X

TEST HAARP în Europa: “Aurora boreală” a fost provocată de Aviația SUA

anunțul de pe site-ul Universității Fairbanks

In legătură cu Aurora Boreală despre care am scris și aseară aici, văzută ieri din România și Ungaria, precum și din mai multe țări europene – fenomen polar specific celor doi poli magnetici ai Pământului, Artica și Antarctica nu la paralela 45 și mai jos, Croația, Bulgaria, Grecia, Italia – acum este și oficial:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pe site-ul programului HAARP al Universitatății Fairbanks din Alaska a fost postat un anunț in care publicul este inștiințat despre un program de cercetare efectuat in perioada 4-7 noiembrie 2023. 

«Programul de cercetare HAARP va desfășura o campanie de cercetare în perioada 4-7 noiembrie pentru a studia strălucirea artificială a aerului și undele radio de frecvență foarte joasă/frecvență extrem de joasă (VLF/ELF).

Obiectivele principale ale acestei campanii de cercetare sunt de a înțelege mai bine mecanismele din ionosferă care produc emisii optice și de a investiga dacă anumite tipuri de unde din ionosferă pot amplifica undele VLF/ELF. Experimente suplimentare vor căuta să determine dacă sateliții pot folosi undele de plasmă în ionosferă pentru detectarea și evitarea coliziunilor. (…)

The High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP) este un program științific care vizează studierea proprietăților și comportamentul ionosferei.»

Important

«Unitatea de cercetare HAARP a fost transferată la data de 11.08.2015 de la Forțele Aeriene ale Statelor Unite către Universitatea Fairbanks din Alaska.»

Mai multe pe site-ul programului HAARP al Universității https://haarp.gi.alaska.edu.

Părerea mea personală, de conspiraționist înrăit este că Universitatea a făcut anunțul că urmează un experiment, pentru că indiferent in ce a constat experimentul real acesta era de o asemenea amploare și dimensiune incât nu putea fi ascuns de ochii lumii.

Așa că l-au ascuns la vedere.

de Petre Caluian

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button