X

CUM INTERPRETAM? Universitatea ROCKEFELLER demoleaza TEORIA EVOLUTIONISTA printr-un amplu studiu ce arata ca 90 la suta dintre animalele de pe Pamant au aparut in același timp cu omul

de null
Foto: Lars Plougmann – Flickr

Un studiu de referință, care a implicat analiza a milioane de secvențe de cod ADN (coduri de bare ADN) a infirmat foarte mult din ceea ce știam despre evoluția speciilor. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Într-un studiu genetic masiv, Mark Stoeckle, cercetător senior asociat al Programului pentru Mediul Uman de la Universitatea Rockefeller și David Thaler, genetician la Universitatea din Basel, au descoperit că practic 90 la sută dintre toate animalele de pe pământ au apărut cam în același timp.

Mai mult, ei au aflat că 9 din 10  specii de animale de pe planetă au apărut în același timp cu omul, cu cca 100 – 200 mii de ani în urmă.

„Concluzia este surprinzătoare” spune Thaler, „și am luptat împotriva ei cât am putut.”

Ce este codul de bare ADN?

În ultimul deceniu, sute de oameni de știință au colectat cca 5 milioane de coduri de bare ADN de la 100.000 de specii de animale, din diferite părți ale globului. Stoeckle și Thaler au studiat aceste cinci milioane de amprente genetice, pentru a realiza una dintre cele mai suprinzătoare descoperiri despre evoluție de până acum.

Există două tipuri de ADN. Cea mai mare parte a oamenilor știu de spre ADN-ul nuclear. Acest ADN conține amprentele genetice ale fiecărui individ în parte și este transmis de la o generație la alta. Genomul este construit din diferite tipuri de molecule aranjate în perechi. Sunt 3 miliarde de asemenea perechi, care sunt folosite pentru a forma mii de gene.

Celălalt tip de ADN, mai puțin cunoscut, este cel din mitocondriile celulelor. Mitocondriile produc energie pentru celule și conțin 37 de gene. Una dintre aceste gene este cea denumită COX1 (citocrom c oxidaza 1, uneori fiind denumită prescurtat și CO1 sau COI), și este folosită pentru a crea secvențe ADN. Toate speciile au ADN-ul mitocondrial foarte asemănător dar în același timp suficient de diferit pentru a putea să le distingem.

Paul Herbert, biolog și director al Institutului de Biodiversitate din Ontario, a dezvoltat o nouă metodă pentru a identifica speciile prin studiul genei COX1.

Născuți cam în același timp

Prin analizarea genei COX1 a 100.000 de specii, Stoeckle și Thaler au ajuns la concluzia că majoritatea animalelor au apărut simultan. Ei au descoperit că mutațiile neutre de la o specie la alta nu sunt așa de variate precum era de așteptat. Mutațiile neutre se referă la mici modificări de ADN care apar de-a lungul generațiilor. Ele pot fi comparate cu cercurile trunchiurilor de copaci, pentru că ele spun cât de „bătrână” este o specie.

Cât privește despre cum s-a întâmplat acest lucru, este neclar. O posibilitate demnă de luat în seamă este aceea ca un eveniment brusc să cauzeze in cataclism la scara foarte mare și să distrugă majoritatea speciilor de pe Pământ.

„Viruși, ere glaciare, concurenți noi mai puternici, dispariția prăzii – toate acesta ar putea fi cauze pentru perioade când populația animală se reduce dramatic”, explică Jesse Ausubel, director al Progamului pentru Mediul Uman.

Asemenea perioade conduc la modificări genetice devastatoare pe întreaga planetă dar provocând apariția unor noi specii. Oricum, ultima dată când o asemenea modificare a avut loc a fost acum 65 de milioane de ani, când un asteroid a lovit Pământul și a exterminat dinozaurii și a înjumătățit toate celelalte specii de pe planetă.

Studiul este publicat în revista Human Evolution.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Nota traducatorului:

O să fie un comentariu ceva mai lung decât articolul. Dar parcă e nevoie…

Nu putem să nu constatăm că apare numele Rockefeller, chiar dacă doar pus pe frontispiciul unei universități. Cunoscând câte ceva din „faptele” purtând marca Rockefeller, n-ai cum să nu te întrebi care este scopul real al acestui studiu:

Ce se află în spatele CMB: Rockefeller şi NOUA RELIGIE MONDIALĂ

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

COLOSII DIAVOLULUI: IG Farben – Rockefeller / De la sustinerea masinii de razboi naziste la Codex Alimentarius si Big Pharma

Și am putea continua pe câteva pagini. De aceea, ceva ne face să ne îndoim că voiau să-l descopere pe Dumnezeu…! De fapt, o spun chiar ei, ceva mai cu perdea:

„Concluzia este surprinzătoare și am luptat împotriva ei cât am putut.”

Mai degrabă voiau să-L nege. De aceea, deși poate părea ciudat, nu dansăm de bucurie că studiul, măcar că indirect, confirmă Sfânta Scriptură. Ce dovezi i-ar mai trebui unui creștin?

Pentru un necreștin, însă…

Deși ne-ar fi ușor și ar fi foarte corect să cităm din Sfânta Scriptură ce s-a întâmplat în zilele a cincea și a șasea ale Facerii, ne vom abține de la citate. Deocamdată. Pentru cei care l-au primit pe Hristos în suflete, nu e nevoie iar pentru cei care nu cred cuvântul Lui, nu ar conta oricum. Pentru aceștia din urmă însă, articolul ar trebui să ridice semne de întrebare enorme cu privire la tot ce credeau că „știu”…

O importantă parte din actuala „știință” e, de fapt, o exploatare a credinței, și al cărei rezultat – chiar dacă poate e neintenționat – este îndepărtarea omului de Dumnezeu. Mai ales când vine vorba, ca în cazul de față, de apariția vieții pe pământ. O bună parte din informațiile care i se bagă cu pâlnia copilului, încă din primii ani de școală, apelează nu numai la inteligența lui,  ci mai ales la credința lui! Prin autoritatea pe care o au educatorii în fața copiilor, tomuri întregi de „știință” pe care nici educatorii, de multe ori, nu le vor putea verifica vreodată, le sunt furnizate cu titlu de adevăr absolut celor mici care, crezându-și profesorii pe cuvânt, vor asimila „adevărurile” pentru tot restul vieții. Și nu e bine… Iată câteva exemple:

VIDEO: Bacteria Flagellum, microorganismul ce demonstreaza IMBECILITATEA TEORIEI EVOLUTIEI. De ce credeti ca PAPUSARII au promovat DARWINISMUL?

Cercetător CONCEDIAT de UNIVERSITATE după DESCOPERIRI UIMITOARE care DESFIINȚEAZĂ EVOLUȚIONISMUL și teoria milioanelor de ani …

Și nici științele exacte nu sunt întotdeauna atât de exacte:

Matematica, stiinta si constiinta … Crestinului Ortodox

Farsa BIG BANGULUI și TEORIA RELATIVITĂȚII: ȘTIINȚA copiază FICȚIUNEA. De la ATEISM la SECTĂ: Controversele COSMOLOGIEI în ultimii 100 de ani

TEORIA RELATIVITATII. Sau cum o minciuna repetata 100 de ani devine adevăr

Herbert Dingle spunea despre TEORIA RELATIVITATII: “Au acceptat-o dogmatic. Au învățat-o de la cei care au învățat-o de la cei care nu au reușit să o înțeleagă de la început”

Departe de noi gândul de a nega în toate cazurile rolul, veridicitatea sau efectele benefice ale științei. Ceea ce noi spunem este că „știința” se bazează de foarte multe ori – și n-ar trebui niciodată să fie așa! – nu pe lucruri știute ci pe presupuneri, pe ipoteze nedemonstrate clar și complet sau doar pe pura imaginație, care ne sunt însă sunt servite cu titlu de adevăr incontestabil.

Curios lucru, așadar, știința poate presupune ce vrea ea, atunci când nu are explicații, dar trebuie acceptată, adică trebuie CREZUTĂ! N-ai voie să i te opui, altfel ești retrograd, încuiat și habotnic! Ți se spune că Universul are 15 milarde de ani, deși nimeni n-a demonstrat asta? Crede! Ți se spune că viața e un accident, deși există chiar oameni de știință care demonstrează că nu e așa? Nu îndrăzni să te îndoiești! Ți se spune că te tragi din maimuță, că dinozaurii au fost omorâți de un asteroid sau că omul a ajuns pe Lună? E știință, frate, ți-o spun unii mai deștepți ca tine, nu mai comenta!

Religia, însă, trebuie neapărat să-L demonstreze pe Dumnezeu, altfel rămâne o minciună perfidă, menită să sucească mințile omului, să-l țină prost și sclav… Sacrificiul Domnului nostru Iisus Hristos, al apostolilor, al tuturor mucenicilor și sfinților care le-au urmat nu sunt dovezi… Nici toate minunile care s-au întâmplat și se mai întâmplă…

Nu cumva trebuia să fie invers?

Acum simțim și noi nevoia unui citat din Sfânta Scriptură:

„O, adâncul bogăţiei şi al înţelepciunii şi al ştiinţei lui Dumnezeu! Cât sunt de necercetate judecăţile Lui şi cât sunt de nepătrunse căile Lui!” (Romani, 11:33)

De aceea, tot cel ce crede că „știe”, ar trebui să se mai gândească o dată și să țină cont de porunca Mântuitorului nostru:

Cercetaţi Scripturile, că socotiţi că în ele aveţi viaţă veşnică. Şi acelea sunt care mărturisesc despre Mine.” (Ioan, 5:39)

 

Nota saccsiv:

Excelent comentariul fratelui traducator.

Si totusi, daca au luptat cat au putut impotriva acestei concluzii, de ce au mai publicat-o? Vorbim totusi despre Rockefeller, o familie ce reprezinta de peste 100 de ani unul dintre principalii constructori ai Noii Ordini Mondiale. Daca studiul a iesit astfel, inseamna ca papusarii au fost de acord sa iasa astfel, iar lumea sa afle ca a iesit asa. Sa ne amintim ca in alte cazuri, la alte Universitati, nu s-a intamplat la fel:

Cercetător CONCEDIAT de UNIVERSITATE după DESCOPERIRI UIMITOARE care DESFIINȚEAZĂ EVOLUȚIONISMUL și teoria milioanelor de ani …

Deci, care-i treaba?

Parerea mea e ca antihristul nu poate stapani peste o lume atee. Iar familia Rockefeller chiar lucreaza de zor de multa vreme pentru a-i pregati venirea:

Locuri sinistre – ROCKEFELLER CENTER. O celebră locație din New York construită special pentru promovarea LUCIFERIANISMULUI

Sa ne amintim de asemenea si de spusele lui Albert Pike:

 

Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.

Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.

Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.

 

Altfel spus, vremea ateismului glorios a apus. Au inceput sa faca loc unui ceva mai apropiat de realitatea celor scrise in Biblie. Si nu pentru ca ei iubesc Biblia, ci pentru ca ANTIHRIST inseamna CEL CE ESTE IN LOC DE HRISTOS. Ne-a explicat foarte limpede Cuviosul Serafim Rose:

 

„De ce vor dori toţi cei din lumea întreaga să se închine lui? Evident, fiindcă este ceva în el ce corespunde cu ceva din noi. Iar acest ceva este lipsa lui Hristos din noi înşine. Dacă ne vom închina lui (ferească Dumnezeu!), va fi pentru că vom simţi o atracţie către un lucru exterior, care s-ar putea să semene a creştinism, de vreme ce antihrist înseamnă cel ce este în loc de Hristos, sau seamănă cu Hristos.”

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Parerea mea e putin diferita, insa concluzia e cam aceeasi. Scopul fortelor intunericului e sa-l indeparteze pe om de Dumnezeu, pentru ca in final sa-l piarda. Idolatria, ateismul, pacatele mortale duc in aceeasi directie. Se pare ca toate aceste tentative nu au avut rezultatul “scontat”. Au incercat o vreme cu propaganda gay, cu destrabalarea sub toate formele in ideea ca vor instala haosul, ca vor transforma tot pamantul intr-un fel de Sodoma. Dar nu prea a mers. Exista in sufletul omului chemarea nativa catre Dumnezeu si, probabil, exista pe pamant un nucleu dur al oamenilor care nu pot fi pacaliti asa de usor – “voi sunteţi sarea pământului”.
    Deci, negarea lui Dumnezeu nu prea a mers. Atunci vor pune probabil in aplicare planul B, sa nu-l mai nege pe Dumnezeu, sa nu mai nege Sf.Scriptura, ci sa-i deturneze intelesurile si sa-i pacaleasca pe oameni sa se inchine unui zeu mincinos.

  2. Iar sunteti imbecili. Concluzia autorilor studiului nu e nicidecum ca “90 la suta dintre animalele de pe Pamant au aparut in același timp cu omul”. Ideea e ca majoritatea animalelor au avut o “Eva mitocondriala”, un stramos comun, ceea ce nu doar ca nu “demoleaza teoria evolutionista” ( :D ), dar chiar o sprijina. Hai, valea la scoala!

    1. ProstodoxInfo

      Asadar, ei spun ca “9 din 10 specii de animale de pe planetă au apărut în același timp cu omul” iar tu zici ca n-au zis asta. Esti exemplificarea perfecta a spuselor lui Umberto Eco:

      CITATUL ZILEI / Umberto Eco: “RETELELE DE SOCIALIZARE dau drept de cuvant unor LEGIUNI DE IMBECILI. Internetul l-a promovat pe IDIOTUL SATULUI ca purtator de adevar.”

      http://ortodoxinfo.ro/2018/01/31/citatul-zilei-umberto-eco-retelele-de-socializare-dau-drept-de-cuvant-unor-legiuni-de-imbecili-internetul-l-promovat-pe-idiotul-satului-ca-purtator-de-adevar/

  3. Apostazia completa este pervertirea credintei. Cele mai teribile forme pe care le-a luat totalitarismul au avut si o componenta religiosa sau oculta dupa cum bine stim. In aceasta situatie religia devine o arma politica, un construct care nu are alt scop decat de a intari puterea suveranului. Mircea Eliade sustinea ca omul a fost dintodeauna marcat de sentimentul religios, spre deosebire de E.Durkeim, spre exemplu, care considera credinta un simplu produs al constiintei colective. Desi au viziuni diferite amandoi cad de acord asupra faptului ca omul are nevoie de sacru in viata lui. Ajungand la concluzia ca nu pot anihila dimensiunea religioasa in om artizanii noilor forme de inginerie sociala s-au s-au decis sa o perverteasca astfel incat sa deserveasca scopurilor lor perverse.
    In aceasta Brava Lume Noua omul si credinta sa devin nimic mai mult decat bunuri de consum, oricat de cinic pare ca suna. Suntem martori unui reclicaj estetic al individului ca etapa a procesului de uniformizare, inclusiv din punct de vedere religios.

  4. We are a bunch of volunteers and opening a new scheme in our community. Your web site offered us with helpful info to work on. You’ve performed an impressive job and our whole group will probably be thankful to you.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button