X

Novak Djokovic, atitudine curajoasă: Jucătorii nu vor mai participa la turnee, dacă vor mai fi carantinați

Novak Djokovici

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, nr. 1 mondial şi principal favorit la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, susţine că majoritatea jucătorilor din circuitul ATP nu ar dori ca sezonul să continue dacă vor fi aplicate şi în alte turnee măsuri stricte de carantină înainte de competiţie, scrie Reuters.

Într-o declaraţie dată după victoria în faţa germanului Alexander Zverev, din sferturile de finală de la AO, Djokovic a spus că aşteaptă nişte răspunsuri de la oficialii ATP despre cum va arăta sezonul post-Melbourne, scrie agerpres.ro.

Aşa cum se ştie, la Australian Open jucătorii au fost obligaţi să intre în carantină cu 14 zile înainte de startul competiţiei. În timp ce unii s-au putut totuşi antrena, alţii nu au putut-o face deoarece au fost nevoiţi să stea total izolaţi ca urmare a faptului că în avioanele cu care au sosit în Australia au fost depistate persoane pozitive la coronavirus.

Djokovic nu a fost printre cei care au stat complet izolaţi, dar a fost de părere că lipsa antrenamentelor pentru cei care au intrat în această categorie a condus la accidentări.

”Ceea ce vedem că se întâmplă nu este normal. Nu suntem obişnuiţi cu aşa ceva. Jucătorii de top sunt în formă şi trebuie să rămână aşa. Acum îi avem pe Matteo Berrettini, chiar şi Rafa Nadal cu accidentări la spate, la fel şi eu, de asemenea Sascha Zverev, Grigor Dimitrov. Cu siguranţă, aceste accidentări au legătură cu situaţia în care ne-am aflat. Sperăm totuşi să fie ceva temporar, dar vorbind cu mulţi dintre ei, mi-au spus că nu doresc să continue sezonul în astfel de circumstanţe. Aşteptăm răspunsuri de la oficialii ATP despre cum va arăta sezonul post-Melbourne”, a spus Djokovic.

El a menţionat că a avut probleme musculare abdominale în meciul cu americanul Taylor Fritz, probleme care nu au dispărut total.

”Vrem să ştim ce va fi în continuare pentru că este clar că nu ne ajută astfel de situaţii”, a spus Djokovic.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. …ar fi bine sa fie asa, dar tare mi-e teama ca banul, idolul la care ei se inchina, ii va face sa treaca peste orice impediment, deci putin probabil sa fie asa…oricum, semnalul lui Djoko este unul f. important dar s-ar putea sa-i sara in cap “pitbulii” NOM…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button