X

Vlad Voiculescu dă înapoi și pune crucile pe afișul propagandistic al vaccinării. Și totuși, de ce se folosește imaginea Bisericii?

NU VĂ VACCINAȚI!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministerul Sănătății bate în retragere: până la urmă au repus crucile pe Catedrala din Timișoara

Ministerul Sănătății a fost aspru criticat de opinia publică pentru că a eliminat crucile de pe Catedrala din Timișoara într-o reprezentare grafică.  De la reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române la politicieni din PNL sau cetățeni români, li se reproșau oficialilor gestul de a nu desena și crucile pe catedrală.

Ministerul Sănătății a revenit asupra deciziei și au adăugat și crucile. Modificările apar în istoricul de la postare.

content-image

Și totuși de ce permitem folosirea imaginii unui simbol al Bisericii Ortodoxe, anume catedrala mitropolitană din Timișoara? Dacă această manevră s-a vrut tocmai pentru a populariza mai mult campania de vaccinare Ministerului Sănătății? Și încă un aspect, dacă s-a adus voit un afront Bisericii prin eliminarea crucilor, tocmai pentru a nu mai sesiza folosirea fără nicio aprobare a imaginii catedralei? De ce vor să manipuleze populația folosindu-se de imaginea Bisericii?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Cum de ce? Pentru ca asta este tinta: cei care au credinta si iubire. Biserica este izvorul de viata asa cum este mama pentru pentru prunc; este locul comuniunii sufletului cu eternitatea

  2. Scopul este desacralizarea omenirii prin orice mijloace. Le e teamă să se uite în oglinda conștiinței. Crucea îi arde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button