X

Ianis Hagi: Noi vom juca mereu la victorie. Vom muri pentru acest tricou. N-avem frică de nimeni

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ianis Hagi, mijlocașul român care a scos penalty-ul transformat de Răzvan Marin în remiza cu Slovacia, care a consfințit calificarea în „optimile” Euro 2024, speră ca „tricolorii” să rămână cât mai mult în Germania.

„Am depășit primul obstacol, calificarea în optimi. Am câștigat și grupa, este foarte bine”, a declarat Ianis Hagi, după meci, la microfonul Pro TV.

„Obiectivul nostru a fost să scoatem lumea din nou în stradă, să facem oameni să fie mândri de generația noastră și, deocamdată, am reușit”, a adăugat „decarul” naționalei. „Al doilea obiectiv? Să termină cât mai târziu această aventură”, a completat Ianis. „,Noi com juca mereu la victorie. Vom muri pentru acest tricou. N-avem frică de nimeni”, a subliniat Hagi jr., care a adăugat că „rămânem echilibrați, e primul nostru turneu la seniori. Suntem tineri cu entuziasm și cu multă calitate. Suntem învingători.”

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Fantasmagonii machidonesti. Nationala Romaniei a devenit piața de desfacere a marfurilor machidonesti ( jucatori impresariati de cei care au distrus fotbalul romanesc). 3 meciuri foarte slabe facute de nationala chiar daca s au calificat.

  2. Fiul lui tac-su.Vorba multa la microfoane ,fotbal putin in teren.Greul l-au dus cei care au vorbit putin sau deloc.

  3. Dar voi pentru cine prestati sau aveti aceeasi mentalitate totalitara venita din trecut potrivit careia toti trebuie sa aprobam si sa batem din palme?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE