X

Rusia a lansat racheta care ‘va ajunge’ pe Lună

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Rusia a lansat prima sa misiune pe suprafaţa Lunii, după aproape o jumătate de secol, în încercarea de a fi prima ţară care să aterizeze la Polul Sud Lunar.  Misiunea Luna 25 a Moscovei a decolat conform programului de la cosmodromul Vostocini din Extremul Orient. Se crede că la Polul Sud al Lunii există depozite de apă.

Misiunea rusă este în competiţie cu India, care a trimis luna trecută propriul modul de aterizare, care orbitează deja în jurul Lunii. Şeful agenţiei spaciale ruse Roscosmos a declarat pentru Interfax că se aşteaptă ca modulul de aterizare să atingă solul pe 21 august. Luna-25 ar urma să aselenizeze în apropierea Polului Sud al Lunii, “pe un teren dificil”.

Zborul ar urma să dureze între “patru zile şi jumătate şi cinci zile şi jumătate”, potrivit datelor publicate de Roscosmos şi citate de agenţia oficială de presă TASS. Ajuns pe Lună, modulul Luna-25, care cântăreşte aproape 800 de kilograme, va avea ca sarcină, timp de cel puţin un an, “prelevarea de probe şi analiza solului şi efectuarea de cercetări ştiinţifice pe termen lung”, a precizat agenţia spaţială rusă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Din cite știu eu, pămîntul e protejat de niște cîmpuri electromagnetice foarte importante ca intensitate care nu lasă să pătrundă nimic prin ele, nici să intre și nici să iasă numite centurile Van Allen, în număr de 2. M-am întrebat mereu cum de totuși sunt atîtea aparate spațiale care fac dus-o intors prin ele fără probleme . Dar poate ca nu am inteles eu bine cum stau lucrurile.

  2. De ce rusii nu zic public ca nici un om nu a pus piciorul pe luna? (Si nu va putea nici in viitor din cauza radiatilor cosmice)
    De ce se “vaccineaza”, de ce cipuri, etc.
    Pentru ca sunt condusi si ei de marii bancheri internationali, iluminati de focul iadului.

  3. Frumoasa stire.
    Pacat ca sunt numai fantezii.
    Nu exista suprafata lunii, cum nu exista nici planete, galaxii si etc.
    Luna este un luminator (care noi muritorii de rand nu stim din ce e formata, si nici ce se intampla la contactul cu aceasta).
    Luna ca si Soarele, se invart in jurul pamantului (nemiscat) la aprox. 80-100 de km inaltime.
    “Cel ce ai întemeiat pământul pe întărirea lui şi nu se va clătina în veacul veacului.” (Psalmul 103,6)

  4. Am înnebunit cu toții?!Luna este un corp gazos,un condensator de lumina rece.Cum ,Doamne iartă-mă, să „aselenizezi’?! Nu vedeți că Luna are momente când este transparenta și se vede primul cer prin ea?!De fapt sunt apele cele de deasupra cupolei.De aceea se vede cerul albastru.Sunt multe de spus…Și încă ceva:formele întunecate care se văd uneori pe Lună îi trădează pe globalisti(cei cu pământul glob).Aceste forme sunt reflexia continentelor de pe pământul plat,adică o vedere în oglindă a lor,și, dacă vă uitați atenți, veți vedea că sunt mai multe continente și chiar mai mari,despre care se tace mâlc:Atlantic,Hiprboreea,etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button