X

BLASFEMIE asupra simbolurilor tradiționale românești din partea minorității LGBT

de null

Fotografia postată de Laurenţiu Dumitru.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Văzând afișul de mai sus, observăm că o pată multicoloră vrea să simbolizeze că minoritatea homosexualilor vrea să invadeze cultura tradițional țărănească și să o infesteze! Adică, o bătaie de joc la adresa purității și frumuseții viețuitorului de la țară, care a creat de-a lungul istoriei valori de patrimoniu național și spiritual.  Este un atac și la ce mai aveam curat în această țară. Iată că acești oameni bolnavi, nu-și văd doar de dormitorul lor, ci ne invadează viețile, călcând în picioare valorile în care noi credem. Pe când o proiecție în Aula Patriarhiei Române? Cu siguranță domnul purtător de vorbe Bănescu, nu ar găsi nimic imoral în acest lucru.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

    1. @ Adi

      Aparent la o privire superficiala asa ai zice ca e, dar nu e.

      Daca vei privi mai atent, vei constata diferenta.

      Crucea de pe Patriarhie e una Legionara, si difera de cea a lui baphomet prin faptul ca de pe bratele orizontale cresc vertical cruciulite, ceea ce nu se intampla la crucea lui baphomet.

      Exemplu cruce Legionara:

      https://www.atitudini.com/wp-content/uploads/2011/11/crucea-legionara-Aiud.jpg

      http://4.bp.blogspot.com/-qPezO6AzgR4/UN1SN9CswBI/AAAAAAAAFQA/s_B1NpoBpJo/s1600/Cruce-legionara,.jpg

      Exemplu cruce baphomet:

      https://i.ytimg.com/vi/iF3zSlHGCdc/maxresdefault.jpg

      http://stiriactuale.ro/images/stories/2015/mai/07/horezu.jpg

      1. E discutabil, pentru ca daca privim motivele populare traditionale, atunci si aceastea sunt pline de cruci ale lui baphomet.

        Referitor la articol: e grav. E foarte grav. Iar institutiile care au puterea sa faca ceva, tac. Asta e si mai grav.

        Nu mai avem nici o protectie in aceasta tara.

        Probabil ca trebuie sa rabdam. Caci cine va rabda pana la sfarsit se va mantui.

        „Cel ce va răbda până la sfârşit, acela se va mântui” (Matei 24, 13)

  1. Cel mai la indemana pentru noi este sa inundam mail-urile patriarhiei cu mesaje de sesizare impotriva acestei subtile marsavii. Poate asa vor vedea ca nu sunt singuri si ca daca marturisesc corect, suntem alaturi de ei. Cine stie… E cel mai simplu mod de a protesta

  2. Cu alte cuvinte, ei se pisa in culorile curcubeului pe traditiile, credinta, spiritualitatea, natiunea si istoria tuturor celrlalti romani normali la cap!

  3. Dacă nu ne alăturăm cu deciziie și hotărâre deplină față de cei ce susțin adevărata familie ca prezentată ca fiind normală (bărbat + femeie) …vom deveni ceea ce Olanda e acum .. ! Sus, haideți sus români de pretutindeni, este în joc originea familiei noastre, este în joc libertatea noastră la dreptul de credință, credința în Hristos !

  4. Dusmanul fecalistilor este Dumnezeu.
    Prin urmare, vrajmasindu-L dar neputand a-L atinge batjocoresc, spurca tot ce este in legatura cu El: omul – poporul/neamul cu traditia – credinta sa.
    Boala lor – inainte de a fi mentala si cu efecte vizibile in comportament, limbaj, prestanta publica… este posedare ACCEPTATA, invocata sau “bine”-primita prin muzica, filme si stimulata prin bani.
    Trebuie chemati in judecata pentru ofensa adusa natiunii si moralei publice.
    Lupta este grea, Satana urla din toate partile sa isi creasca portofoliul de suflete pierdute.
    In Vancouver, Canada am gasit un ziar (ma rog nu apare zilnic…) scos de niste persoane de cultura crestina dar credinta ratacita, eretica – sectanti – care rage alarma asupra atacului puternic, sustinut impotriva familiei, a drepturilor parintesti:
    http://lightmagazine.ca/2018/02/parental-rights-in-question
    Lupta este in desfasurare asupra curriculum-ului educatiei sexuale impins in scolile publice de avocatii LGBTQ.
    …. Este numit “orientarea sexuala si identificarea genului”… care invata in toata Canadaelevii sa celebreze stilul de viata homosexual si ca genul este fluid…. genul tau nu ar fi dat de partile din care esti facut ci de cum te simti tu la un moment dat. … cantece, baieti imvbracati femeieste si fete – baieteste… li se spune copiilor la gradinita (!?!) ca pot fi alt gen decat sint acum.
    …… Zice un pastor:
    “Problema noastra nu sint profesorii, educatorii, administratorii. Aceasta este o lupta cereascasi satana inearca sa distruga sufletele noastre. … satan merge dupa cei mai vulnerabili – copiii nostri.”
    …. Batalia dintre o homosexuala agresiva si comunitatea credincioasa in Canada este departe de a se fi incheiatdar multi lideri crestinispun ca poate fi un factor care sa produca “bisericii” (ghilimlele mele) candva adormita sa se ridice si sa se faca auzita. …”
    ——-
    Nu zice rau da’ ce te faci cu ortodocsii 0- de exemplu la OCA – Orthodox Church of America de unde, de la Manastirea Tuturor Sfintilor din Mission BC, Arhiepiscopul / Vladica Lazar zice ca nu e vreo agenda gay…. ca homosexualitatea este ceva natural, inca din stadiul embrinar (in pantecele mamei), intalnita la mamifere si pasari si dovedit stiintific!!!
    “https://02varvara.wordpress.com/2016/07/02/2-july-2016-is-there-a-gay-agenda-i-think-not/
    Saturday, 2 July 2016
    2 July 2016. Is There a Gay Agenda? I Think NOT…
    If there’s a “Gay Agenda”, then, we must refute it. We must uphold the Doctrine of the Orthodox Church at all cost. However, upholding it shouldn’t entail language of hate, malice, pejorative, or lies.
    We can state Church doctrine clearly, unequivocally, and directly without ever using terms, words, and expressions that are clearly sinful in themselves. …
    Some people asked me if I actually thought that there was a “Gay agenda”.
    No, of course, I don’t believe that. Nor is there any such thing as a “Gay Lifestyle”. …”
    ———-
    Ia spuneti fratilor – “eu cu cine [sa] votez”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button