X

[VIDEO] IPS Longhin confirmă că a fost lovit în timp ce se afla în spital, acum 2 săptămâni

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În timp ce se afla în spital pentru tratament, în data de 22 ianuarie, IPS Longhin a fost lovit puternic în zona feței, încât a fost nevoie să fie cusut la o pleoapă.  S-a hotărât să nu se facă public acest lucru, pentru a nu agrava relațiile și așa inflamate cu administrația Zelensky. Ieri a apărut în spațiul public o imagine terifiantă ce-l arăta pe IPS Longhin cu vânătăi mari în jurul ochilor. Călugării din jurul IPS sale au confirmat cele scrise mai sus, iar astăzi a confirmat, cu smerenia și bucuria caracteristică, chiar IPS Longhin.

Să ne rugăm ca Domnul să-l întărească și să-l mântuiască spre slava Sa. Amin!

Răspunsul mitropolitului Longhin la ceea ce s-a întâmplat:

Asta s-a întâmplat în noaptea de 22.01.24, au bătut la ușă de 3 ori, iar când am deschis, am primit o lovitură de la care am pierdut cunoștința. În urma loviturii, a fost necesară o intervenție chirurgicală. Acum mă simt bine! Totul rămâne la mila și la judecata lui Dumnezeu! Mitropolitul Longhin (Jar)

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. https://youtu.be/LTLaCVRFx0g?si=2ae6UsliAwUr3Gi-
    Această înregistrare cuprinde un tablou de epocă din vremea Sfântului Fotie din care putem extrage concluzii pentru vremurile în care trăim.
    Din cuprins:
    – documente false pentru politizarea credinței Apusului,
    – sinodul tâlhăresc,
    – raportarea corectă la Canonul 15;
    – ruptura între Răsărit și Apus,
    -lupta Sfântului Fotie pentru păstrarea Ortodoxiei și prigoanele la care a fost supus
    -etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button