X

VIDEO// Școala românească în 2024: gratar în timpul orelor. Profesorul, simplu spectator

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Au fost capturate imagini șocante la un liceu din București, unde câțiva elevi au decis să organizeze un grătar în sala de clasă, în timpul orei.  Acest incident, ce a fost imortalizat și postat pe internet, a stârnit un val de indignare printre internauți, aceștia fiind dezamăgiți de comportamentul necorespunzător al elevilor din școlile românești.

Conform imaginilor, trei adolescenți au adus cu ei carne și un grătar electric, pe care l-au folosit pentru a găti în timpul cursului, chiar în prezența profesorului. În ciuda acestei acțiuni nepotrivite, cadrul didactic nu a intervenit și a continuat să desfășoare lecția, ignorând comportamentul inadecvat al elevilor.

Cei trei elevi implicați în incident păreau să nu fie deranjați de reacția celor din jur și, dimpotrivă, păreau să se bucure de situație. Au mers până acolo încât au deschis geamurile sălii de clasă pentru a permite evacuarea fumului rezultat în urma gătitului.

Acest incident nu este izolat, fiind precedat de alte evenimente similare în alte școli din România. Un exemplu este incidentul din 2022, când elevi de la un liceu din Ploiești au organizat un grătar în clasă și au fumat, unul dintre aceștia încercând chiar să aprindă părul unei colege. Aceste comportamente șocante au fost documentate și distribuite pe internet.

content-image

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button