FOTOGRAFII ale INUNDAȚIILOR din Houston de la începutul anilor 1900 demonstrează că dezastrele naturale NU sunt cauzate de „ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ”

sept. 9, 2017 8639 6 http://bit.ly/2HcxBW8

 

După Uraganul Harvey, Houston se confruntă în prezent cu inundații intense, iar oficialii spun că ar putea dura săptămâni înainte ca drumurile să devină din nou accesibile.

Mass-media oficială profită de mizeria texanilor pentru a-și continua agenda de schimbări climatice, dând vina pe creșterea apei din cauza încălzirii globale. Cu toate acestea, o voce în creștere a experților arată că acest tip de dezastru natural. a fost destul de standard în întreaga istorie.

Fostul om de știință și climatolog al NASA, Dr. Roy W. Spencer a expus următoarele, conform Natural News:

Harvey a fost pur și simplu un dezastru natural ca toate celelalte care „a avut loc întotdeauna și se va întâmpla întotdeauna”.

Poate fi dificil să se compare inundațiile majore din istorie, deoarece oamenii modifică peisajele de-a lungul timpului.

Orașele ca Houston dezvoltă zone care, odată ce acoperă solul în totalitate, încep să găzduiască clădiri, locuri de parcare și drumuri, ceea ce determină scurgerea apei în loc să fie înmuiată în murdărie ca în trecut. Adăugați la aceasta faptul că populația Houston a crescut de zece ori de la anii 1920 și veți vedea că acum este o stare de lucruri foarte diferită.

Inundațiile actuale ale orașului Houston nu sunt la fel de rele ca cele care au lovit zona acum 80 de ani, în ciuda faptului că orașul avea cu 2 milioane de oameni mai puțin pe atunci. El declară că concentrarea ploii asupra zonei Houston a fost cauzată de uraganul care se oprea după ce a ajuns pe țărm.

Tot mai puține uragane lovesc S.U.A. Din 1970, țara a fost lovită doar de patru uragane care erau de categoria 4 sau mai mare.

Au trecut aproape 12 ani de la ultimul mare uragan (definit aici la categoria 3 sau mai puternic). Mai mult, cel mai mare dezastru natural din istoria SUA s-a întâmplat cu mult timp în urmă, când un uragan de categoria 4 a ucis între 6.000 și 12.000 de oameni în Galveston în 1900.

Realitatea rămâne că Houston este un teritoriu în mod natural expus riscului de inundații și uragane, situația fiind agravată de infrastructura depășită a orașului, de extinderea urbană și de gestionarea săracă a terenurilor și rezervoarelor. În plus, suntem în mijlocul sezonului uraganelor. O echipă de oameni de știință respectați a concluzionat recent că schimbările de temperatură atribuite (oficial – NT) încălzirii globale, observate în ultimii ani, s-ar fi întâmplat chiar și în absența activității umane:

„Se întâmplă dezastre meteorologice, cu sau fără ajutorul oamenilor”.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
cuvinte cheie:
articole asemănătoare
6 Comentarii la “FOTOGRAFII ale INUNDAȚIILOR din Houston de la începutul anilor 1900 demonstrează că dezastrele naturale NU sunt cauzate de „ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 9 septembrie 2017 at 7:32

  PROIECTUL BLUE BEAM SI HAARP /

 2. mircea.v
  # 9 septembrie 2017 at 8:15

  Din viziunea a 2-a a Staretului Antonie

  „Vreau sa mai spun cateva cuvinte, nu despre viziune, ci despre creatie, ca sa poata fi mai bine intelese cele ce vor urma. Dumnezeu creeaza tot ceea ce este viu intr-un sistem unitar, foarte dur. Tot universul este absolut legat, prin fiece actiune, pana in cele mai mici amanunte, de cea mai umila parte a sa, iar pentru o fiinta rationala cum este omul, chiar si printr-o actiune ce nu face parte din lumea materiala – gandul. Faptele fapturilor inferioare nu pot aduce nici o dauna universului. Ele sunt limitate la propriile instincte si acelor asemenea lor, la fel si prin proprietatile de autoreglare a naturii insasi. Altceva e omul. El este creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Si oricat am polemiza despre ce este chip si ce este asemanare, despre ce se sterge si ce nu, cu ce este inzestrat omul de la nastere si ce e chemat sa agoniseasca pe parcursul intregii sale vieti, in cazul de fata important este altceva – faptele sale, atat in lumea materiala, cat si in cea nevazuta, cum se reflecta ele asupra mediului inconjurator, asupra mediului in care traieste, cat si asupra intregului univers. Nu Dumnezeu a sters de pe fata pamantului Sodoma si Gomora, ci oamenii care s-au dezis de pronia Creatorului. Spun despre aceasta pentru ca toate nenorocirile ce au sa se intample cu natura si cu omul nu sunt o urmare a maniei lui Dumnezeu, pentru ca El este Atotiubitor si Atotmilostiv, ci sunt urmare a actiunilor atotdistrugatoare a omenirii insasi.
  Iar acum vreau sa vorbesc propriu zis despre viziune, despre ceea ce ii asteapta pe toti, din pacate, intr-un viitor nu prea indepartat, iar unele lucruri se si intampla chiar in momentul de fata. Asadar, iata ce am vazut eu despre viitor. Intai de toate, tot felul de catastrofe tehnologice. Sistemul de viata creat de om este, in esenta, satanic si, pentru ca vine in contradictie absoluta cu legile lui Dumnezeu, va incepe incetul cu incetul sa se distruga. Vor cadea avioane, se vor ineca corabii, vor exploda centrale atomice, uzine chimice. Si toate acestea pe fundalul unor fenomene naturale, care se vor intampla pe tot pamantul, dar mai ales in America. Uragane de o forta nemaivazuta, cutremure de pamant, secete nemiloase si, invers, ploi torentiale, ce vor aminti de potop. Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma contemporana- New York-ul. Nu va ramane fara rasplata nici Gomora- Los Angeles-ul.”

 3. RomeoB
  # 9 septembrie 2017 at 9:47

  Sfintii Parinti profetesc faptul ca la sfarsitul veacutilor natura se va razvrati datorima inmultirii psacatelor in lume. Ca e vorba de incalzire globala, uragane, cutremure, inundatii, sau altceva sau toate la un loc nu este important,
  Important este ca aceste lucruri voe veni, si trebuie sa fim pregatiti cu rigagaciunea si cu celelalte; nu trebuie sa ne ia prin suprindere.

 4. # 9 septembrie 2017 at 12:47

  La 1900 harp?nu nu

 5. me
  # 12 septembrie 2017 at 6:44

  ..
  http://mobile.hotnews.ro/stire/21997257

Scrie un comentariu

Scroll Up