X

“O țară ca afară…”: La un carnaval din Spania copiii au defilat îmbrăcați în prostituate cu steaguri LGBT

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Parada Carnavalului din Torrevieja din Alicante a stârnit controverse pe rețelele de socializare până la punctul de a ajunge în mass-media internațională din cauza costumului pe care l-au purtat minorii unei trupe: în lenjerie intimă, cu curele și cu steaguri ale mișcării LGTBI, scrie 20minutos. 

Trupa care a conceput costumul, Osadía, formată din 68 de persoane, a încercat să facă o satiră a clasei politice cu sloganul general „Promite până când primești” defilând cu urne și mai multe pancarte și steaguri, pentru a critica candidații care anunță îmbunătățiri până când vor câstiga voturi.

Organizații precum Christian Lawyers au anunțat că ar putea intra în justiție împotriva Consiliului Local, care, potrivit ABC, s-a distanțat de ideea trupei.

Comentariile despre paradă au fost multe și pe diferite tonuri. Printre utilizatorii care au criticat costumul se numără și scriitoarea Lucía Etxebarria care se întreabă într-un tweet ce tată își îmbracă copiii așa: „Îmi confirmă că a fost în Torrevieja. Ce rost are să îmbraci minorii într-o ținută BDSM? Ce fel de tată este de acord cu asta și permite, de asemenea, să fie filmati?”, a spus scriitoarea.

José Andrés Calderón a deplâns prin intermediul rețelelor sale de socializare că „pedofilii vor fi foarte mulțumiți de aceste scene”. Deputatul VOX pentru Alicante, David García, a spus că nu înțelege cum a permis primarul PP acest lucru și a avertizat că „copiii nu se ating”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. sa priveasca toti pseudo-ortodocsii ecumenisti si arienisti.

    asta e ceea ce va doriti? va place coruperea de copii? va place sa-i vedeti pe sodomistii si toti spurcatii impotriva firii pe strada?

    daca sunteti de acord cu astfel de lucruri, e clar cui slujiti.

    sa nu va mai vaitati ca voi sunteti mici si nevinovati, ca sunteti civili si nu meritati sa fiti afectati de razboaie, de crize economice sau alte aberatii.
    in realitate sunteti partizani cu minciuna si cu stapanii minciunii, iar partizanul nu are dreptul sa se mai numeasca civil. nu sunteti victime, ci sunteti chiar problema si parte din problema.

    de ce sunt lasati toti eterodocsii sa-si dea cu parerea in gospodaria pravoslavnicilor?
    pentru ca majoritatea oamenilor din tarile foste ortodoxe sunt pagani apostati, care sunt de acord in prima faza cu acei pagani, dar cand vad consecintele oribile ale propriei lor alegeri retarde, se plang si se vaita si se autodenumesc victime, cand de fapt ei sunt proprii lor tortionari.

    culegeti ce ati semanat! nu este nimic la intamplare, asa cum ati vrea voi sa credeti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button