Papa Francisc, slujind Noii Ordini Mondiale: ,,Omul este neghiob, un incapatanat orb”. Asa i-a catalogat pe cei care nu cred in MINCIUNA incalzirii globale

sept. 12, 2017 16937 11 http://bit.ly/2qETD8Q

Papa Francisc i-a catalogat drept „neghiobi”, luni, pe cei care neaga incalzirea globala dupa ce Statele Unite, Mexicul si Insulele Caraibe au fost devastate de uragane, informeaza AFP..

„Un rand din Vechiul Testament imi vine in minte: omul este neghiob, un incapatanat orb”, a adaugat Suveranul Pontif.

„Cei care neaga (incalzirea globala) ar trebui sa merga si sa vorbeasca cu oamenii de stiinta. Sunt foarte clari si precisi”, a spus Papa luni in timpul unei declaratii de presa.

Papa Francisc a mai spus ca oamenii si politicienii au o „responsabilitate morala” sa actioneze dupa sfaturile oamenilor de stiinta care au gasit masuri pentru a opri incalzirea globala.
„Acestea nu sunt opinii aparute din senin. Sunt foarte precisi. Ei (politicienii) decid, iar istoria va judeca acele decizii”, a afirmat Francisc.

Papa Francisc este un sustinator infocat al eforturile de a combate schimbarile climatice si consecintele ei asupra populatiei vulnerabile. El a criticat in nenumarate randuri politicienii si mai ales pe presedibtele SUA Donald Trump care a decis anul acesta sa retraga Statelor Unite din Acordul Climatic de la Paris care propune reducerea gazelor de emisie cu efect de sera.

In iulie, toate cele circa 100 de fantani din Vatican, inclusiv cele din Piata Sf. Petru, au fost inchise in contextul crizei de apa cu care se confrunta Roma. Decizia reflecta invataturile pro-mediu ale papei Francisc din enciclica privind incalzirea globala.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
11 Comentarii la “Papa Francisc, slujind Noii Ordini Mondiale: ,,Omul este neghiob, un incapatanat orb”. Asa i-a catalogat pe cei care nu cred in MINCIUNA incalzirii globale”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Ana Maria
  # 12 septembrie 2017 at 17:05

  Serios? Chiar si dupa IRMA tot mai sunt oameni ce nu cred in incalzirea globala????????? WTF?????

  • Stan
   # 13 septembrie 2017 at 8:15

   Vaiii …. ce cuvinte urate in gura unei doamne. Ia aminte la IPS Streza – „duhovniceste” se spune WTH. El asa are nr de la masina.

   Si pana la urma papa are dreptate – oamenii de stiinta stiu cel mai bine. Doar ei au generat uraganele. Sunt pe internet niste inregistrari ale curentilor de aer care la un moment dat au aratat ca niste unde (ca atunci cand arunci o piatra in apa) dovada CLARA ca sistemul HAARP nu este deloc strain de ceea ce s-a intamplat.

   Noi avem si un proverb: gura pacatosului adevar graieste.

 2. # 12 septembrie 2017 at 17:09

  Infailibilul acesta uită că nu trebuie să judece pe nimeni.

 3. Mirela
  # 12 septembrie 2017 at 17:50

  „Papa Francisc a mai spus ca oamenii si politicienii au o „responsabilitate morala” sa actioneze dupa sfaturile oamenilor de stiinta”____________Să-i ascultăm pe noii „apostoli” ai omenirii, oamenii de ştiinţă luciferică, ce ne propun o nouă „evanghelie” (veste bună): omul este dumnezeu şi nu mai are nevoie de Hristosul cel de acum 2000 de ani.
  Să facem vaccinuri, căci omul a fost creat tarat de Dumnezeul cel nepriceput, să înţelegem că lumea are miliarde de ani şi nu a fost creată de acest neputincios, să primim evoluţia şi rudenia cu maimuţa, să-l aşteptăm pe noul hristos, al cărui profet e papa satanic…

 4. Mihai
  # 12 septembrie 2017 at 18:00

  Ăsta mai bine nu se mai năștea, din păcate sunt miliarde ce pun botul la vrajelile lui

 5. # 12 septembrie 2017 at 18:56

  Carcasa este Papa inauntru este Baal…..

 6. # 12 septembrie 2017 at 20:54

  Un mason spurcat..un satanist..

 7. Riko
  # 12 septembrie 2017 at 21:08

  https://www.youtube.com/watch?v=oqYtg58whJ4

 8. Alin
  # 13 septembrie 2017 at 8:48

  Asa-zisa incalzire globala e un fenomen ciclic, probabil legat de intensificarea activitatii solare. Europa a mai cunoscut perioade de genul asta, ultima de gen a luat sfarsit in sec. 17, odata cu „mica era glaciara”, ce a durat pana in 1815-1819. Exista doua fenomene care se numesc precesie si nutatie care pot foarte bine sa explice fluctuatiile. Pentru cei care cred in bullshitul actual, ii intreb un lucru: aveti idee de ce insula acoperita acum de gheata de 2 km numita Groenlanda se numeste asa ? Numele inseamna „Insula Verde”.

Scrie un comentariu

Scroll Up