copilărie reapar acum la maturitate era însă simplu de explicat. Toţi am trecut prin bolile copilăriei…care nu o să credeţi de ce anume erau cauzate. Erau cauzate de intoxicaţia cu mercurul din vaccinuri. Dar în decurs de 20-30 de ani dacă aţi avut şansa să nu mai faceţi niciodată vreun vaccin (de ex cel antigripal) şi să nu vă puneţi nici o plombă cu mercur aţi observat că bolile copilăriei au dispărut şi aţi devenit adulţi sănătoşi. Asta pentru că în decurs de 20-30 de ani cu chiu cu vai organismul reuşeşete să elimine mercurul (şi alte metale grele). Dar de cînd cu chemtrails…evident reapar exact acele boli din copilărie…de care vă temeaţi atît de mult pe acele vremuri. Spre exemplu eu am fost un copil relativ bolnăvicios…aveam tulburări de somn, în timpul somnului îmi schimbam poziţia în aşa fel încît ajungeam să dorm în cele mai stranii poziţii, somnul îmi era tulburat de coşmaruri înfiorătoare, etc. Apoi eram reumatic şi astmatic, răceam foarte des aveam dureri de inimă la eforturi intense sau prelungite….dar începînd de pe la 20-22 de ani încet încet toate aceste probleme au dispărut. Devenisem un adult sănătos. Nu mă mai dureau articulaţiile indiferent de starea vremii, nu mai făceam crize de astm şi aveam un somn profund şi odihnitor. Arareori visam ceva…Si cu toate că nu am fost niciodata genul sportiv deci rezistenta la efort îndelungat sau foarte intens oricum nu prea aveam, totuşi nu am mai simţit niciodată dureri de inimă la efort. Şi nici nu îmi aduc aminte ca de la 22 pînă la 32 de ani să mai fi răcit vreodata. Mai este necesar sa spun ca toate problemele copilăriei au reapărut începind cu 2013? Poate chiar în forma mai gravă decît pe vremea copilăriei.

Deci reapariţia bolilor din copilărie este 100% explicată de faptul că bolile copilăriei sînt cauzate de vaccinuri, iar acum la maturitate aceleaşi boli sînt cauzate de chemtrails. În trecut, pe vremea cînd nu se dădea cu chemtrails, “ei” se bizuiau pe faptul că pînă la vîrsta de 20-22 de ani cînd organismul ar fi reuşit să elimine mercurul pe cale naturală îţi puneai deja cîteva plombe dentare şi în acest fel intoxicaţia cu mercur ar fi continuat. De fapt omul s-ar fi ştiut bolnav “de cînd se ştie el” şi nu i s-ar fi părut niciodată absolut nimic în neregulă aici. Dar prin simplu fapt că unii oameni au scăpat de plombe şi/sau de alte manevre medicale care ar fi “reînnoit” intoxicaţia cu mercur şi în acest fel şi-au recăpătat sănătatea au început să îşi pună întrebări cu privire la cauza reală a problemelor lor de sănătate. Iar de cînd au dat cu chemtrails şi au observat că au revenit toate bolile din copilărie nu a mai încăput nici o îndoială.

e. schimbări în greutate. Unii simt nevoia să mănînce mai mult şi în mod evident se îngraşă în timp ce alţii simt nevoia să mănînce mai puţin şi drept urmare slăbesc. În general cei care simt nevoia să mănînce mai mult resimt nevoie acută de proteine (carne). Aici nu ştiu să explic decît parţial problema îngrăşării. Şi anume intoxicaţia cu mercur afectează în primul şi în primul rînd creierul. De aceea şi este folosit în vaccinuri, s-a spus nu de puţine ori că vaccinurile cu mercur sînt o “lobotomie chimică”. Vaccinurile conţin mercur deoarece se doreşte ca respectivii copii, care la un moment dat vor deveni adulţi să nu aibă parte de o dezvoltare normală a creierului, în acest fel reducînd nivelul intelectual al populaţiei cu mult faţă de potenţialul ei real. Mercurul are o afinitate deosebită pentru grăsimi, iar cele mai grase celule din organism sînt celulele creierului, neuronii. Acolo se duce mercurul prima dată. Creierul simţindu-se în acest fel ameninţat ia decizia să îi dea omului mai des senzaţia de foame, iar omul mîncînd mai mult se îngraşă, în acest fel o parte din mercurul cu care este intoxicat organismul va fi depus şi în grăsimea de pe burtă nu doar în creier. În acest fel se protejează creierul (în măsura posibilităţilor) de agresiunea mercurului. Au fost cîteva studii care arătau faptul că oamenii graşi sînt mai inteligenţi decît cei slabi. Eu nu contest veridicitatea acestor studii, de altfel prin prisma celor scris mai sus ne dăm seama că aşa şi este. Doar că nu este o stare normală de lucruri, intelectul în mod normal nu depinde de cît eşti de gras sau slab. Depinde în condiţiile în care eşti intoxicat cu mercur deoarece cei graşi au mai multe locuri unde să depoziteze această cumplită otravă. Probabil acum înţelegeţi şi toată nebunia cu slăbitul, cu vai cît de rău este să fii gras…poţi crăpa în orice clipă, eşti un porc nesimţit căruia nu îi pasă nici de aspectul său nici de sănătatea sa, etc. Populaţia a fost condiţionată să dispreţuiască persoanele mai grase în acelaşi fel în care a fost condiţionată să creadă că dîrele de pe cer sînt normale.

f. Schimbări în obiceiurile culinare. Reia puţin tema de mai sus. Unii se simt mai flămînzi iar aşţii mai puţin flămînzi. Unii simt nevoia să mănînce mai des deoarece resimt unele stări similare cu crizele de hipoglicemie. Iar alţii îşi schimbă complet gusturile în domeniul culinar. Simt nevoia mai mult ca niciodată să “manînce sănătos”. Despre mîncatul mai mult am discutat mai sus. Stările asemănătoare cu crizele hipoglicemice ar putea fi chiar crize hipoglicemice. De la atîta otravă ne putem aştepta la ceva bun? Eu unul nu simt nevoia să mănînc aşa zis sănătos. De fapt resimt nevoia acută de proteine, de carne aşa cum se spunea mai sus.

g. Intoleranţe la diferite tipuri de mîncăruri, alergii. Astea sînt din nou simptome cît se poate de clare de intoxicaţie cu metale grele. Dar vom reveni asupra subiectului într-un articol separat referitor la toxicitatea metalelor grele.

h. Amplificarea simţurilor. Sensibilitate crescută. Aglomeraţiile, zgomotele, mîncărurile, televizorul, vocile omeneşti şi multe alte stimulente devin aproape insuportabile. Eşti foarte uşor copleşit şi devii super-stimulat foarte uşor. Astea de asemenea sînt simptome de intoxicaţie cu metale grele. Şi aici sînt cîteva subpuncte. Primul este cel referitor la văz. Cică vedere înceţoşată, obiecte care “tremură”, vederea unor particule strălucitoare în aer, aure în jurul plantelor animalelor, etc. Alţii încep să vadă prin obiectele opace de parcă ar fi transparente. Aia cu aurele e de fapt simptom de glaucom. Şi nu se văd în jurul plantelor şi animalelor sau oamenilor ci în jurul surselor de lumină. Dar evident că trebuiau să dea o nuanţă de “iluminare spirituală” acestor simptome cauzate de intoxicaţia cu metale grele. Apoi că poţi vedea prin obiectele opace….asta deja sună a halucinaţie şi a psihoză. Trebuie să vă spun că intoxicaţia cu mercur poate genera şi episoade psihotice. Apoi subpunctul referitor la auz. Cică auz mai bun sau mai slab, zgomot de fond în urechi (tinnitus) sau chiar simptome mai urîte, bipuri, melodii care ni se repetă în cap, nu mai putem “traduce” ceea ce ne spun alţii deşi ne vorbesc într-o limba pe care o cunoaştem…etc. Sună astea a simptome de ascensiune spirituală? Sau par a fi mai degraba simptome ale unui creier deteriorat? Şi ultimul subpunct referitor la miros, gust sau pipăit….şi anume că aceste simţuri ar putea deveni foarte ascuţite…şi mai ales faptul ca multe mirosuri pot deveni foarte deranjante. Nu mai insist asupra temei prea mult ideea este că intoxicaţia cu metale grele poate genera aceste simptome…şi mai ales faptul că pentru unele persoane pot deveni absolut insuportabile mirosurile umane…de exemplu de mirosul de transpiraţie, chiar si cînd acestea nu sînt foarte puternice. De exemplu persoane care înainte nici nu simţeau mirosul unui boschetar dacă se aşeza lîngă ei în autobuz în ziua de azi îl simt de la 10 metri şi îi mai şi adresează cuvinte grele şi jignitoare de parcă ar fi vina omului. În realitate nu mirosul boschetarului s-a schimbat ci sensibilitatea celui care îl jigneşte. Eu în privinţa asta sînt un fericit…am avut mereu un simt al mirosului mai degrabă slab şi nu s-a modificat niciodată cu toată otrava pe care ne-o aruncă aştia în cap.

i. Erupţii pe piele. Iritaţii, acnee, etc. Astea de fapt apar cînd organismul elimină toxine inclusiv prin piele. Mai zice acolo că accesele de mînie pot provoca erupţii în jurul gurii. Ca să vezi…

j. Episoade de intensă energie urmate de perioade de letargie şi oboseală. Auzeam o dată o tînără la vreo 23-25 de ani vorbind la telefon pe stradă. Şi spunea ceva de genul: “Nu nu am fost bolnavă. Eram doar obosită. Pur si simplu nu am avut suficientă energie să ma ridic din pat. Am stat în pat toată ziua de sîmbătă.”. Oare cît de normal este lucrul acesta în cazul unei persoane de 23-25 de ani care arată perfect sănătoasă care nu suferă de nici o boală cronică, care nu este sub nici un tratament, etc.

În articolele viitoare vom analiza şi celelalte simptome ale aşa zisei ascensiuni spirituale înctucît am impresia că se intră deja pe un alt teritoriu…de aceea trebuie să trecem şi noi la next level.

3. Agenţii infiltraţi

Nu poţi posta pe Youtube un clip referitor la chemtrails că apar imediat “şacalii” care încep cu jignirile….habar nu aveţi voi cum se formează dîrele de condensare, sînteţi proşti, mai treceţi pe la şcoală etc. Scopul lor nu este acela să te convingă pe tine de ceva…ştiu foarte bine că nu pot acest lucru şi nici măcar nu încearcă. Scopul lor este de a-i convinge pe novicii care din întîmplare ar intra pe acel clip, pe acel canal, site, blog etc că cei care ne avertizează asupra pericolului chemtrails nu au dreptate, că nu este nimic altceva decît o teorie conspiraţionistă idioată izvorîtă din necunoaştere ştiinţifică etc. Acum cel care susţine realitatea chemtrails poate fi chiar profesor universitar, iar cel care îl contrazice poate avea doar opt clase sau liceul…Dar cei care citesc nu au de unde să ştie acest lucru. Iar omul prost de rînd are tendinţa să îl creadă pe cel care are gura mai mare.

Statul american chiar plăteşte astfel de agenţi infiltraţi al căror unic job este acela de a posta mesaje pe Youtube, pe retelele de socializare, pe site-uri, pe bloguri cu unicul scop de a combate teoriile conspiraţioniste. Îi poţi identifica uşor prin faptul ca au sute de postari pe zi…pentru că ei nici nu au altă treabă pe lumea asta, prin faptul că aproape niciodată nu aduc argumente bazate pe logică ci recurg doar la jigniri, insulte sau discreditarea oponentului. Prin faptul că răspund imediat la orice mesaj normal la cap care ne atrage atenţia asupra pericolelor la care ne supun mai marii lumii. În general de la ei nu trebuie să aştepţi replică deoarece ţi-o dau în maximum cinci minute, de obicei instantaneu. Omul normal mai iese în grădină, mai merge pînă la magazin, etc. Ei au un JOB. Jobul lor este să combată teoriile conspiraţioniste. În general cei care recurg doar la jigniri şi insulte fără nici un argument sînt începătorii, cei care au fost angajaţi de curînd şi nici măcar nu au cunoştinţe despre acel subiect. Cu timpul li se face un training şi drept urmare devin mai versaţi…lasă mai moale tonul agresiv mai aduc şi unele “argumente” etc.

Nu credeţi că guvernul SUA plăteşte astfel de agenţi infiltraţi care au unic serviciu acela de a posta pe internet? Aveţi aici mărturisirea unuia dintre aceştia: Forum bodybuilding.com

Este adevărat că acel agent infiltrat avea drept temă de lucru problema evreiască şi anume trebuia să combată orice comentariu anti evrei pe care îl găsea pe cîteva site-uri. Dar desigur că există astfel de agenţi plătiţi şi pentru orice alt subiect sensibil….cum ar fi chemtrails de exemplu. Nu ştiu sigur dacă şi statul român recurge la astfel de metode…la noi prea puţină lume ştie despre chemtrails de aceea probabil nu s-au gîndit că ar avea nevoie de prea mulţi astfel de agenţi infiltraţi. Şi cu toate acestea eu m-am bătut în argumente pe youtube cu un individ vorbitor de limbă română care manifesta comportamentul tipc al agenţilor infiltraţi.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2 3Pagina următoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button