X

Steve Jobs, fondatorul Apple: “Copiii mei nu au folosit IPAD-ul. Seara discutăm despre cărți, istorie…”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Steve Jobs nu le dădea voie copiilor săi să folosească iPad-uri acasă şi le limita accesul la Internet, scrie The Independent. 

Dezvăluirea potrivit căreia copiii lui Jobs nu erau dependenți de Internet a fost făcută de către jurnalistul american Nick Bilton, care şi-a amintit o conversaţie cu cofondatorul Apple în 2010.

„Deci, copiii dumneavoastră probabil că iubesc iPad-ul?”, l-a întrebat jurnalistul.

„Nu l-au folosit. Limităm cât mai mult folosirea tehnologiei de către copiii noştri acasă”, i-a replicat Jobs.

Surprinzător, acest tip de abordare este destul de comună în rândul oamenilor puternici din lumea tehnologiei.

Chris Anderson, fostul redactor al revistei Wired și co-fondator al producătorului de dispozitive 3D Robotics exlică de ce are reguli stricte atunci când vine vorba de tehnologie.

Asta pentru că am văzut pericolele tehnologiei dintru început. Am văzut-o în sine, nu vreau să văd că se întâmplă copiilor mei.

Walter Isaacson, autorul biografiei lui Steve Jobs, i-a spus mai târziu că:

„Steve insista ca în fiecare seară copiii să ia cina la masa mare şi lungă din bucătărie, discutând despre cărţi, istorie şi o mulţime de lucruri”.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Așadar ei își protejau proprii copii, dar nu au avertizat restul omenirii că nu este sănătos ca tehnologiile fabricate de ei să fie folosite de copii. Asta am aflat-o noi pe parcurs, văzând efectele generate asupra noilor generații de copii. Între timp Steve Jobs a murit de cancer la pancreas, iar toată tehnologia lui nu l-a ajutat, căci de Dumnezeu nu a avut habar, folosind în mod blasfemiator simbolul “mărului mușcat” ca siglă pentru firma sa, numită tot sugestiv, Apple.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. pentru astia totul se rezuma la acumularea de capital, “dumnezeul” lor e banul pe principiul “banii nu aduc fericirea dar o intretin” isi protejeaza familiile (sunt constienti de riscuri ) da putin le pasa de restul..

  2. Imparatia omului care se construieste acum este in oglinda cu cea dumnezeiasca. Ceea ce Dumnezeu face prin energiile Sale, imparatia omului care-l astepata drept conducator pe Antihrist face prin tehnica.

    Alegerea este la indemana tuturor: cu Dumnezeu sau cu Mamona.

    Numai ca varianta mantuitoare presupune multa jertfa in lumea aceasta. A vietui simplu in afara lumii dezlantuite este mai mai mult decat o optiune dificila, greu de pus in practica, ci o adevarata jertfa in sensul in care trebuie sa renuntam la poftele si placerile lumesti ce sunt inradacinate in noi, sa ne curatim si sa ne facem sufletele vase alese prin care Domnul sa lucreze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button