X

România, șah mat la mafia bancară mondială. După Israel, naționala noastră învinge și Elveția

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

România a învins Elveția în ultimul meci din Grupa I pentru calificarea la Campionatul European de Fotbal din 2024 din Germania. Cu un public care a reușit să scoată ambiția din jucătorii români și cu un portar, Horațiu Moldovan, în zi mare, România s-a impus cu 1-0 și a câștigat grupa.

Clasamentul final al grupei:

  • România – 22 de puncte, neînvinsă
  • Elveția – 17 puncte
  • Israel – 15 puncte
  • Belarus – 12 puncte
  • Kosovo – 11 puncte
  • Andorra – 2 puncte

România va fi pentru a şasea oară la turneul final al Campionatului European, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016.

Victoriile cu Israel și Elveția și ocuparea fotoliului de lider al grupei au propulsat naționala României în urna a doua valorică pentru tragerea la sorți a grupelor de la EURO 2024.

Pe 2 decembrie, începând cu ora 19:00, ora României, va avea loc tragerea la sorți a grupelor. Ceremonia se va desfășura la “Elbphilharmonie” din Hamburg.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Trăiască România!Poate este un semn de la Dumnezeu că acest neam va supraviețui în timpul lui antihrist…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button