X

OSCAR 2018: Câștigă filme proaste, dar cu mesaj politic corect

de null
Foto: https://dailybruin.com/2018/01/17/playing-the-villain-institutional-villains-in-film-explain-main-characters-motives/

Cel mai bun film, cel mai bun regizor, cea mai bună coloană sonoră şi cea mai bună scenografie:
„The Shape of Water“

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Personajele pozitive: o femeie muta (in rol principal), o negresa si un biped amfibiu (rol principal) capturat in America de Sud.

Personajul negativ: un barbat alb si rau.

Povestea foarte pe scurt: Capturat pentru a fi studiat intr-un laborator secret din vest, in timpul razboiului rece, amfibianul si femeia muta se indragostesc. El era tinut captiv intr-o mare piscina, ea era femeie de serviciu. Sovieticii au si ei un spion in respectivul centru de cercetare. Cum necum, vesticii hotarasc sa-l omoare ca sa-l disece iar esticii isi pun spionul sa-l distruga total, pentru a nu avea vesticii vreun avantaj militar de pe urma sa. Dar spionul este milos si impreuna cu muta, negresa (si ea femeie de serviciu) si inca un nene (proprietarul casei in care statea prima) il ajuta pe amfibian sa evadeze. Hotarasc sa-l piteasca pana ce pot sa-l duca la nu stiu ce canal navigabil. In timpul asta, cei doi fac sex intre specii. Barbatul alb si rau, ce era un soi de sef peste laborator, ii tot cauta si reuseste sa dea de ei tocmai in momentul in care cei doi ajung la canal, il impusca pe amfibian dar si pe fata, insa amfinianul fiind cu puteri, se vindeca aproape instant, il omoara pe alb, sare cu femeia in apa, unde o vindeca si pe ea. Ba face el cumva si ii apar ei si branhii la gat. Happy end.

Trailer:

Cel mai bun scenariu original:

„Get Out“
Film horror. O tanara alba se preface a fi indragostita de un tanar negru pentru a-l atrage la casa parintilor ei, ce se ocupau cu furtul trupurilor de negri pentru a-si baga albii, ce licitau mai mult, sufletele acolo.
Trailer:

Cel mai bun scenariu:

„Call Me By Your Name“

Iubirea dintre un barbat homosexual si un adolescent (deci sub 18 ani).

Trailer:

Cel mai bun film străin:

„A Fantastic Woman“
Un transsexual care are o relatie cu un barbat normal. Film din Chile.
Trailer:

 

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Chiar ma uitam cu o zi in urma la trailer-ul de la „The Shape of Water”. Plictisitor si obositor din trailer, nici nu a fost necesar sa vad filmul.

    Adevarul cam asta e: festivalurile de film sunt facute pentru a premia filmele cu sali goale de cinema, tocmai pentru a inocula celor cu un dram de logica inca sanatoasa, ideea ca de fapt, aceste filme au un rating urias si trebuie urmata mentalitatea fals createi majoritati ce sa bulucit imaginar si a umplut imaginar salile de cinema, apreciind valoarea inestimabila a productiilor cinematografice premiate..

    Cam asa se face si cand sunt alegeri: ii prostesc pe oameni aratandu-le la televizor cozi uriase la sectiile de votare. cand ajungi acolo vezi ca defapt nu e asa si iti spui: o fi prea devreme sau prea tarziu, caci la televizor aratau ca e plin de lume. Si intri prostit si semnezi in registru si pui stampila unde nu mai conteaza oricum din moment ce ai semnat in registru.

    Revenind la filme, multi se vor intreba: pai daca salile de cinema sunt goale, cum scot investitia. Pai, nu o scot. Dar nici nu e interesat nimeni sa o scoata caci sunt acele miliarde donate de Soros, Rokefeler, etc etc, va mai amintiti ?

    Filmele, au rolul de a obisnui mentalul colectiv cu conceptele „minunatei lumi noi” pentru a fi primita cu bratele deschise si fara opozitie. Aceasta e reala recuperare a investitiei in filme.

    Doamne ajuta!

    1. „pai daca salile de cinema sunt goale, cum scot investitia.”
      Adevarul e ca de la filmele cu buget umflat o mai scot prin spalarea de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button