X

Fizica și chimia arată că este IMPOSIBIL să decarbonizăm. În România, nu avem de ales. Totul se decide la Bruxelles

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fizica și chimia arată că este imposibil să decarbonizăm, așa cum doresc liderii de la Bruxelles, a explicat Ştefan Vuza, preşedintele Consiliului de Adminsitraţie, Chimcomplex Borzeşti. 

Declarația a fost făcută, joi, în cadrul Conferinţei ZF Power Summit 2024.

„Fizica și chimia arată că este imposibil să decarbonizăm. Acesta este motivul pentru care chimiștii s-au întâlnit, în 20 februarie, și au transmis șefei CE, Ursula von der Leyen și liderilor de la Bruxelles: Ce doriți voi este imposibil! Fără molecula de CO2 moare toată planeta. Trebuie să ne poziționăm corect!”, a spus Ștefan Vuza.

Potrivit acestuia, premierul Belgiei a anunțat, recent, că decarbonizarea va continua, dar fără dezindustrializare.

„Ce s-a început acum este un dezastru total. Noi nu mai poluăm pentru că s-a oprit industria, nu pentru că dacă ar merge industria nu am mai emite acele celule de CO2. Moleculele de CO2 nu sunt dovedite că aduc încălzirea globală. Unele universități plătite spun că da, altele spun că nu, că metanolul cauzează încălzirea globală. (…)

Noi, în România, nu avem de ales. Totul se judecă la Bruxelles și e greșit. Peste 4 ani, toți o să recunoască ce spun eu acum, este o iluzie spre ce ne îndreptăm. Azi suntem doar 2-3 voci care spunem adevărul și vedem realitatea”, a subliniat Ștefan Vuza.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button